-
Ta hra mne zaujala již dříve ze zmínek v zahraničním tisku... po téhle recenzi vidím, že koupí nešáhnu vedle. Dík za recenzi.
-
nemusím dechovku, takže když třeba o Velikonocích ji budou hrát na náměstí, je podle tebe nejlepší řešení tam naběhnout a všechno to tam rozkopat? zamysli se na tou tvojí kulturou chování jo :)
-
Tak jsem tu hru na zaklade zdejsi recenze zkusil a musim rict ze ve dvou je to fakt obrovska zabava ale vzhledem k rozsahu hry bych rekl ze pokud to nechcete hrat online nebo ve dvou na jednom PC tak to za tech 14 Eur nestoji. Nejakej story mode pro SP by nebyl vubec od veci.
-
si na soukromém pozemku.... tady platí pravidla daná majitelem.... Chyby by byla, kdyby měl Lukáš tu moc ti mazat příspěvky na tvém blogu... a to se snad děje?
-
jakoby ty body někdy něco znamenaly....
-
ámen
-
Pokud jde o kritiku recenzenta, tak to už je věc subjektivní. S tím nejde nic moc dělat. Mně se třeba Grygarovo texty líběj, dalšímu člověku nemusí, to jde pochopit, ale pak už nezbývá asi nic jiného, než ho v takovém případe nečíst, no ne?
-
To se svobodou nemá nic společného, urážky a příspěvky mimo téma tu nemají co dělat. Schválně, zkus si to někde na veřejném semináři nebo přednášce, vyrazí s tebou dveře.
-
Ne. Jsi na anti-demokratické pseudo-diskuzi, kde se mažou příspěvky s opačným názorem než má autor recenze.
(a to prosím i zcela regulérní příspěvky bez vulgarit s 20 plusy)
Tímto prosím redakci o vysvětlení. -
Prve by nemohlo jit o Autora, na hru kali holub z daly.
Nejde o hru ale osobni nesympatie k pisemnemu projevu Autora ktery snad nema "vkus". *15* -
Ne, stačí prostě nekritizovat, když neochutnam. Příspěvek dává dokonalej smysl, stačí si jenom připustit, že neni nutný za každou cenu hudrovat v každý diskuzi u každý hry, ať už jsem jí hrál, nebo ne.
-
Dobrý den, jsem tu správně na kurzech tolerance, respektu a otevřené mysli?
-
Kdyby ta hra byla zadarmo, tak ten příspěvek dává smysl. Ochutnávky totiž zadarmo jsou.
-
Něco málo jsem stačil z té obří kritiky recenze (respektive jejího údajně příliš vysokého hodnocení) zaznamenat. Prvně jsem to ignoroval, teď se vracím, abych k tomu napsal malou poznámečku. Bylo by hrozně fajn, kdyby každý zdejší rejpal prvně hru, kterou se jal kritizovat, nainstaloval, zahrál si ji, a následně přišel napsat komentář. Co je to za veledemenci, aby někdo sepsul hodnocení něčeho, co sám nehrál? Naprosto totožný stav, jako kdyby si někdo přečetl recenzi na ochutnávku nové značky tyčinek, načež by bez ochutnání kritizoval recenzenta, že musí být padlej na hlavu, že mu chutnaj, byť ji nikdy nezkusil. Bylo by fajn se rychle probrat, protože v opačném případě brzo začnou diskuze na games.cz totálně postrádat smyslu.
-
Suhlasim,niekedy som sa snazil trollom alebo hlupakom racionalne odpisovat,neskor som apeloval na redakciu nech tie diskusie seriozne moderuje alebo zavedie nejake ignore listy alebo nieco,nestalo sa,teraz uz len zavrem diskusiu a ani sa nepokusam,je to smutne.
-
Na Linux to asi není, že? A dá se to hrát vůbec bez Steamu? Přes Wine bych to asi rozchodil, ale instalovat si v dnešní době Steam přes Wine by byla docela ironie (a taky vopruz).
-
Většinou jsou čisté jen diskuze k tématu, který je velmi okrajový např. přednášky. A i tyto témata byli v minulosti dost zaneřáděný.
-
A je otázka jestli jestli je to trollama, nebo prostě jen hloupostí některých lidí... bohužel mi poslední dobou přijde, že spíš tim druhym... *9*
-
Prosimte , to neplati pokazde nebo podle sebe soudim tebe... obcas se tu da i normalne diskutovat k dany veci. Chceto jen mit dobry tema.
-
Tady na Games se vážně slejzá ten největší lidskej odpad českýho internetu. Trochu se stydim za to, že jsem součástí už jen když sem tohle píšu.. teď si vem že sem přijde novej čtenář kterej to tu ještě nezná - Vítej ve stoce..