Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klasika v cem je tahle hra horsi nez elite?
  • Jen ho nechej. Vsak se chudak nachytal bohuzel. Ta hra i to studio uz je vlastne mrtva. At se lidi podivaji co se deje na youtube mimo CZ. Prodavali i prelepene krabicky kde do posledni chvile prodejce myslel ze to ma podporu vice hracu.
  • Taronyu
    To video to pekne vystihuje :)
  • Na steamu by nemělo být Buy No Mans Sky, ale No Buy Mans Sky.
  • XorxoxTalarius
    Ja ti neberu ze jsi spokojeny, ja ti jenom rikam ze ta hra ma maximalne tretinovou hodnotu nez za kterou je prodavana.
  • kulhy_parici_spici
    To vnímáme stejně, i proto to hodnocení má svojí váhu.
  • Málem jsem napsal, že ti závidím tvůj jednoduchý svět, ale pak mi došlo, že ne, že je mi tě spíš líto... Ty jsi nikdy nic pořádného na konzoli nehrál, co? Pleteš si "konzole" a "main stream". Mainstreamové hry "pro každého" jsou samozřejmě jednodušší, a protože konzolový trh je oproti PC mnohonásobný, je na konzole mainstreamových věcí víc, což samozřejmě vůbec nic neznamená, zejména ne to, že hry na konzole jsou hloupější nebo že na ně chytré hry nejsou. Je to asi stejná logika, jako bys říkal, že na televizi Samsung běží blbější filmy, než třeba na Panasonicu. Ve skutečnosti to bude asi statisticky pravda, protože Samsung je rozšířenější, má ho tedy i víc blbých lidí a ti si pouští blbé filmy, ale obecná funkce Samsungů to řekl bych nebude...
  • tak to je špatný, všechny aspekty tý hry co mohly bejt zábavný sou okrouhaný na minimum
  • no tim aperolem jsi to zabil gurmane :)
  • Sean Murray vyjebal se všema :) už to někdo určitě textuje:

https://www.youtube.com/watch?v=fyEThSM4JnI
  • nevím jak jinak to popsat *4* ale prostě když se na planetě v letu před tebou objeví překážka v podobě terénu tak lod začne sama stoupat, a pak je hroznej problém s ní klesnout, to ovládání je úplně dělaný pro ty jejich páčky
  • pivní pařby mám za sebou, pochopíš, že pivo je pak fajn tak jednou za měsíc, na zbytek je lepší víno, aperol nebo whiskey, když chceš tvrdší.

Je těžko o takových věcech diskutovat s nerdíky, kteří mají představu, že velké kozy= krásná ženská. Blbost.
  • @PSN To používajú primitívi. Tiež to vídam na nete, ako hejtuje jedna aj druhá strana. Ale to je proste primitivizmus. A tento puberťák wazza je proste primitív. Ak dochádzajú argumenty, primitív začne nadávať. A megaprimitív začne narážať na národnosť atď.
  • to s tebou musí být na pařbě fakt prča *7*
  • to vis, wazza k nicemu z toho nema pristup, tak si z toho udelal znamku prumernosti :D
  • na sexu ne, ale ten polygonový se mi hnusí, pivo je přeceňovaný a velké kozy se mi opravdu nelíbí.
  • Blue.Shark
    Hádám, že taky nikdy nepochopíš, jak může tenhle typ vývoje fungovat a myslíš si, že před dokončením dojdou peníze. *15*
  • tak to zas brzdi frajere, na sexu, velkejch kozách a pivu neni nic špatnýho! *1*
  • já bych řekl, že průměrný Čech/Slovák se sandály a igelitkou bude spokojen se Zaklínačem 3. V podstatě červená šipka ke všemu, co musíš dělat, ve hře se objevuje velké množství věcí, které imponují české burany jako pivo, sex, rasismus, sprostá mluva, velké kozy apod.
  • ja tady nic nepodsouvám, to psali v recenzi, však si to přečti *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit