-
1000 lidí 1000 chutí *3*
-
-
Zajímalo by mne, proč tohle někdo hodnotí nesouhlasným hlasem. Asi nesmíme mít jakýkoliv vlastní názor, který se liší. Holt, asi ty lidi žere, že nedostali to svoje vysněné gétéáčko ve vesmíru, jak to viděli v těch obrázkách, tak si chladí žáhu.
-
-
ne ono to je jeste daleko horsi, nejvic si chladi zahu ti kteri tu hru ani nemaji, chapes, je kolem toho velkej humbuk, tak chteji byt taky soucasti:)
-
-
-
Funguje pořád ten generovanej ojeb na to jak si pořídit novou loď zadarmo tak, že stále dokola vyhledáváš nouzový signály? Stačí ji pak opravit a je tvoje. Tadáá.
To samý jde i se skafandrem, akorát že tam i holt zaplatíš. Ani nemusíš lítat ze stanice na stanici, jenom vyhledáváš stále dokola drop pody kde je ten upgrade.
A ono se to pořát generuje a generuje a generuje... -
-
Ty mínusy jsou za to že jsem nepopsal podrobně celý návod nebo proto že už to nejde? Při tom to je krásnej důkaz toho, jak jsem schopni bezmezně a nelogicky schopni generovat cokoli v jakémkoliv množství. Když na jednom kousku jedný planety najdete už dvacátou ztroskotanou loď ...
-
-
Mínusy máš dost možná proto, protože to tu formuluješ tak , že podobně oje*ávat hru můžeš jen v NMS, ale podobně usnadňovat,bugovat,exploitovat,podvádět můžeš ve většině her, pak už je jen tvá blbost když to děláš na úkor požitku ze hry a uvádíš to jako zápor hry. Hru nijak nehájím, jsou to vysmátý hovádka s Murrayem v čele a dost mi vadí jejich přístup, ale to je věc jiná .. na tohle téma už je tu nablinkáno na 5 stránkách
-
-
-
RECENT: Overwhelmingly Negative (5,086 reviews)
OVERALL: Mostly Negative (74,434 reviews) -
Nikdo vás to hrát nenutí. *7*
-
-
Jasně...taky tady zatím nemáme Saharu, tak proč řešit změnu klimatu že? 'cause FCK logic
-
-
Jo, to je logika, srovnávat hru s klimatickými problémy. :)
-
-
To ne, ale pokud si budou vývojáři zvykat vydávat takové nedodělky, tak to není dobré a musí se jim to dát nějak najevo...
-
-
.. oni už si zvykli : )
-
-
-
replay 7/10 hezká recenze
-
V PC verzii Diabla 3 platili ludia stotisice ceskych korun za mace na barbara a ine leg.itemy /sam som takomu predal za 25tisic kc a tu Pc elita place nad nekonecnou 60 eurovou hrou. Wtf nechapem ten hate za cenu...vsak to je snad na vydavatelovi kolko si urci. Skor by som plakal nad humble bundle a steam hrami za dolar ktore ku*via trh a vznika seda zona cd klucov a kradnutych kreditiek. Malo to ostat na PS4 lebo tychto pc plackov bavi maximalne dota 2 kde tisic hodin nie je pre nich stereotyp...detto CSko
-
-
"Malo to ostat na PS4..."
Určitě. Žádná škoda. *6* -
-
no mám i ps4 tak že by mě to nevadilo *3*
-
-
win 7 nepadá
-
-
Pre kazdeho kto by si chcel vyskusat hru je prave Gamescom week cize mozete hrat uplne zadarmo do 22 staci sa zaregistrovat pri registracii mozete pouzit tento kod (STAR-2JTM-YXPW) ktory vam pripise 5000UEC na vas account cize hernu menu za ktoru si mozete nieco kupit ak sa vam hra zapaci a rozhodnete sa ju kupit urcite to vyuzijete hru si nasledne aktivujete na https://robertsspaceindustries.com/promotions/Gamescom-Fre
e-Fly-2016 kod na aktivaciu je GAMESCOM2016
<< späť | Pridať do obľúbených -
-
ale tohle je clanek o NMS a ne SC
-
-
Na steamu by nemělo být Buy No Mans Sky, ale No Buy Mans Sky.
-
-
To jako, že pokud nekliknu , že to koupit nechci, tak to koupím? *8*
-
-
Zase si PC *ari *oncuju unudene ega 10 rokmi cakania na Star Citizena. Primarne PS4 vec ktora vznikla len vdaka penaznej injekcii od Sony inak by to indie studio bastlilo dlhsie ako Vavra Kralovske *emeno. Na PC to ma najlepsie tohtorocne predaje takze asi tak to vyzera s pc hrami podobneho kalibru ked hned skocia po konzolovke. Koho takato hra bavi ma raj a je jej zbytocne vycitat stereotyp. Aj Half Life 2 je nonstop len o tom istom a s rovnako tupym.pribehom. a rovnako prefarbickovanou grafikou.
-
-
Solidní průjem. Na tenhle ale není žádný prášek.
-
Dupou klokánci dupou ? *1*
-
-
dobra recenzia, tato "hra" dostala co si zasluzi. dalsi indie sragora od shitbox indie developera
-
-
Hra co mela milionovou reklamu od SONY se za Indie povazovat neda..Indie je pravej opak..
-