-
Nu, yatim sem to hral jenom 4 hodiny pac sem rano po releasu odjel s rodinou na dovcu, ale za ty 4 hodiny sem se od toho nedokazal odpoutat a s hodnocenim 5/10 u me games.cz lehce klesly teda... i kdyz, ono uz neni moc klesat kam :D....
-
-
No, podle mnoha recenzi jsi neprekrocil dobu (ktera práve čítá jednotky hodin), po ktere Te to prestane totálně bavil. Užil jsi si jen tech pár uzasných prvních hodin s dokonalým WOW efektem :)
-
to je tak kdyz v tom hledaji to co v tom neni ;)
-
-
Nové dlc docela dobré
-
sieg heil <<--- To má být nějaká sranda, bo co???!!!
Jsi nácek ??? Jak to, že ještě žiješ??? Vás upálit na hranici je málo. A mělo by Vás být legální zabíjet!!
Teda, že se mi ke hře vyjádří takovej vypatlanec, jsem opravdu nečekala....!!!.... -
-
Vrať se k plotně
-
-
Meow <<-- opravdu krása. Jééé : plotna .... Ano, vrátím, ale je na mě, co budu vařit?? Vlastně : nechceš se sejít?? Mám supra jídlo... vysloveně pro Tebe.. ( a další )... Víte vy vůbec něco o druhý světový?? Vždyť, Ty jsi jeden z dalších na seznamu.:))))).. Ale nezapomeň tu holdovat!!!.))))
Chiiich, to je sranda...
Meow <<-- heh, jo, tak dle Tvého jména by jsi to určitě přežil:))))) Bože, Ty jsi kre t én....
-
-
-
Klasika v cem je tahle hra horsi nez elite?
-
-
boj, obchodovani, grafika ? ... tim Elite neobhajuju, jen to ma lepsi nez tahle sranda
-
To jde těžko srovnat. Elite není minecraft bez budování s akrádovým přelítáváním mezi planetama.
-
-
No právě, NMS není minecraft bez budování s akrádovým přelítáváním mezi planetama.
I ED/EH lze hrat jako arkadu pokud chces jen objevovat.. a ten craft v NMS :))) uber jo.. hodne uber.. craft prej :) btw NMS me bavi EH me bavi.. -
-
Uberu no, ta minecraft část tam totiž končí u těžení. A v porovnání s Elite tam arkádovej letovej model určitě je.
-
-
-
-
Kdo hru hrál ať udělá mínus :D
-
Odehráno cca 22 hodin a zatím mě to baví.Kdo čekal nějakou akčňárnu nedivím se že se zlobí.Tohle je na pohodu.Časem přibudou opravné patche a update a bude to fajn.
-
-
Myslím že akčňárnu od toho moc lidí nečekalo, problém je že u No Man's Sky pokulhávají i ty survival a exploring elementy.
-
-
Vše se časem opraví.Mě to zatím opakuji zatím baví.
-
-
-
Omluvám se. Druhý topic má být první a následně.. *5*
-
doporučuji nejdřiv zahrát pak držkovat ;-)
-
Nechápu proč jste recenzovali PC verzi? Proč jste nezmínil rovnici kvůli které je ta hra tak slavná? Jak třeba funguje loadování? Nezmínil jste frakce(ani jednu). Jazyky které se musíte naučit. Napsal jste, že úprava lodi je vlastně k ničemu, přitom je nezbytná k dokončení hry. Zapoměl jste zmínit koupě bezpočtu nových lodí. Zapoměl jste zmínit, že PS4 verze má podporu Joysticku a PC ji nemá.
Jak dlouho trval vývoj a kolik lidí na hře vlastně pracovalo.
upřímě je vaše recenze stejně prázdná jako dle vás samotná hra
http://nomanstravels.com/pannellum.htm?panorama=001.jpg&autoLoad=true -
-
ámen
-
To je dobře, že to udělali, za zmršený pc port si zaslouží další sodu
-
PS4 verze má podporu Joysticku a PC ji nemá?? Tak to 4/10, tento druh amatersimu mi leze na nervy
-
-
*1* navíc toho samého který mám doma že (Thrustmaster T.Flight Hotas 4) je ve 100% kompatibilitě s ps4 verzi, ale na pc je pouze podpora gamepadů.
-
-
@Braiq: Neni toto stránka o PC hrách? Konzole majú svoje stránky, nie? Alebo sa mýlim?
-
-
Tyhle stránky jsou o hrách obecně, bez ohledu na platformu, pokud se nepletu. *1*
-
-
@Zrzzek Pokud se nepleteš? Tak to sme na tom podobne. Ani ja na isto neviem. Ale nikdy som tu hru na konzole nevidel, tak vychádzam z toho.
-
-
V katalogu her si můžeš vyfiltrovat hry podle platformy. Metal Gear Solid, Uncharted, GTA V (když ještě nebyl na PC), Forza, Grand Turismo - tohle všechno tu má recenze. Takže to není jen PC web.
-
-
-
*8* ještě hloupější než jsem si mysle...
-
-
@wazza Ty decko v puberte tu už konečne prestaň plakať a trieskať sa o zem.
-
-
to by mě zajímalo, jestli jsi hloupý Slovák nebo hloupý troll *3*
-
-
-
-
games.cz chce mít asi první PC recenzi na Metacriticu *15*
-
-
S hodnocenim se da v podstate souhlasit, na druhou stranu, prvnich 15-20 hodin je to opravdova zabava. Ktera jina single player hra dneska o sobe toto muze rict? Vetsina tak v polovine toho casu skonci. Pak se to opravdu zvrhne do totalni repetitivni nudy. Akorat prace s inventarem je otresna hned od zacatku.