Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mdkGT
    Bez do perdele Nintendo, tohle chovani firem, ktery chteji rejzovat uplne na vsem me tak neuveritelne vytaci. Wii U je fail, tak jeste par takovych.
    Lets Playe, je dnes uz jedinna moznost jak si o hre udelat realny obrazek pred jeji koupi, dema nejsou, recenzenti lzou, reklamy taky.
    • ...it is sad, that some people decide to download THE game instead of buying it. Those individuals, commonly called PIRATES, should be punished for their actions. We should keep this behaviour at BAY.
      • Proboha, proc pises ty prase jedno v anglictine? Si v CR, tak pis cesky, ty lofasu!
        BTW k tvemu vyblitku - ja si vzdycky hru sosnu pres torrenty, vyzkousim a jestli se mi libi, kupuju. Jiz nekolikrat jsem se nehorazne spalil a opakovat to uz nehodlam! Dema vlastne ani nejsou, recenze jsou vsechno podplacene... Neni treba vice slov.
        • Vrook
          Tyvole já nechápu, jak jsou lidi schopný se rozvztekat nad třema větama v angličtině "na ČESKYM internetu". Sice si neumim představit, jak bych mohl vůbec existovat, aniž bych uměl anglicky, ale kdybych neuměl, tak bych to asi prostě přehlídl.. ale takovej rage?
          BTW "Si v CR, tak pis cesky, ty lofasu!" je česky nebo co je to za výblitek, ku*va? *15*
        • todle píšou všichni zloději: "stáhnu, a když se mi to líbí, tak si to koupim"... ha ha ha.
          • stiahnem zahram 5 minut nekupim, nehram dalej. Nikdo nestratil nic. Ja som nestratil cas, oni peniaze ktore by v zivote odomna nedostali
        • klidek kamarade, nebo ti hvizdnu do repy a zlomim obe plotve. Anglicky pisu, protoze ten vtip by jinak nevyznel tak, jak ma. A to, ze jses blbec a neumis anglicky, to neni muj problem.

Puta de madre.
          • Kuuurňa, to je tak dobrý vtip, že mi to skoro utrhlo plíce jak jsem se smál. Ale né, vážně, zoufale nevtipné a zoufale smutné, jak musíš někoho urážet, jenom kvůli tomu, že (možná) neumí anglicky. Kdyby mluvil rusky, čínsky, švédsky, španělsky, německy, latinsky a řecky, jenom anglicky ne tak je to furt blbec, že? Miluju tyhle online-svaly "ti hvizdnu do repy a zlomim obe plotve" ale ani dřevo narubat určitě neví
            • A proč by se tu nezdržoval? Každý má koníčky a překvapivě mnoho lidí má mezi koníčky hraní her. Taky tě dosti minula moje pointa, ale nevadí. Jo, kde urážím? To: "zoufale nevtipné a zoufale smutné"? To je smutná pravda chlapče, žádné urážení ;) A dřevo nenarubeš, ale určitě někomu dáš do huby, že? To bych tě chtěl vidět, tipnul bych si, že bys buď zdrhl ještě před tím než by se k tobě někdo dostal anebo bys šel dolů na jednu facku. Ale hlavně, že někomu hvízdneš do řepy ;) A než zase začneš kecat o urážení, přecti si toto všecko ještě jednou
            • Nekdo, kdo mluvi cinsky, rusky, svedsky, spanelsky, nemecky, latinsky a recky se nebude zdrzovat na zumpe jako je games.cz. Prijde mi ftipny, ze mi rikas ze urazim - sam delas to delas take a kolega pred tebou taktez. Drevo nerubu, mas recht - vydelavam dost na to, abych si mohl dovolit na to najmout lidi. =)
  • Vrook
    Stejně nechápu, jak se někdo může koukat na ty český Let's Play videa. Já teda nekoukám na žádný, protože nevidim žádnej smysl v tom, koukat se, jak někdo jinej hraje, ale chápu, že některý celosvětově sledovaný kanály na YT maj pak třeba už víc zpravodajskej účel a může to bejt sranda..
    Ale zatim jsem nenarazil na žádnej českej Let's play, kterej by nedělal nějakej fakt maximalně nevtipnej puberťák s protivnym nedospělym hlasem, neschopnej mluvit souvisle, k věci a zajímavě. Takový lidi si na tom vydělávat nezasloužej a měli by se zvednout a začít dělat něco pořádnýho. A to ani nemluvim o těch, co je sledujou. *15*
    • Přesně tak, český lets play videa jsou jedna z nejhorších věcí co jsem kdy videl a už nikdy více.
    • Svatá pravda. Je třeba si uvědomit, že většina těch LP má jako cílovku děti.

A pak to tak vypadá.
      • Dobrý LP který opravdu necílí na děti je tenhle kanál: http://www.youtube.com/channel/UClxZFNfHAs5Tvy0CrIWIztA
        PS: nejsem to já :D
      • 067bok je nejlepší letsplayer
    • pyshta69
      Skus Agraelus
    • Souhlasim. Koukal jsem na ruzne ceske lets play asi dvou desitek cechu, kluku i holek a naprosta hruza a nevydrzel jsem nikdy vic jak 5 minut. Polovina neumi mluvit, nevi co rikat, dalsi michaji anglictinu s cestinou a pulku videa neslysis nic jineho nez "no f*cking way" "what the f*ck" atd, kecaji o nicem a ty jejich prehnane reakce jak se strasne boji... k smichu. Lets play Tomb Raidera jedne ceske uzivatelky mi tu hru po peti minutach naprosto znechutil.

Jinak doporucuji anglicke lets playery jako treba Vash12349 a jeho uzasne Resident Evil a Metal Gear serie, u kterych se OPRAVDU zasmejete. PyschadelicSnake a OvertheGun take delaji super lets play.
      • Gonkiho Minecraft je docela fajn
      • A jenom doplnim, ze te holce klidne takovych 18-20 let urcite je. Vetsina je v tomto veku. A o to je to horsi. Tihle cesti lets playeri vidi jak toci hry Pewdiepie a dalsi a pak se jen opici. Kdo pewdiepie videl, tak vi, jak neuveritelne prehani. Jak u Amnesie rve a vyvadi. Cesi to okpci a chovaj se jak on. Jen to proste nefunguje, protoze on k tomu ma alespon trefne poznamky. Cesi ne. Jenom jak jsou posrani strachy a kombinujou to s nadavkami v anglictine. Protoze jsou tak vic "cool" a "super".
    • rodneymckay
      Mně se české lets play nelíbí, ale mohu doporučit kanál Gophersvids. Sem tam se podívám na jeho Fallouty a Skyrim a hlavně ukazuje často mody z těchto her. Jeho přednes je vtipný a profesionální.
      • KaloSaper
        Gophera sleduju už docela dlouho a pořád to jde. Jenom teď dělá jenom F3 a má s tou hrou slušný problémy. Taky by mohl zase pokračovat s Richardem.
      • A...jsi to ty? *2*
        • rodneymckay
          :)ne, nechci mu dělat reklamu, ale fakt je dobrej, na youtubu jeden z těch opravdu zábavných lets playerů. Jinak ještě zkus mrknout na
          http://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd?feature=watch
          tento si říká Angry video game nerd a jeho recenze (nebo spíš "satirická kritika") starších her na nintendo fakt stojí za to vidět.
          • Ja na Youtube sleduju akorat WTF is videa a Angry Joe, jinak me to prijde trapny nebo nezazivny...
    • Fallon
      Že, ty si sledoval aj môj kanál *1*
    • zkus sophy.cz
  • Smetana.pavel
    To je prostě šílený, za chvíli když si sednu u piva a řeknu: "Hele hrál jsem hru XY." tak přiletí dveřma právník firmy YZ ať koukám navalit autorský poplatky za použití názvu *1* *1* *1*
  • Nech si konecne zabezpecia kvalitne hry pre WiU a potom nemusia okradat ludi ktory im vlastne robia reklamu.
  • Whoossain
    Žebráci...
  • Vzdyt i Games.cz meli problemy s YT videama kdyz jim neustale blokovali ucet kvukli video-recenzim je to spatne a ne ze ne, no nakonec to Games.cz museli vyresit svym vlastnim prehravacem. A stejne to udelaji nejuspesnejsi let's playeri, hodi ty videa na svuj web v rusku nebo cine a nazdar Nintendo *1*
    Zkomplikuje to zivot zase jen tem nejposlednejsim zakaznickum (mimochodem za co asi utrati takovej NIntendo let's player vydelane penize z videji vasdim se ze na 100% za hry Nintendo a to je jeste z vetsi casti zadotuje z kapesneho...)
  • Preji Nintedu pomalou a bolestivou smrt, at jeho akcionari pomalu vykrvaci do posledniho jenu...
  • http://www.reddit.com/r/Games/comments/1egayn/lets_build_a_list_of_game_studios_that_allow/

Naprostá většina herních vydavatelů je naprosto v pohodě, většinou stačí jen napsat email nebo dát link na hru a s tvorbou videií není problém.

Nintendo a pár exotů si podřezává větev a akorát naštvou i ten zbytek lidí, co čekají na dobrou hru na WiiU *4*.
  • mirekdusinojc
    Zajímavý článek. Ano, Nintendo v právu je, ovšem jak bylo správně zmíněno, v právu platném před internetovou revolucí, které nebylo překopáno, ale pouze aktualizováno. Navíc vývoj je tak překotný, že v současné době by ani překopání neneslo kýžené ovoce. Co se samotného Nintenda týče, tak mám pocit že rok od roku víc a víc upadá a začíná se vyčerpávat. A není divu. Model postavený na stálém omílání několika vlastních značek přestává bavit i ty nejzarytější fanoušku a co se týče nových konzolí, tak tam sice inovace jsou, ale hráči byly přijaty spíše vlažně. Navíc nedávno dostali tvrdou ráno v podobě ukončení vývoje pro WiiU u EA. A i když asi tituly od EA nebyly hlavními tahouny prodejů konzolí Nintenda, je možné, že k podobnému rozhodnutní dospějí i další velcí vydavatelé, kterým se na prozatím né zrovna úspěšnou konzoli přestane vývoj vyplácet. Pokud k tomu připočteme tento PR fail, neni jejich budoucnost vůbec růžová.
  • MidnighT91
    Nintendo jen naposled klepe nožičkama než konečně zhebne. Jsou v totálním hnoji a nevědí jak se z těch ztrát dostat, tak se naposled snaží vydělat kde můžou. Vydání WiiU v jeho současné podobě byla obrovská chyba, po vydání ps4 a x720 už po něm nikdo nevzdechne.

Na místě Nintenda bych teď kompletně přešel na mobily a tablety tam možná ještě mají nějakou šanci ale každá další "velká" hra pro WiiU už bude znamenat jenom další ztráty...
    • Ty jsi troubík
    • Pilgrim66
      Nintendo nikdy nekokurovalo PS nebo Xboxu, jedná se o konzoli na úplně jinej typ her a hraní, zjisti si alespoň základní detaily...
      • MidnighT91
        Musíš si ale uvědomit že většinu populace tohle absolutně nezajímá, ti se podívají na jednu stranu a vidí krabici WiiU + Super Mario zdarma, podívají se na druhou a vidí PS4 + Last of Us zdarma co myslíš že většina vybere?
        • Pilgrim66
          Lidi co hrajou Super Maria většinou nehraje moc hry typu Last of Us. Jde hlavně o japonskej trh. Proto je taky na WiiU obecně nejvíc JRPG apod her.
          • Ale Japonsko nedokáže Nintendo samo uživit. Na to má Nintendo trochu moc velké ambice po světě. Do marketingu musí nalít takových peněz, ale při každém vydání konzole se jen opakují zprávy o pomalých prodejích. A tak to bylo v posledních několika případech.
          • MidnighT91
            No jasně, to už je fanouškovká zákldna Nintenda ale ta už je nad vodou neudrží. Oni potřebují přitáhnout nové lidi, jenže nemají nic s čím by to dokázali...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit