Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pockam az bude ve Vanocni vyprodeji za 5 Euro...
  • jo *1*
  • je nekde demo ke stazeni ?
  • no oni to rekli uplne jinak oni rekli ze dokud jim budget dovoli tak budopu free DLC/updaty vydavat, ale ze nevyyloucili ze kdyz jim dojdou penize ze naky placeny budou
  • je jich plný internet, např

https://www.youtube.com/watch?v=AE0nuW-mQ8A

tvrděj že to byly server issues, jenže zároveň už teď neřekli "ano, ve hře opravdu lze potkat další hrače" takže jen další mlžení
  • Až si jí lidi zahrajte pak kritizujte *3*
  • ámen
  • nenech se odradit 1000 lidí 1000 chutí *3*
  • Vše se časem opraví.Mě to zatím opakuji zatím baví.
  • Jde o to, že vesmír se generuje podle matematického algoritmu. To znamená, že jej není potřeba ukládat na disk (cloud), ale při každém průletu se vygeneruje stejná galaxie... Myslím že se ukládají jen názvy planet od hráčů a max souřadnice. Tahle technická stránka je na hře nakonec nejzajímavější, což je fakt škoda.
  • Říkal jsem to první den, co jsem viděl gameplay. Procedurálně generovaná vesmírná hra = nuda.
  • https://cs.wikipedia.org/wiki/Sebereflexe

Takže hru nevlastníš, nehrál jsi, viděl jsi jedno video, ale víš, že za zničení hry můžou konzole, k tomu přidáš i nesmysl, že konzole zničily Total War, což je série, která na konzoli nikdy nevyšla. Máš v hlavě vůbec mozek nebo jsi nějaký procedurálně generovaný trollbot?
  • Link na video?
  • V podstatě ano, kdyby si lidé tak hojně nekupovali DLC, nebyl by důvod je vydávat. Pokud je finanční potenciál, byla by hloupost to nevyužít. Zapomínáš, že je to byznys, ne charita.
  • Ešte upresním svoj názor (a nebudem už rýpať do konzolákov). Hru som sledoval priebežne tak okrajovo. Od začiatku som bol v tom, že sa jedná IBA o singleplayer hru. Nechápal som, prečo ľudia hejtujú, že tam neni mulťák. Neskôr som zistil, že sa proste ukazuje to, že som hru sledoval iba okrajovo. Našiel video, kde to founder Hello Games prezentuje, že multiplayer bude, ale v tak obrovskom svete sa hráči asi ťažko stretnú. A to je teda jasné klamstvo. A ak je pravdou aj to, že DLC ktoré sľúbili pred tým zdarma už zdarma nebudú, tak to je klinec do rakvy. Za celé roky si asi nespomínam na tak kontroverznú hru, ako je práve NMS. Nič kontroverznejšieho tu asi ešte nebolo. Pre mňa osobne je táto hra až príliš jednoduchá, očakávania som nemal žiadne. Ak ale niekto pri prezentácii klame, tak by som to bral ako podvod. A tu sa teda klamalo.
  • Přesně tak.
  • že od hry nemáme čekat nic jiného než exploraci? source plz
  • Já jsem si přišel hrát s kamením. 10/10
  • Herní obsah asi nevyladí. To by muselipřekopat celou hru. Ale pokud rád chodíš a rozbíjíš kameny, tak tě to bude bavit.
  • Takový lejno tu dostalo deset ? no tak to mě pos..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit