Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Funguje pořád ten generovanej ojeb na to jak si pořídit novou loď zadarmo tak, že stále dokola vyhledáváš nouzový signály? Stačí ji pak opravit a je tvoje. Tadáá.
    To samý jde i se skafandrem, akorát že tam i holt zaplatíš. Ani nemusíš lítat ze stanice na stanici, jenom vyhledáváš stále dokola drop pody kde je ten upgrade.
    A ono se to pořát generuje a generuje a generuje...
  • Na Mars. *15*
  • Tak ona se ta loď i sama lockuje na POI cíle takže se s ní opravdu musí člověk poprat když chce letět někam jinam než kam si loď myslí že chceš. Ovládání mi přišlo že bylo koncipováno tak, aby se to dalo hrát jednou chromou rukou nešikovnýho truhláře.
  • neslovíčkuj trapko
  • Na takove veci, se radeji neptej. Muzes se dozvedet neco, co by si radeji vedet nechtel.
  • hodně inteligentní příměr, tak nějak přesně ve stylu českého burana :)
  • taky jsem stáhnul.. a taky smazal , nebudu kupovat zajíce v pytli
  • nightborne
    Ještě jsem nepotkal člověka, kterej by nesnášel třeba Limbo =).

Ale ne, tím bylo, stejně jako na jiných místech textu, řečeno, že pokud hledáš lyrickou, uklidňující procházku, NMS nezklame, ale jestli ti jde spíš o konvenční hratelnost, budeš se krutě nudit =).
  • Už si měl hovení polévku? Já ne a myslím si, že to bude hrozná sra*ka. Je tedy kritika kde přiznávám, že jsem neochutnal buranstvím?
  • Nebylo to davno co tady hra bez obsahu abzu dostala 8
  • i sandále bez ponožek je buranství, v této době, kdy je tolik krásných letních mokasín, je opravdu "radost" pozorovat české burany v nejhorší obuvi na světě *3*
  • Zapomněl jsi na ponožky, Aperole.
  • český/slovenský buran od piva může kritizovat vše aniž by vše okusil. To je výsada českého/slovenského burana.
  • takový stěr by nefungoval ani na tvého spolužáka ze základky. sry ale to bylo trapné, že se stydím i za tebe *7*
  • jak kazdej chyta za slovo... jo je to celkem pruser, nechodi to dobre i na slusnym stroji , ma to velky chyby ... nicmne po hroznym zacatku se mi paradoxne asi po 20ti hodinach hrani hra libi vic a vic - hraju path of atlas, osobne se mi vzdy libil privateer 1 a 2 dil z tohohle pohledu je pro me tohle absolutne best.. urcite promarneny potencial ale pokud to dokazou vylepsit a zadarmo, napr staveni zakladen nejake scriptove veci navic primo na planetach .. pro me by to byla ultimatni hra. Spokojen nejsem za ty prachy ale kida thnuj na t nebudu protoze z nejakyho duvodu me tohle bavi jako zadna hra za psolednich 10 let i pres to v jakem je tedka stavu.
  • ano, výborné letní, lehké pití, jen mírně alkoholové, ideální na sezení s přáteli. Rozhodně xkrát lepší volba než pivo v nějaké zaplivané pivnici, ale těžko vysvětlovat tohle českému buranovi, ten rád hokej, Zaklínače, pivo a sandále *15*
  • až si hru zahraješ včil mudruj *1*
  • Tak presne tenhle dojem, jak zhodnotila recenze, jse mel celou dobu. Miliardy svetu ale k nicemu.
  • boj, obchodovani, grafika ? ... tim Elite neobhajuju, jen to ma lepsi nez tahle sranda
  • nekromant33
    To jde těžko srovnat. Elite není minecraft bez budování s akrádovým přelítáváním mezi planetama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit