Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • recenze jak už víme jsou některé zaplacené.tak že jediné co ti zbude je vlastní zkušenost.či počkat si až hra bud za pár korun a pak ty blbé tři stovky utratit *3*
  • Ty vole! Jedna z naj hier za 20 rokov? Kde si tých 20 rokov žil a čo si hral pre Boha?!
  • Ty mínusy jsou za to že jsem nepopsal podrobně celý návod nebo proto že už to nejde? Při tom to je krásnej důkaz toho, jak jsem schopni bezmezně a nelogicky schopni generovat cokoli v jakémkoliv množství. Když na jednom kousku jedný planety najdete už dvacátou ztroskotanou loď ...
  • nightborne
    Pár "extrémních" planet jsem potkal. Jedinej rozdíl je, že musíš kliknout do inventáře a na nabití štítu plutoniem o něco častějc, výzva stále nenalezena, protože je ho všude dost - stačí se rozběhnout libovolným směrem a do pěti vteřin narazíš na krystal.

Nicméně, jsem rozhodně rád, že tě hra baví, a bez ironie ti to přeju =).
  • a proc kritizujes nas 3, kdyz jen wazzy fauluje ? :)
  • WortexCZ
    Ani se mi sem mezi to zvraceni nechce psal, ale... je potreba trosku rozvlnit vody. Malo se tu plive *1*
    50 hodin a stale pribyva! Jedna z NEJ her za dvacet let. Neskutecnej narez! Vyresit "technicky potize" mi po peti minutach hrani zabralo cca dalsi minutu. Pak asi tri minuty na google a pak cca dalsich deset vterin na upravu configu (nez vyjde patch). Jasne. Moh sem to po deseti minutach vypnout a jit "kakat" do diskusi o tom jak je to vsecko strasne spatny a jak sem nasranej a jak sem si to mel stahnout a bla, bla, bla. Ale... rychlejsi bylo pouzit mozek. "Hraci" co nadavaj na ovladani lodi zrejme este neprisli na to, ze aby se dala ovladat dobre, tak na to potrebujou upgrady motoru. Nebo ti, (vcetne recenzenta - bez pardonu) kteri v pohode prezivaji "kdekoli" a zadna survival vyzva se nekona... no mate z toho, ze ste este nebyly na planetach kde vam podpora zivota vydrzi cca minutu a tepelnej / radiacni stit asi deset vterin. Pak se vokazte... *3*
    Ale ne... uz se zase "samonasiram". A to je zbytecny.
    Aby bylo jasno. S jednou veci v recenzi stopro souhlasim: tahle hra neni pro kazdyho.
    Ale rozhodne je ve vsech ohledech hratelnosti lepsi, nez takovej Firewatch, Everybody’s Gone to the Rapture, nebo Abzu... coz zase byly priserny hovadiny podle myho nazoru (Abzu sem nehral. K tomu me nikdo nedonuti).

P. S. Nikde sem si nevsim, ze by se herni media - po tom co vyrobyly OBROVSKOU bublinu - nejak vehementne exponovala pri napravovani "pomluvy" o tom, ze se dva hraci nevideli na stejnym miste. Kdyz se uz druhej den vedelo, ze kazdej byl nekde uplne jinde a na jinym serveru. Ovsem je pravda, ze tahle informace neni zdaleka tak "senzacni" jako to, ze "vyvojari lhali"...
  • Kazdy si bude nakonec hrat co chce, ale ne kazdy, spise nikdo, nema cas a prostředky vyzkouset si vsechno, co by potencialne mohl chtit hrat. Od toho jsou recenze a ohlasy, ktere hrace nasmeruji a pripadne mu zabrani vyhodit nemalou castku (ne kazdy hry kupuje pres Steam nebo stihne vyuzit lhůty pro refund). Pokud je Murray objektivne usvedcen ze lzi, mateni verejnosti a nesplnenych slibu je naprosto přirozené pro zdrave fungující společnost takoveho člověka znemožnit a ochránit jeho potencialni oběti. Stejne jako je zdravé podpořit a chválit kvalitní práci jinych vývojářů. Odbýt nepodareny a navic takrka podvodny projekt slovy "at si kazdy hraje, co chce" je alibismus a rezignace na zakladni moralni principy a vseobecnou slusnost.
  • ano a z tohoto důvodu doporučuj si pořádně přečíst můj původní příspěvek, kterým "kritizuji" vás 3 včetně wazzy, který se dopouští argumentačního faulu známého jako zobecňování
  • wazza koukám rozjel naklikávací souboj
  • Stačilo napsat ať i každý hraje co chce.A co ho baví.Recenze to nezmění. *3*
  • Vzhledem k tomu, ze pravdepodobne hral uz desitky her, tak muze na zaklade vlastni zkusenosti s temi predeslymi velice dobre posoudit a zkritizovat i tuto.
  • Kdyz jsem spolu s nekolika dalsimi kritizoval v některém z předchozích threadu NMS jako nehratelny paskvil hranicici s podvodem, vetsina ctenarstva do nas tepala, ze NMS "vyzaduje fantazii, neocekavat fps, simulator" a podobné kydy... Murray si s hraci regulerne vytrel pozadi a je vrcholem sebeklamu si tuto skutecnost nepriznat. Je to zcela totozny pripad jako Vavra nebo Roberts - absurdne vysoke ambice, kterymi omami masy fanatickych priznivcu, kteri je nasledne podporuji az pres takrikajic mrtvoly a odpusti svym polobohum cokoli. Nema smysl zde ztracet cas, inteligent si přečte thread na redditu (viz priloha) a s NMS nebude ztracet svuj drahocenny cas, slabomyslny bude naopak travit hodiny bezcilnym poletovanim vesmirem NMS, plnym lzi a siditek a bude sam sebe presvedcovat, ze ho to moc bavi a ze mel pravdu,kdyz hru obhajoval. Vyberte si, kam chcete patřit vy. https://m.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4y046e/wheres_the_nms_we_were_sold_on_heres_a_big_list/?utm_source=mweb_redirect&compact=true
  • Ale my se nebavíme o kritice jako o kritice díla, ale o tom, že prý "český buran může kritizovat vše...", tedy slovo kritika bylo zcela v jiném slova smyslu než ve smyslu recenze.
  • Být tebou, nejdřív bych si zjistil, co slovo kritika znamená než začneš někomu podsouvat omezenost pohledu, bavíme se o kritice díla, konkrétně počítačové hry, ne o obrazu nebo filmu. Hra je interaktivní záležitost vyžadující interaktivitu, tedy hraní abys byl schopen posoudit kvalitu
  • napr. gameplay na youtube
  • Hodně jsem se na tuhle hru těšil, ale jakýkoli stream, který jsem viděl, byl pouze o tom, jak píše recenze, šup na planetu, vytěžit a šup na další, v podstatě jsem na žádném videu neviděl jakoukoli jinou činnost. A pokud budu chtít nějaký těžební simulátor, poohlédnu se rozhodně jinde.
  • Přesně tak!!! Mají být DEMA abych nemusel stahovat... Je to děs hra! A hlavně to létání v lodi mě fakt odpudilo asi nejvíc! A ti kdo davají zápory tak ti si to koupili a teď neví co s tím a dvojka v čudu!
  • Neřekl bych, že to platí obecně pro všechny hry, ale u FPS žánru určitě. Po té, co se začaly dělat FPS na konzole, došlo ke změnám v designu. Díky horšímu ovládání na ovladači se začal používat autoaim popř. autoheal, pomalejší tempo hry, omezený design zbraní (např. hit-scan zbraně v konzolových hrách prakticky neexistují), easy mode cover systém...
  • Tvé chápání slova kritika je velmi zúžené.
  • Ne to není kritika ani buranství, to je papouškování názoru, kritika je názor založený na přímé zkušenosti s produktem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit