Přejít na výpis diskuzí
Nintendo Switch je kombinace konzole a handheldu s procesorem NVIDIA Tegra - vyjde v březnu 2017
20.10.2016 | Petr Poláček
73 příspěvků
-
No jo. Sony nakonec mozna bude i ten kdo protlaci mezi lidi i VR, protoze ostatni vyrobci na to evidentne nemaji. Vtipne je ze pokud jde o tenhle VR pokrok ktery vzesel vlastne na PC, konzole zase budou nositelem ktery ho masove prosadi..(mozna, osobne si spis myslim ze to za chvili nebude nikoho zajimat)
Jinak ja mam WiiU rad, takova mila konzole, s nicim moc neotravuje, pekne funguje, hezky vypada a s tema par hrama co na ni mam jsme po vsech strankach spokojenej. -
Teda zrovna od tebe jsem čekal větší nadšení, já zrovna na 3DSku dohrávám(už měsíce) první díl Xenoblade, strašný žrout času, ještě chvíli a budu tam mít víc hodin než ve Skyrimu. Doufám že poté, co předvedli vylepšený Splatoon na Switch dodají i vylepšenou Chronicles X, protože si nechci kupovat Wii U na konci životnosti kvůli jedný hře, ale i kdyby ne, tak taky doufám v pokračování
-
Wii U byla chvíli nejsilnější herní konzole na trhu, Wii byl skvělý koncept, ale výkonově to byl nejhorší křáp na trhu, parametry horší než jeho předchůdce Gamecube, tady je dobře vidět, že výkon konzole vůbec nemusí ovlivnit prodeje, ale je mi jasné, že spoustu lidí pod falešnou vydinou plnohodnotného "4k" naběhnou pro Playstationy pro, holt Sony šel marketing vždycky líp než Nintendu, bohužel
-
Ty hry 3. strany se ale i na Wii omezily na prvních pár let, protože na novější už bylo Wii příliš slabé a vývoj speciálních osekaných verzí společnostem nestál za to. Určitě se na tom ale podepsal marketing Nintenda, který neustále protlačoval casual hraní. Plno lidí tu konzoli používalo jenom na občasné Wii Sports a jiné hry je nezajímaly, takže prodeje nemusely být vyloženě špatné, ale o dost nižší než očekávání.
-
Tak docela zajimavy, akorat pro me uz ty pidi obrazovky moc nejsou, takze bych to mel stejne porad pripojeny k televizi..holt nejsem cilovka. Ale pokud tam Monolithsoft udela dalsi Xenoblade, tak kupuju:)
-
Tak dost pochybuju ze by bethesda poskytla Skyrim Nintendu jen na predvadeni novy konzole, pravdepodobnejsi spis je ze tam skutecne vyjde, navic bethesda o spolupraci s Nintendem nedavno mluvila.
-
Tak pokud to rozbehne Skyrim remaster jak ukazuji, tak vykon bude nekde na urovni PS4 a Xone. Coz na takovou mrnavou konzoli je dost slusny.
-
Lol..na WiiU bezi Xeno X. Je spis k nevire ze neco takovyho na pomerne nevykone konzoli vubec bezi, pekne to ukazuje ze kdyz nekdo umi svoje hry poradne optimalizovat tak nepotrebuje vykon pocitace NASA.
-
Zatím líbí,je jasné že výkon konzole bude v handheld formě nižší (ve videu je to dokonce vidět na frameratu Zeldy),ale pro mé preference bude tablet sedět v doku na stálo. Akorát mě mrzí že je to spíš teaser než celkové odhalení
-
Zájem by byl, ale WiiU byl co se výkonu mizerný křáp. Wii naopak nabízelo spoustu her 3. strany a ve spojení ceny a konceptu to byla skvělá konzole. WiiU byl propadák na všech frontách. Od prodejů až po výkon.
-
"Nejenom Nintendo, ale všichni na celém totiž vidí, že na Wii nebo Wii U se zkrátka prodávají jenom hry od Nintenda, o nové hry od EA, Ubisoftu, Bethesdy a dalších vydavatelů by zde člověk ani nezakopl. Není o ně totiž ze strany majitelů Wii a Wii U zájem."
Tohle je nesmysl. Původní Wii mělo velmi silnou 3rd party podporu a vydavatelé dokonce vytvářeli speciální verze her známých značek (Resident Evil, Need for Speed, Dead Space a další) přímo pro Wii. -
nepadlo ani slovo o systemu, jestli to bude velkej ulet, tak v ty 3rd party hry moc neverim, jinak to dava vetsi smysl jak obe pseudozole/pseudopc
-
Takže je to defacto tablet, co má "navíc" pár věciček? Jinak cokoliv, co se takto vycvakává atd. se časem musí vyklebat a bude náchylné na zlomení, poškození. Doma mám NVIDIA SHIELD Tablet K1 a je to skvělý přístroj. Ale stále je to jenom tablet. Jsem zvědavý, jaký bude mít výkon, ale obávám se, že opět bude Nintendo tak o 50% pozadu oproti konzolím a to není venku "nový" PS4 a Xbox One.
Ale když nasadí příjemnou cenovku, tak proč ne. Bohužel se obávám opaku. WiiU je prodejní propadák, protože cena naprosto šílená a cena her ještě horší. Tady čekám cca 8-10 za konzoli. A když si vemu, že PS4 stojí 8 000 a Xko stojí už 6500, tak se bojím, že Nintendo opět ukáže, že si jede svoji cestu přes mrtvoly. -
Souhlas, ale rozhodující pro mě bude výdrž baterie, cena konzole a samotných her.
Jsem zvědav s čím přijdou *15* -
Řekl bych, že nejsi..;)
-
Jak tak koukam :D tak jsem asi jedinej komu se ten Switch docela libi.
Nejsem konzolista, hraju na pc a na cesty mam smartphone ale ten switch v celku vypada super.
Doma konzole nacesty handhhld. ovladace jde sdilet, spojit, atd. je videt ze se nad tim konceptem nekdo zamyslel.
a pokud to bude mit v sobe tegru jiz postavenou na pascalu coz snad bude mit tak proc ne, vykon by mohl byt taky fajn.
za me ma nintendo za tohle palec nahoru :-) -
Já svoje New 3DS XLko používám v metru, na cestách i doma. Co platí pro tebe neplatí pro všech 50+ milionů majitelů 3DS.
-
Řekl bych, že Skyrim (Remaster) použili jako čistě jako předváděčku 3th party her - už jenom proto, že Skyrim toho asi může v tuto chvíli nejvíc ukázat. Prostě ukázku toho, že to nebude jen Nintendo-brand exkluzivka.
-
Já teda na 3DSXL hraju v buse, vlaku a třeba i v čekárně. Hlavně tahovky a dungeony.
Doma ho skoro nevytáhnu a rychlovky nehraju vůbec. -
Líbí se mi to dokování a že budu moct hrát na televizi a pak třeba v posteli ale Skyrim to jako vážně?Proč bych si měl kupovat Skyrim na NS když to mám na Pc a nebo na Ps4?Obávám se že výkon bude naprd možná se ani nepříblíží Xone a Ps4.Tím pádem tam buď budou vycházet konverze starých her viz Skyrim a nebo hnusnější a osekanější verze současných her které si ale stejně většina hráčů koupí radši na Xone a Ps4 kde to bude vypadat líp a bude se to pravděpodobně i líp hrát .Takže zase budou nízké prodeje her od third party studií ti to zabalí a bude to pouze platforma pro Nintendo hry.