Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reálná velikost planet je taky kec, stejně jako to že můžeš potkat ostatní hráče.. a ten slavný střed galaxie? Přehraje se průlet skrz mapu k tomu hraje hudba a hodí vás to do další, jinak vygenerovaný ake v podstatě stejný galaxie, wow *2*
  • A není třeba jedno, jestli to co plánovali vydat zdarma, vyjde pod pojmem "update" a další obsah formou DLC? Jde jen o překrucování slov a pravdy, aby se mohlo zanadávat. Tak to vidím já. Nemám potřebu nadávat na něco, co je mě fuk.
  • Draken69CZ
    Asi tím myslí že 59,99 není 60 *15*
  • kulhy_parici_spici
    No jo, já myslím že 5 je prostě akorát na vahách technologický přínos – hype – cena – hratelnost – technický stav. Hodnocení je pro průměrného hráče, kterého to může za 60 EUR zklamat. Každý, kdo to vezme jako herní experiment a relax, si přičte nějaký ten bod – o tom se recenze zmiňuje.
  • Zrzzek
    Mě spíš přijde, že vývojáři NMS vydávali za něco, co není. Hru jsem nehrál, ale podle toho, co jsem viděl a četl, je NMS velice dobrá experience hra, či jak se to nazývá. Takové to pustit to na hoďku, nechat si spadnout čelist z nádherných světů a zase vypnout. Kolem hry se ale vytvořil obrovský hype a vývojářům to pak asi přerostlo přes hlavu.

Mimochodem, jak je ta hra velká (kolik to zabírá místa na disku)? A jak to generování vesmíru funguje (nějak polopatě *1* )?
  • Draken69CZ
    Protože měli být zdarma a to, že nebudou oznámili až po vydání?
  • A už víš, že placená DLC jsou dnes skoro v každé hře? Ale proč zase z ničeho neudělat skandál. :)
  • Draken69CZ
    LOL a jak by si chtěl aby to bylo udělaný? Pomocí QTE?
  • Blue.Shark
    V tom případě mi tahle fakta něčím podlož. Právě jsem strávil víc času než bych chtěl hledáním na google, abych něčím naboural svůj názor. Nepodařilo se. Jediná čísla, co jsem našel, je vcelku vysoký počet prodaných kusů na Steamu, což naznačuje jen to, že Total War je na PC dost populární.

Ono taky stojí za zamyšlení, jestli zjednodušování náhodou není trend, na kterém se hry vezou. Za něco takového tím pádem nemohou konzole nebo ilumináti, ale trh.
  • ringmancz
    aha a kolik teda stojí? na všech oficiálních distribucích 60 euro
  • A už víte že slibovaná DLC zdarma jsou kec?
  • Ted nevim jestli jsem se nechal nachytat o trolla nebo si fakt myslis ze v elite funguji souboje podle realne fyziky :D
  • Zrzzek
    V katalogu her si můžeš vyfiltrovat hry podle platformy. Metal Gear Solid, Uncharted, GTA V (když ještě nebyl na PC), Forza, Grand Turismo - tohle všechno tu má recenze. Takže to není jen PC web.
  • @Zrzzek: Konzolový systém sa vyznačuje tým, že všetko je strašne zjednodušené, aby hráč nemusel rozmýšľať. Napríklad si zoberme pristávanie v NMS. Stlačíš jedno jediné tlačítko a pristaneš ako cukrík. Jeden príklad z mnohých.
  • Hotline Miami má 8 bodů za soundtrack a 2 za hru, ne? *1*
  • martinbucek
    cely problem teba a podobnych je, ze by si si to ani za 20e nekupil a hra nestoji 60e
  • ...popiskách ovládání na gamepad, aha *7* a "hrál" si to taky jinde, než na youtube? Fyzika je na běžné úrovní počítačových her, a zbytek je čistě subjektivní, ano modely nemají milióny polygonů, ale za hračky z kinder bych je neoznačil. Konzole nic nezabily, tohle neměl být žádný konkurent elite už jenom tím, že to není kopie reálného vesmíru, mrzí mě absence podpory hotas, ale zas na druhou stranu to není žádný hc vesmírný simulátor a na klávesnici s myší se to hraje opravdu dobře
  • Především létání ve vesmíru a dogfightů, které fungují podle reálné fyziky a ne té pohádkové jako NMS
  • @Zrzzek Pokud se nepleteš? Tak to sme na tom podobne. Ani ja na isto neviem. Ale nikdy som tu hru na konzole nevidel, tak vychádzam z toho.
  • Zrzzek
    Nadávam na to, jsem nespokojen, ale dal bych 8/10? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit