Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    *15* jasně vlastně si za to můžou zákazníci sami, tak doufám že se poučí a tohle bude jejich poslední hra protože si u zákazníků už neškrtnou.
  • Tak zkus napsat návrh na úpravu popisku, aby to pochopil už vážně každý. :)
  • To snad nemyslíš vážně. Však to říkal v každém rozhovoru.
  • i v tomto velice vágním popisku na Steamu nějak postrádám to slovíčko "především"
  • Hotline Miami je jedna z nejlepších a nejnávykovějších akčních her posledních pár let. Ale neběží na Frostbitu, takže je to sračka, že? *1*
  • Velice výstižná recenze. Na popisované technické problémy jsem nenarazil a to mám poměrně zastaralé Pc s Win7.
  • No, pokud tak jednoduše člověk skočí na obchodní řeči, asi je něco špatně. Nic jsem o tom nečetl, takže nemůžu hodnotit, narazil jsem akorát na slova ve stylu: rád bych, nemůžu vyloučit a podobně.
  • Herní experimenty na relax většinou nestojí 60€.
  • Stačí si přečíst jen všeříkající popisek na Steamu: No Man's Sky is a game about exploration and survival in an infinite procedurally generated universe.
  • Draken69CZ
    OK dobře pro vás, ale 54 to už takovej rozdíl není.
  • Kde tak byla prezentovaná? Máš nějaký interview, kde Murray říká "naše hra je zaměřena předevšim na průzkum" ?
  • Draken69CZ
    Ano vzhledem k obsahu hry na to budou DLC sypat jak protržený.
  • No proč, ze stejnýho důvodu, jako je tam miliarda planet který nikdy nenavštívim a když už to tam teda nebude, tak se tim asi nechlubim v interview a nedělám z lidí blbce, leda že by Murray nevěděl, jak velký jsou planety
  • martinbucek
    u nas na slovensku su ceny od 48e, sam ju mam za 54 z predobjednavky, takze 60e to nie je, ale vam je to jedno, ved upiratit sa da zadarmo
  • Draken69CZ
    On, ale slíbil že vše bude v podobě patche, že za nic se nebude platit protože za hru už jsme zaplatili, skvělé PR před vydáním a ejhle týden po najednou rychle obrátit, ber si to jak chceš mě to nepřijde jako dobrý přístup.
  • Ale prej když proletíte 100 galaxií se základní lodí bez upgradu, přehraje se opravdový konec *1*
  • to by mě zajímalo, jestli jsi hloupý Slovák nebo hloupý troll *3*
  • A k čemu bys tam měl reálnou velikost, když by byla stejně na nic? 99% povrchu stejně proletíš v nejvyšší možné rychlosti, aby ses dostal dál. A jak říkalo už hodně lidí, samotná cesta je vlastně cíl.
  • a proč? Má to druhý nejlepší start po Fallout 4 na Steamu za poslední roky, za pár dní si to koupilo skoro 800K, samozřejmě nějakých 10K to třeba vrátí, lidi si popláčou na diskuzi a vývojáři zatím budou mít čas a peníze tam narvat další obsah. Ta hra má na Steamu naběhnuto na prodeje, které se budou počítat do milionů třeba právě jako Fallout, čili na slevu je čas, pak to lidi budou brát ještě více.
  • Od začátku ta hra byla prezentovaná se zaměřením na průzkum, problém je, že to málo kdo pochopil. Ta hra je holt jiná než je dnešní standart.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit