-
eh, tobe fakt nedoslo, ze je to cele to filozofovani mineno ironicky? paneboze tady si zas nekdo sedi na vedeni...mimochodem nidhogg je opravdu drak z vikingske mytologie, ty debilni nazve
-
Já zas přesně naopak...
-
Co to... Nekdo tu asi dostal pod stromkem slovnik. :D
-
Cos to napsal za bliti prosimte, jdi se osprchovat a spat. Zas nakej pubertak, co pochytil par vyrazu v televizi a napise je do jednoho velkyho blabolu. Jeste si naklikej tech 5 plusu ty hovadko, at muzes spokojene s medvidkem spat.
-
OK, tuhle jsem přehlídnul. Ale i tak...
-
A právě kvůli takovým recenzím chodím na Games. Palec hore.
-
díky za recenzi, byla fajn. i když hra asi nebude můj šálek kávy.
-
Tak, že to asi nikdo nepochopil a ten kdo to pochopi to nedokázal těm co to nepochopili vysvětlit.
Klasický začarovaný kruh. Něco jako tohle je umění a když mu řekneš proč tak to neumí vysvětlit. Oborník jako prase. Ale hlavně, že to asi chápe on. -
Infantilní, explicitně interpretovaný sarkastický blábol.
-
mě prostě baví jedna věc: Zejména ve dvacátém století s začali všerůzní pseudointelektuálové a rádobyumělci nacházet na různých bizarních dílech něco vyjímečného, aby se pak hodinovými diskuzemi v kavárnách o nesmrtelnosti chrousta mohli vyvýšit nad obyčejný plebs, který se často nad podobnými pseudouměleckými srajdami pouze ušklíbl /poprávu/. Nejinak tomu je dnes - včera část čtenářů regulérně pozdvihla varovně prstík /možná trošku zlobněji, pravda/, nad tím, že hra s debilním názvem Nidhogg /wtf, co to je?/, obyčejná 8bitová slátanina, která hře Joust nesahá ani po kotníky, si v roce 2014 vyslouží hodnocení 8/10. Je to urážka opravdu kvalitní, odborné a profesionální práce, jakou vývojáři musí odvést například na hře Zaklínač 2, jejímž tvůrcům by nemohl stvořitel Nidhogg ani líznout kotník, aniž by se přitom nezastyděl. Ovšem já se ničemu nedivím, neb zdejší redakce už se totálně v tomto směru utrhla ze řetězu - šéfredaktor sám je nedostudovaný pseudointelektuál-humanista, a já se jenom ptám, má li ještě tato stránka nějaké jiné řízení kromě Průšy /co si užil s aspoň s tou Růžou/, které by zastavilo zhoubný pokles kvality recenzí a vnuklo sem nějakou rovnováhu, případně přenastavilo hodnocení her tak, aby nenasralo pět tisíc lidí s každou podobnou recenzí.
-
F*cking Brilliant!
-
Viděl jsem video na youtube a vypadá na pěknou srandu.
I když odborné výrazy ve zdejší recenzi jsem nemohl nechat ujít. Podle toho to vypadá, na nějakou přelomovou a strašně promyšlenou věc. Jinde mluvili čistě o hře. Tedy asi to vidí špatně no. -
dobře ty *1* i see what you did there
-
Byl bych ze sebe neštastnej, kdybych začal hrát tyhle hry.
-
Děkuji za objasnění, sám bych na to nepřišel.
-
aha ona celá recka je prudko filozofyčna. teda obdivujem Tvoju všestrannosť lukáši, pointu som pochopil a vyzerá to ako fajn hra.
-
Kez by si to kazdej uvedomelej troll jako ty jen myslel a nepsal hnuj ke hre, ke ktery nema co rict ani ji nikdy nebude hrat.
-
banán si určite nedostal kvôli hre, ale preto že si bol vulgárny alebo si spamoval
-
Mě recenze přesvědčila, že by to mohla být sranda. Ale platí můj včerejší názor, že je to neskutečně předražené. Musím to sehnat jinak. Nebo jestli je to někde do 50 Kč, dejte vědět. Díky.
-
Toť otázka . http://www.quickmeme.com/img/03/037a459d02e939129a068fd608aa725d3f94e9a1b9dc4437fc9cf8d0e8a5d22b.jpg