-
po dlouhe dobe? co tohle http://games.tiscali.cz/video/the-banner-saga-videorecenze-65177
-
Konečně! Říkal jsem si, proč se ve zdejších diskuzích na Nidhogg snáší tolik hejtu, a už konečně chápu. Je až do morku kostí intelektuální! :)
-
A co sakra porad chcete recenzovat, kdyz nic slusnyho ani nevychazi krome indie ? Myslite, ze se ty AAA hry lihnou kazdej tejden jak nekde v drubezarne ?
-
bod za "byl jsem mladistvým intelektuálem :)
-
Myslim si svý, už jsem kvůli téhle výjimečný hře jednoho banána dostal.
Jinak se taky přimlouvám za recenzi k Hledání min. -
Po dlouhé době videorecenze a zrovna na tohle? Ach jo, co se nám to snažíte vnutit? *11*
Navíc mě video ani trochu nepřesvědčilo, abych dal hře šanci, ba spíš naopak. V pohybu je to snad ještě hnusnější než na obrázcích a nápln hry nulová - běháte s panáčkem, šermujete mečíkem, oči bolí a howno z toho. -
Jsi jen 15lety tupec odkojeny CODem, kterej nikdy kvuli svymu povrchnimu premysleni nemuze pochopit pravou podstatu zabavy u podobnych her, protoze za prve bys to nemel s kym hrat, protoze mas ve friendech jenom tupce z CODu a za druhe bys to ani ve svoji omezenosti nikdy nevyzkousel. To plati pro vsechny ty bezmozky, co psali a budou psat blby kecy.
-
*1* *1* *1* výborný ! takhle sem se u recenze dlouho nezasmál, už se těším na reakce místních intošů *14*
-
Presne! Ted jsi to absolutne vystihnul :D
-
fajnová vikinská výslovnost
-
*4* krása! dúfam, že sa ynteligenty zo včerajšej diskusie chytia na návnadu a bude tu zase výstava idiocie.
-
B E Z V A videorecenze – fundovana, s edukativnim potencialem a lingvisticky vycizelovana. Jen si vazne netroufam odhadnout, co na to mistni publikum :)
-
Tohle byla nejlepsi videorecenze ever .. nevim proc, ale prisel jsem si jako ve Stoparove pruvodci ...
-
ted by to chtelo jeste nejakou filozofickou recenzi treba na hru hledani min
samozrejme s hodnocenim 10/10