Nintendo oznámilo nový Switch s OLED displejem
-
Tak to pak jo 😀
-
a právě proto větší displej :D abych je šetřil a nemžoural na malej :D
-
Co třeba začít tím, že nebudeš čumět do displeje 😀
Teda je to tvoje věc, ale jestli máš oči na ho∨no, tak není špatný je spíš šetřit.
-
Kupuju day one, i ten blbej centimetr displeje navíc mi za to stojí ;) (nosím brejle na čtení, beru každou pomocnou berli jako plus)
-
Na jaře jsem prodal Switch i Switch lite, je to dobrá konzole pod TV a super handheld.
Pokud vás ale nebaví hry s Máriem a tím druhým opičákem, tak vám z exclusivit co stojí za řeč zbude akorát tak Fire Emblem Three Houses (dohráno 3x), Zelda a Animal Crossing.
Nejlepší port je jednoznačně Diablo 3, ten se hraje na Switchi úplně špičkově :)
Tešil jsem se, že bude Pro. Třetí variantu toho samého kupovat už nebudu. OLED je super, o 2cm větší úhlopříčka taky, ale když zůstává stejné rozlišení je to dost špatné, protože pixely už budou v handheld modu jasně zřetelné (víc než doteď).
-
Naprosto necestuju, zato mi u switche totálně vyhovuje, že je kdykoli zapnutej, sednu kamkoli a hned hraju.. allways on systém je něco, co mi suprově vyhovuje a co se her týče, má vlastní + indie věci a uživí se hodně dobře i bez portů - pokud switch máš, tak mi jistě dáš za pravdu, pokud ne, tak nevíš, o čem mluvíš a jen ti přeju, abys hraní na switchi okusil :)
Mám herní PC, XBX, PS5 (konečně) a na switchi si přesto rád něco zahraju, ikdyž je to k dispozici i na ostatních systémech..
Třeba Immortals Fenix má cross save, takže jsem půlku hrál na PC a půlku v posteli na switchi.. protože - proč ne? :)
-
U vyšších rozlišení papá OLED více. Tady to bude +- na stejno.
-
Takže další oběť nedostatku komponent. Škoda plánoval sem to jako dárek pod stromeček. Počkám si.
-
Chystá se Steam handheld. Ale doteď se Steamu na poli HW nedařilo. Ovladač, Stam Link, Console ...
-
A baterka zustava ste druhe revize? Nebo OLED papa min baterie?
-
Jako displej do handheldu super, ale Nintendu timhle trochu ujíždí vlak. Vysoké prodeje má mimo jiné i proto, že spoustu lidí zlákal switch na hraní velkých her od třetích stran (AC, Diablo, Bioshock, Doom, Skyrim, Zaklínač..) na cestách v handheldu. S tímhle hardwarem už žádné porty z generace ps4/xbox one bohužel neuvidíme.
Chápu však, že politika Nintenda je odlišná a jedou si jako vždycky to svoje. Spíš by na trh handheldů konečně mohl vstoupit další hráč.
-
Dle mého si počkáme. Nintendo potřebuje chrlit co největší počet kusů. Silnější HW by znamenal nedostatkovější komponenty. To si nyní nemohou dovolit.
-
Pár her na switch mě dost láká ale ta konzole samotná mě vždy hrozně odrazovala.
-
To je strašný... vlastně i úplně zbytečný.