-
IMHO sa tejto hre venuje viac pozornosti, než si zaslúži. To sú furt dokola nejaké reči, čo autori súľbili a klamali a bla bla bla... No a čo? Viete koľko je hier, kde vývojári nasľubujú hromady úžasných vecí a potom to nie sú schopní splniť? Veď sa to deje stále.
NMS je proste prepadák a treba na tú hru zabudnúť *16* Že je niekto blbec a kúpi takú hru v predpredaji bez možnosti refundu, to už je celkom iný príbeh... -
-
Souhlasím, že se kolem toho dělá velké haló, přitom takové praktiky tu jsou skoro neustále. Tady se ale kvičí lépe, protože jde o nezávislý projekt, který nemá pevné základy. Nebo nevím, jak jinak to vysvětlit. Propadák to ale rozhodně není, jde o jednu z nejlépe prodávaných her a mnohé vysoko rozpočtové hry by mohly závidět. Fakt, že se někomu nelíbí neznamená, že jiný musí mít stejný názor.
-
Ano, to je úžasný argument, robia to aj ostatní tak čo. Z takých rečí musia mať všetci ti podvodnící fakt radosť.
Prepadák to je asi ťažko, keďže hra mala solídne predaje. Zisti si aspoň, čo slovo prepadák znamená.
-
-
Velice výstižná recenze. Na popisované technické problémy jsem nenarazil a to mám poměrně zastaralé Pc s Win7.
-
Sliby se slibují, blázni se radují *2*
https://www.youtube.com/watch?v=xNter0oEYxc -
Co to bylo za hru kterou tu nekdo doporucoval na zkoumani planet a pristavani na nich? Dekuju
-
-
Starbound?
-
-
Nn tohle bylo myslim 3d a nebyl to Elite.
-
-
Planet Nomads, Empyrion, nevím...
-
-
Planet Explorers, Astroneer (alfa by mala byť vydaná teraz niekedy)
-
-
-
-
-
Takže NMS zatím obloukem podle toho vašeho povídání a urážení. Tak snad projekt ostravských Craneballs s Planet Nomads bude mít úspěšnou uzavřenou Alfu a pak už jen asi koupit silný kompl a dočkat se jednou hratelnějšího Star Citizenu. *9*
-
-
Osobně bych neřekl, že Star Citizen by měla být alternativa této hry, stejně jako Elite. Tohle je zaměřené čistě na průzkum, nic víc.
-
-
to je prave ten problem, pokud je hra zamerena "čistě na průzkum" , tak by ten pruzkum mel bejt sakra propracovanej a zabavnej, se spoustou moznosti jak ty svety prozkoumavat, a to v NMS bohuzel neni
-
-
ano, presne tak
-
-
Tohle si myslím, že bude taky pecka : http://www.dualthegame.com/ Milliony planet,MMORPG crafting, building, Terrain ... planety a vesmírný lodě vypadají luxusně a můžete hrát normálně s přáteli, jako každý jiný sandbox.
-
-
Mám velké pochybnosti o tomto projektu. Důvodů je řada. Zmíním je, až se tu bude psát přímo o Dual Universe článek.
-
Vypadá to velice zajímavě, což o to, ale chybí tomu něco, co člověka zaujme na první pohled. To svojí stylizací (alespoň u mě) splňuje právě NMS. Takto si představuji hru v retro stylu. Obávám se, že hra to možná bude dobrá, ale extra velkou díru do světa neudělá, ale mohu se samozřejmě mýlit.
-
-
Pro ty, kteří tvrdí, že jsme dostali přesně to, co bylo slíbeno, nechť si přečtou tento příspěvek na redditu:
https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4y4i3a/wheres_the_nms_we_were_sold_on_front_page/ -
-
Pro ty, kterým se to nechce číst nebo nejsou dostatečně zběhlí v angličtině.
Co bylo slíbeno a co chybí:
Přistávání na asteroidech; ničení vesmírných stanic a flotil; obrovské flotily lodí (ve hře výrazně zmenšeny); pohybující se velké nákladní lodě (ve hře stojí na místě); nákladní lodě v atmosféře (a bojující); spolčování se frakcemi; dokování obchodních lodí s nákladními loděmi; obrovské vesmírné bitvy mezi frakcemi s možností se do nich zapojit; NPC lodě startující z povrchu; planety s prstenci, pouštní (písečné) planety; planety, které rotují a obíhají kolem hvězdy (ve hře stojí na místě v absurdně malých vzdálenostech od sebe); teoretická možnost letět do jiného hvězdného systému manuálně (bez hyperpohonu nebo co to je); skutečné lodní třídy; pojmenovávání lodí; přirozenější chování letících lodí (vesmírné lodě, které se aspoň trochu chovají jako vesmírné lodě); suroviny, jejichž výskyt závisí na vzdálenosti od hvězdy a faktorech prostředí; možnost hrát hru čistě jako obchodník nebo čistě ve vesmíru; komplexní crafting; hledání prvků pomocí galaktické mapy; velká zvířata ovlivňující krajinu; zvířata provádějící více činností (např. koupání); obrovské stavby (větší než v současnou chvíli ve hře); havarované nákladní lodě; budovy s pohyblivými částmi; portály (které něco dělají); sentinelové ve velkých skupinách; zachování úrovně hledanosti při přesunu dovnitř budov; užitečné označování např. budov za pomoci dalekohledu; hackování dveří; možnost vidět a hrát s ostatními hráči.
Je toho dost (a to jsem ještě některé věci vynechal, jelikož mě to přepisování v průběhu přestalo bavit). -
-
A to je přesně ten problém s NMS... Lidi se snaží hledat to co v tom není. *1*
-
Být to tam, tak si chrochtám... snad to časem dodělají. Jen tak mimochodem, oni to vyloženě slibovali, že to tam bude? Nebo o tom jen mluvili? Já jen, že dneska je móda všechno možné překrucovat a vytrhávat z kontextu, jen aby se mohlo vesele kopat a plivat.
-
-
Mluvili o tom, případně ukazovali videa s nápisem "in game footage"...
(Nejsem si popravdě moc jistý, jak je rozdíl mezi "mluvili" a "slibovali" - dle mého názoru, pokud vývojář mluví o něčem, co bude možné dělat ve hře, pak tím slibuje, že to tam skutečně bude možné dělat.)
Tedy například o multiplayeru se mluvilo hodně; o obrovských budovách a nákladních lodích v atmosféře se nemluvilo, ale můžeš je vidět na záběrech z trailerů (o kterých vývojáři tvrdili, že jsou přímo ze hry). A tak podobně.
Všechny zdroje můžeš najít v tom původním příspěvku (odkaz výše).
-
-
-
-
"Sieg heil"
Česká lípa protektorátu čech a moravy
No mans sky není zrovna titul,který by mě jako krátkodobý trend zaujal.Potencial konceptu otevřeného vesmíru má své kouzlo a evidetně zhypnotizoval mnoho zaujatých i nezajatých diváků.Jenže z vlastních zkušeností víme,že i obyčejné kouzlo se může stát zábavným klamem nebo obskurdní groteskou.Vše je ve hvězdách.Jaká ironie.Nms představuje dilema nekonečných možností vyplývající z neschopnosti ukočírovat komplikovaný herní systém do funkčnímu celku.Kde apel jednotlivce znamená narušení struktury funkčního mechanismu,tam masa různorodých nápadů dává v šanc totální rozklad naznačených ambicí.Kámen.Já osobně bych tento pokus s dobrými ůmysli nezatracoval.Chyby technického rázu se opraví,rány na duši nebohých štastlivců zahojí.Vytvořit herní magnus opus od nezávislého studia,chce kus odvahy/a naivity/na kterou by si netroufli leckterá AAA studia.I tak dobré myšlenky nestačí ke světlým zítřkům.Zatím je nám konzumnetů předkládána generická schránka vesmíru.Bez duše,bez života,jen procedurální vakuum. Budiž požehnáno navním nesmyslům.Kámen. -
To není recenze, ale slovní onanije. Vás to baví číst?
-
-
TO se ptáš diskutérů nebo redakce ?
-
-
Nebylo to davno co tady hra bez obsahu abzu dostala 8
-
-
To sis všiml docela brzo, že tu na games je dvojí metr. Ber nebo nech být
-