Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako anonym nemůžu editovat, jde o velmi pěkně provedené let's play z mé oblíbené hry (Vamires the Masquerade: Bloodlines). Je to překvapivě populární a baví mě to sledovat i když jsem hru hrál několikrát.
  • http://www.youtube.com/watch?v=8MkLGPS6RFY
  • Já osobně let's play s reklamou rád nemám, pokud někdo chce dělat let's play, ať to dělá jako fanoušek bez reklam, pokud na tom vydělává, tak chápu, že nintendo chce podíl.
  • to cos napsal nemá nic společného s původním komentářem
  • Nechápu je. Let´s play a walkthrough jsou v podstatě reklamy na jejich hry, tak proč to takhle komplikovat?
  • Nikdy mě nebavilo sledovat někoho, jak sedí u mého PC a hraje (a nejde mu to tak jak mně lol), proto nikdy nepochopím popularitu letsplayů... Možná lidi jsou dnes tak líní si něco zahrát, že raději sedí na youtube a čumí, jak to někdo hraje za ně. Druhá věc jsou příjmy, určitě by to chtělo mít na youtube nějaký blok, protože přivydělávat si tím, že ukazuji cizí dílo, je fakt nesmysl.
  • Jediný herní videa který na youtube sleduju jsou lvlcap a jeho dual vision masakry v BF3, Robbaz protože je to z.as.r.a.n.e.j. magor a samozřejmě Angry Joe a TotalBiscuit. Lets Play nemám rád a nebaví mě a je to krutotrapnost
  • Black_Hand
    jeste bych pripojil moznost pridavani backstory a vubec charakteru postavam, ktere zadnou nemaji, nebo maji jen minimalni. sims jsou na to super, skyrim taky, a i saints row to celkem dobre podporuje (treba u gangsteru).

    ad posledni odstavec: jednou za cas clovek omylem vystoupi z kruhu ostrilenych, dobrych lets playu a skonci treba u pewdiepiee ci dokonce horsich (i kdyz behat s prasetem na tyci a neustale rvat "znasilnim te, znasilnim te" uz je hodne nizko) a dojde mu, ze LP opravdu jsou v drtive vetsine pripadu neskutecne stupidni :).
  • x_ander
    A to je přesně to, co jsem chtěl vědět. Díky za odpověď *3* .
  • Ty jsi v matematice chyběl, co?
    Nemít 10 000 = mít 0
    Mít 10 000 = mít 10 000
    Rozdíl mezi nulou a 10 000 je?
  • Tak fajn, já to vnímal tak nějak pasivně agresivně, asi jsem to špatně četl :)
    Ano, naprosto souhlasím, že bezcílné bloudění a hledání, kdy se autor stokrát zasměje, jaká je strašná lama, že to nemůže najít, je nudné, a každý trošku lepší LP to pak vystřihne.

    LP je (nebo by mělo být) právě o tom zajímavém podání; v Simících třeba vybavuje dům a vysvětlí, že teď to rádio za 200$ nekoupí, protože by se obyvatelům stejně nelíbilo a je výhodnější si dva dny počkat a našetřit na to lepší, v MC ukáže svůj způsob zapojení farem, svůj design... Jako videonávod bych to ale určitě nebral :)
    LP je prostě pro mě původně určeno pro sandbox hry, kde můžeš dělat cokoli a jakkoli. Takový LP u Bioshocku 3 prakticky nemá význam, všichna NPC ti do toho neustále kecají, je to prakticky koridorovka, tak tam není moc čím vynikat... (A to tu hru zbožňuju, i když jsem ji ještě nedohrál :))

    A vůbec bych se nedivil, kdybys narazil právě na ta špatná videa. Z LP se stal hodně trend a zkouší to příliš mnoho lidí, kteří se nemají tendenci zlepšovat a ta videa na youtube prostě visí.
  • A co kdybych si natočil video, jak jezdím se svým autem? Vývoj auta sebere taky hromady člověkohodin...
  • To jsem bohuzel z toho jejich tiskoveho prohlaseni uz nevycetl ale podivne je ze co jsem slysel tak jeste nez se vydali touto cestou a videa blokovali tak blokovali i LP ze starych her ktere se uz dneska nedaj ani sehnat ale vim prd kde je pravda.
  • Protip: Podle toho, co jsem četl, se to týká LP jen ze současných her Nintenda.
  • x_ander
    Tak to ti připadá špatně. Myslím, že dole jsem to vysvětlil dostatečně. Nikomu samozřejmě neberu to, co ho baví, lidí mají různé zájmy. Spíš mi šlo o to, proč někdo kouká na to, jak někdo jiný hraje hru. A obecná odpověď "protože ho to baví" mi nic neřekne. Moje otázka byla myšlená spíš "Proč se někdo kouká na LP, místo aby si tu hru sám zahrál?" A jak jsem psal, dole se pár odpovědí dostalo, tak se toho nechytej...
  • Přesně tak, český lets play videa jsou jedna z nejhorších věcí co jsem kdy videl a už nikdy více.
  • Uz ne, dekuju. Myslim ze jsi mi do to docela vycerpavajicim zpusobem vysvetlil. A to myslim bez pasivni agrese a ironie.

    Ale stejne si rikam ze je skoda ze Nintendo dela co dela protoze ja bych rekl ze lidi co delaj let's playe indie her a legracni zvuky se to dotkne mene nez lidi co delaji let's playe starych her od Nintenda. Teda alespon pokud u tehle politiky zatim zustane jen Nintendo.
  • Preji Nintedu pomalou a bolestivou smrt, at jeho akcionari pomalu vykrvaci do posledniho jenu...
  • Promin, ale cely mi to pripada jako pokus o urazku tech, co to sleduji, protoze neznam rozumneho cloveka, ktery by mel potrebu ptat se v zabavnim prumyslu, proc se na to koukam/hraju a zcela jasne by sam nedosel k zaveru, ze je to proste bavi!
  • Vrook
    Tyvole já nechápu, jak jsou lidi schopný se rozvztekat nad třema větama v angličtině "na ČESKYM internetu". Sice si neumim představit, jak bych mohl vůbec existovat, aniž bych uměl anglicky, ale kdybych neuměl, tak bych to asi prostě přehlídl.. ale takovej rage?
    BTW "Si v CR, tak pis cesky, ty lofasu!" je česky nebo co je to za výblitek, ku*va? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit