-
Dotaz na redakci.
Když zadáte do vyhledávače "online hry", tak vám vyjede spoustu stránek s podobnýma hrama, hádám, že těch her jsou desetitisíce, možná statisíce. Tak se ptám.
Budete na ně taky dělat videorecenze? Protože jestli jo, tak musíte co se rychlosti týče přidat, je jich fakt hodně.
*3* -
Před, odevzdával jsem ji společně s textovou.
-
Kdyz vidim, co to tu vyvolalo, chce se mi kricet: VIC TAKOVYCH RECENZI !!!!! ... Treba by to tu bandu debilu co se tu vyleva v diskuzich odradilo a dalo by se cist diskuze opet bez strachu z nasrani nad omezenosti CZ hracske komunity.
-
Jj:D No pomsta...řekněme reakce. *3*
-
Lukáši, je mi tě trochu líto. Marníš svůj potenciál nad bandou útočných českých arogantních h*vad. Tvá touha sdělovat zajímavé věci a myšlenky zde nemůže být kvitována, protože to tady nikdo nepochopí ani nechce chápat. Je tě tu na Games trochu škoda..
-
Pomsta jako vyšitá *1*
-
umenie nikdy nebolo iba o profesionalite...áno, tá tomu dodáva punc serióznosti, ale surové expresívne dielo dokáže zaujať na úplne inej úrovni (prajem ti, aby si to niekedy zažil).
-
Slušnej joke :D ... zajímala by mě jedna maličkost. A to jestli byla viderecenze dělaná před včerejší recenzí nebo po. :) ...můj tip je po.
-
hej hra vyzera ako z Atari 2600 a vsetci na cele s Total Biscuitom ju vychvaluju...aj napriek neustale sa repetitivnej obtiaznosti, ziadnemu pribehu, ziadnemu skutocnemu cielu v hre..proste nicomu :)) hípster level 10 000
-
To má být smysl recenze pro široké publikum? Udělat to meziřádky a pak řešit co tam vlastně bylo, když to každý vyloží jinak?
Proč ne, nekonečných debat u kafíčka s nohou přes nohu nění nikdy dost. -
Na tuhle hru i recenzi jsem moc málo opilej.
-
Ale proč ne. Jako zaplnění času, než vyrazím na pivo, by to mohlo posloužit slušně..
-
"Hurr durr, stojí to za ho*no, nehrál jsem to, ale hra je pi*ovina, recenzent stojí za ho*no, stránka taky". Odhadl bych to nějak takhle *1*
-
Vtip jo ale ne po většinu času.
Nechodím na recenze za vtipem. To chci tak moc, když bych se rád něco o hře dozvěděl. Více praktických informací jsem se dozvěděl od nějaké borce na youtube který na to udělal recenzi. -
Teď se ještě dopracovat k tomu, co má hra společného s vegetariánským drakem. Že on to bude ten červík Pepík na konci? *7*
-
Mezi řádky.
-
Filosofický koutek byl fajn, ale kde je ta recenze?
-
"A v tom je celej vtip umění: Komu není dáno, tomu se dát nedá."
-
No tvl, opravdu jim není trapně chtít za tohle 14 éček? Pomalu jsem si říkal, že bych to časem v nějakém bundlu za dolar jen tak ze srandy zkusil. Ale po shlédnutí tohoto videa... ani zadarmo, fakt ne. *11*
-
ty vole dalsi co nechape vtip. co se to s vama lidi deje??!!