-
A hele, už jsou tady. :)
-
Off Topic, celkem: K čemu ty plusy a mínusy vůbec jsou? Hlavně když vidím, jak se toho dá zneužít. Ti ubozí budou používat boty a budou si dávat plusy, aby ostatní ubozí bez názoru si nemuseli dělat názor vlastní…
-
Prave jestli se nekdo vyziva v urazeni autoru clanku a pripada si jak nejvetsi machr. Ma jen kecy takto opravdu nema s zadnou demokracii ani nicim podobnym souvislost.
-
jenže svoboda jednoho končí tam kde začíná svoboda druhého.. tohle byla fakt hrůza
-
Jo...dobrá recenze na dobrou hru :-)
-
Dobře to tu Lukáš promazal, aneb ať žije demokracie a svoboda slova *7* *11*
-
A jak by to dopadlo, kdybych tu napsal něco o hře? Snesla by se na mě horda diskuzních krkavců, který by mi psali, jakej jsem debil, že si myslim tohle a tamto, nebo by mě umínuskovali k chcípnutí... to pro mě neni diskuze.
Svym příspěvkem nikoho nenapadám (a ti, co se tak cítí, ať si to přeberou po svym). Jen jsem měl zkrátka úplně obyčejnou potřebu napsat, co si myslim o zdejších diskuzích. Možná nechat některý jedince zamyslet se nad sebou.
Nepíšu tady přece věci typu "PC vs KONZOLE" atp., jen mám názor. Takže ne, opravdu se necejtim jako někdo, kdo tu rozpoutává flame. Od toho jsou tu jiní. -
Tak ted si hochu mimo misu, napsal jen vlastni nazor na diskuzi.
Chapu, tedy vlastne nechapu ze nekdo potrebuje posilovat EGO. -
A mohl by si tam naklikat ? Vsadim se ze by by uz byl tak zabanananovany ze uz by do smrti nekam jinam nepachl. *15*
-
Ano, některé hry implementují shadery které evokují blikání starých CRT monitorů nebo chromatickou aberaci. Třeba takový horor Routine nebo Alien: Isolation.
-
volavka a spol. : prečo čítaš recenzie niekoho koho názory idú úplne mimo teba ? prečo to robíš ? prečo si nenájdeš web s redaktormi ktorí ti budú sedieť ? prečo by sa mal niekto prispôsobovať tebe keď stačí aby si TY išiel o dom ďalej ?
-
nechci Buba precenovat, ale podle me to mel byt vtip a nikoli seriozni dotaz *3*
-
jenže když ti to necpou násilím až do krku ale je ta volba tak je blbost někam lozit a pak tam řvát kraviny
-
Misto abys napsal neco o hre, tak sam sve prispevky smerujes do nesmyslneho flamu. Ze to delaji ostatni te nebavi, ale ty sam jsi neco vic?
-
Na konci citace měly být ještě tři tečky. To jen, aby si to někdo nevyložil špatně. Odkazoval jsem na odstavec, kde je otázka víceméně zodpovězena.
-
Já tak usoudil podle faktu, že dle tvý připomínky jsi můj příspěvěk vůbec nečet nebo nepochopil. Rozhodně v něm nebylo nic, co bych kritizoval.
Taky jsem tak usoudil podle tvýho, místní "honorací" zlidovělýho "co te nuti sem porad lezt, kdyz te to nebavi?"
Nechci tě nijak osočovat, nebo se s tebou hádat. Jen ta hranice rozeznávání kdo je tu ještě normální diskutér a kdo si tu jde obnažovat něco ze sebe, je velmi tenká. A já sám to popravdě už kolikrát nepoznám... -
"ať už těch více bude u vás doma nebo si je necháte vyhledat po síti" co si třeba přečíst recenzi?
-
Ma to aj online coop? *4*
-
ja neresim recenzenta, ja resim hru. Vyborna party hra, kde souboje trvaji sekundy, takze 10x dele trva priprava na souboj nez hra samotna, to ma byt jako trhak na nejake parbe? Asi neni parba jako parba no a patrim do jine kategorie hracu stejne jako mi pratele.
Naposledy jsem zkusil "Race the Sun" a jako heh, v dnesni dobe nekoho bavi 10000x projizdet tu samou lokaci a ma to bavit na hodiny a hodiny?
Obcas si proste rikam, co mi jako unika. Ale cim vice jsem zkusil zdejsich horkych tipu, tim vice mi pripada, ze tomu nerozumim stejne jako jsou pro me sra*ky filmy jako "Stmivani", Hunger games apod. Proste je to urceno pro jinou populaci v pripade tech filmu je to pro deti a mladez, tyhle hry nevim, na koho vlastne miri, ale svoje publikum maji, takze v pohode. jen musim pristupovat hodne s rezervou, kdyz nejake dalsi pic*vine napali vysoce nadprumerne hodnoceni. -
Asi neznám jazyk tvého kmene. Ale když si u jídla, dejme tomu že jsem Pepa z depa a budu chodit do závodní jídelny kde solidně vaří, kdy mám na výběr vždy ze dvou jídel a každej tejden alespoň 2x 3x čočka (kterou mám v reálu mimochodem moc rád). Tu čočku si dává málo lidí a jen vedoucí Tonda s Vencou do mě neustále hustí jak je téměř pokaždé úžasná a jak ta česká klasika většinou stojí za zlámanej groš (rozuměj mainstream) a banda přitakávačů ze skladu kejvá hlavou jako že jo, aniž by jí kdy ochutnali. Co udělám? Mám vpodstatě 3 možnosti. Furt ber v potaz že nesnášim čočku. 1. Nebudu dělat nic, přeci mám na výběr, tak se holt spokojím s neustálým tlacháním o úžasné čočce. 2. "Najdu si jinou práci, kde budou vařit třeba daleko hůř nebo v mnohem horšim případě postupně víc a víc čočky" - tvoje slabošské doporučení. 3. Dám najevo vedoucím, že nestojím o to, aby mi pokaždé když si dají čočku, vykládali jak je skvělá. Protože na talíři povětšinou vidim jen převařenou kašovitou hmotu nebo možná v tomhle pixel případě spíše jen nabobtnalou nijak tepelně upravenou čočku.