Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sry bejby, o hre jsem vedel dost, ten zbytek pribehu jsem si nasel na netu...jen me to nebavilo hrat porad dokola to same jen s jinymi kecy okolo

• Veskoslav

Nezapomněl ses přelognout zpátky? To se občas stává, hlavně když si takto obviňoval všechny okolo z multiaccountu.

• Veskoslav

Jaký mělo Journey přesah kromě skvěle vizuálně zpracované hry a ke konci i docela nudy?

• lito

nemáš ani polovinu příběhu, protože béčko obsahuje příběh navíc a po béčku máš regulérní pokračovaní. Takže o hře skoro nic nevíš. Sry bejby.

• lito

Veskoslav zase hodnotí něco z přibálaku.

https://www.youtube.com/watch?v=UiOTSKBy6ME

• Veskoslav

Takže mi chceš říct, že takový Stalkera musím projet 7krát, abych měl ucelený příběh?

• Veskoslav

😂Bože...Nejhorší je, že to myslíš vážně😂

• nemam polovinu hry, ale polovinu pribehu a to je dost zasadni vec...ono hrat to same jen z jineho pohledu proste neni zrovna atraktivni

• lito

miluji, když tu háže rozumy borec, co hru viděl tak max na youtube. Ta hra oproti Replicantovi opravdu není grind. Tam dokonce i trofeje můžeš nakoupit. Každý průchod je unikátní. Stejné konce jsou jenom A a B. Je vždy dobré, když na dílo můžeš koukat ze dvou stran a o to se autor pokouší v rámci průchodu A a B. Po konci B následuje už pokračovaní áčka. Ten, kdo hodnotí hru na základě dohrátí A, nemá nárok absolutně hru hodnotit. Sry bejby.

• misk

Gameplayovo je Automata proste štandardná hack and slash hra od Platinum games obohatená o 2D minihry, navyše je slabšia a menej komplexná než konkurencia ako Devil may cry alebo Bayonetta, Hudba zrejme najlepšia v hernom priemysle ale to je subjektívne, Pribehovo je to hra s najväčším existencialnym presahom, oba diely sú v podstate o zbytočnosti a nezmyselnosti života, hráč nič nedosiahne vlastne veci len zhorší, tiež ukazuje mentalitu japoncov počas 2 svetovej vojny, v Automate bojujú androidi proti robotom tisíce rokov bez nádeje na víťazstvo, ale vzdať sa alebo uzavrieť mier nechcú lebo boj je všetko čo majú, tak boli naprogramovani, hoci niektorí roboti sa snažili vytvoriť mierumilovnnu spoločnosť po vzore ľudí ako monarchiu alebo nábožensku sektu čo sa ukázalo ako ešte nezmyselnejšia existencia než viesť nekonečnú vojnu 

• iSpirit

Po dohrání A mas sotva polovinu hry. Takže jsi hru nedohral. 

• iSpirit

Samozřejmě se pleteš.

Pravdepobone jsi to nehrál. První a druhy konec jsou dve postavy, kdy za druhou postavu dostavas jiné cutsceny a dostavas jiny pohled na pribeh. Po konci B hra už regulérně pokračuje až do konce. Hra je bez grindu i na platinovou trofej. Prosím nelži.

• Ber to asi jako Dark Souls, kde urciti lide jsou schopni z toho udelat svate dilo. Hra je to ale zajimava, grafika zastarala, ale protoze se netvari az tak realisticky tak to nevadi. Pribeh zajimavy, ale osobne jsem nemel motivaci hrat ,,znova,, kdyz jsem na konci prvniho dohrani poznal pozadi toho sveta.

• iSpirit

Shadow of the Colossus?

• iSpirit

Dalekoooo více než hry zmíněné Tebou. Ty hry zmíněné jsou pro děti proti Automate.

• Khalashnikovf

hmm, nepochopils :)

Přesahem ... dál ... na další hráče. Jak píšu, Journey, Talos Principle, Automata...

Já když poprvé viděl od kamaráda na Steamu screen s mým avatarem, kterej mu tam pomáhá ve hře ... WOW. No a Automata ... lepší závěrečný titulky neexistujou.

EDIT: Ha, jistě .. Death Stranding... bez ostatních bych ty hory nepřežil nervově :)

• Hry s přesahem? Planescape Torment? Xenogears? Bioshock? Z poslední doby třeba SOMA nebo Disco Elysium?

• Pod pojmem několikrát u téhle hry myslíš co? Protože to že dáš po titulcích "new game" neznamená, že tu hru hraješ znova. A když dáš po druhých titulcích "new game", tak ji opět nehraješ znova. To je asi to, čím ta hra nejvíc vyniká. A trošku chápu že těm, co to netušili a prostě si to chtěli zahrát znovu to mohlo vyrazit dech a asi si to tím získalo ten kultovní status originální hry.

• Khalashnikovf

Jak to řikám kudy chodím.  Hru jsem hrál rok a půl, než sem ji dohrál. A drželo mě u toho víceméně jen zadek 2B a pak ta druhá polovina hry se od určité události docela rozjela a byla i zábavná. Nicméně titulky a poděkování autorů s návnadou, že to mám zkusit hrát znova, mě navnadilo, pustil sem to znovu... a ejhle ... ono je to jinak ... najednou sem celou hru sjel za dalších asi 30 hodin jak na horský dráze a nešlo se od toho odtrhnout, protože to najednou celý dávalo smysl a začaly se ukazovat všechyn herní mechaniky a hlavně i samože ten příběh. Ten smysl pro detail je mimo jakýkoliv možnosti západní produkce.

Za mě si tohle musí zahrát každý, kdo chce zažít něco, co v jiném médiu není možné.

Řadím to mezi hry s přesahem. Tam mi zatím patří pouze Journey, Talos Principle a tenhle ultra kousek. Zná někdo, kdo zná v plném rozsahu tyhle tři hry i nějaké další přesahové kousky? Rád si je zahraju!

• Maxianimal

Automata byl pro mě docela šok. Na to, jak je to všude vychvalované, tak jsem dostal celkem ošklivou hru (přinejmenším to prostředí je fakt hnus), která se místy hraje dobře, střídání žánrů je taky fajn, ale že bych si z toho sedl na zadek? To  vůbec. A abych to hrál několikrát? To už vůbec ne. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit