Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No právě to zprůměrování vypíchne ty opravdu dobré hry výše. I logická hra může mít super grafiku a prima herní mechanismy, střílečka dobrej příběh. Takto mi to prostě přijde více vypovídající, než subjektivní hodnocení "v kontextu".
  • to pseudoelf
    .... to jako když třeba nemáš rád čočku, tak se jí cpeš třikrát deně aby si snad někdo nemyslel, že jseš slaboch co utíká před luštěninami ?
  • V pátek jdeme s kámošema nakoupit piva a hrát Mashed, ode dneška taky Nidhogg.
  • Parádní grilovačka, což *1*
  • když si tu tak pročítám ty komenty, tak se musím opravdu smát, co za blbosti se řeší. Jsou hry, co staví na grafice a hry, co staví na hratelnosti a hry, co umě skloubí oboje a hry co ani jedno. Já si rád zahraju i flashovku, pokud je zábavná a ty luxusní grafikou neoplývají. Oproti tomu si nedovedu představit, že by byl Battlefield v pixel grafice.
  • Návrat??? Tak to je těžká psychóza a ano jsem doktor.
  • Jack1947
    Divim se ze, vubec Autor recenze se tady s nekym kdo nema sajna o cem pise dohaduje.

Odkdy se vlastne hajtuji Autori Recenze a ne hry recenzovane.
    Cekal jsem spise hate, "jezis INDIE sra*ka a zase 8/10. Tiscali games de dole vodou opet"

ale budiz. Hru jsem nehral ale verim ze to je urcite sranda. Navrat pixelate grafiky ve velkym.
  • Klasické slabošské smýšlení, s něčím nejsem spokojen tak budu utíkat? Přesto že celek je jakž takž furt na 6/10 (web).
  • janchor
    Ale ty mluvíš o jejich zprůměrování, který není spravedlivý ani trochu. To jediný smysluplný řešení je prostě uvědomit si, že výsledný hodnotící číslo neexistuje ve vakuu a nelze tedy vzít jabko a hrušku a hádat se, že hruška má víc a jestli to teda znamená, že je i jabkovitější - ne, znamená to jenom a pouze, že je to výborná hruška a výborný ovoce.
  • Mart9
    Líbí se mi, jak Lukáš napsal recenzi a od té doby je tady v diskusi online, protože 100% věděl, že si to bude muset obhájit. *4*
  • Proto je tam více kategorií, aby to výsledku (k ostatním hrám) bylo spravedlivější.
  • Vždyť nikde netvrdim že jsi je všechny recenzoval? A samozřejmě že vyjímky se asi najdou.
  • janchor
    Problém je v tom, že zábava, grafika, inovace, hudba.. to všechno může mít celou řadu podob, který se navzájem ovlivňujou a zároveň hrajou různě odstupňovanou roli. V adventuře může mít zásadní roli příběh, v arkádě vůbec. Ve střílečce grafika, v puzzle hře ani za mák. V RPGčku herní mechaniky, ve snovým výletu žádný nebudou. Zprůměrováním kategorií bez kontextu nedostaneš zhola nic.
  • Ale milánku, mě je úplně buřt, jaké tu hra dostala hodnocení a co se týče recenzí, to je morálním vlastnictvím autora. S tím jde na trh, kde ho buď vynesou do nebe, nebo roztrhají na kusy. Hodnotit kvality recenze mi nepřísluší. Nemám doktorát z češtiny, nevystudoval jsem novinařinu. Mě se může recenze líbit, či nelíbit. Toť vše.
  • janchor
    Což je právě to chybný uvažování. "Každej" pixelovej rozmar jsem nerecenzoval. Nehledě na to, že pixelový zpracování ještě automaticky neznačí "rozmar".
  • Však jak hodnotíš a co je čistě tvoje věc. Jen nejsem ochotnej sežrat to, že každej tenhle pixelovej rozmar je nadprůměrná hra, jak by se mohlo z recenzí tady zdát.
  • Problém je v tom, že všechno, třeba ty auta má spoustu aspektů, jejichž průměrem by mělo být výsledné číslo hodnocení.Když doplníš hodnocení do kategorií Zábavnost,Grafika,Hratelnost,Znovuhratelnost,Inovace,Hudba(a daly by se vymyslet další) určitě bude průměrem 8 ?
  • A co takhle nekoukat na číslo, a přečíst si jen recenzi, no a pokud ti i ty recenze příjdou nevyvážené tak změnit server.
  • davidBray
    super přirovnání a to jako fakt! ale stejně to nechápou, a víš proč? protože nechtějí aby mohli pindat *12*
  • martin.mares.984
    Myslim, ze podle tagu pod clankem se da hned zjistit, ze jde o recenzi na indie hru...
    viz. Nidhogg:
    Tagy: akční, bizár, indie, masakr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit