-
Perfektní recenze, díky!
Prodejně to zatím vypadá na úspěch, otázka je, co s tím udělají tyto recenze, které mají v podstatě pravdu.
Přál bych těm 15lidem, aby si vydělali dost na dlouhodobé vylepšování hry, aby jsme třeba jako u X-rebirth po 3 letech mohli říct, že je to již funkční, zábavná hra se spoustou obsahu. -
Ahoja.
Nevím, jest-li je to úplně mimo, ale za celu diskusi nikdo nezmínil hru : Freelancer. .. Hra samotná přímo od vývojářů byla v jádru celkem ochuzená o explorační systém ( to rozhodně ), ale i bez splnění tohoto prvku jste i tak nejsilnější loď ve hře neobjevili a to i v základní verzi hry.
Po stažitelných modech, jako bylo Discovery, Crosfire, Tekagi Treasure, Rebalance .. a atd, se dalo objevovat toho nespočetně a to jak SP tak v MP. Sice nešlo přistát na planetu jako takovou, procházet se po ní a prvky survival opravdu ta hra nemá, ale vesmír Freelancera byl jak v modech, tak v základu hry neuvěřitelně živý. To tu je, nebo ne??
Třeba při zmiňovaném modu Discovery mi zabralo několik desítek hodin, než jsem objevila to nejsilnější ( mě dostupné ) a ty desítky hodin se opravdu nedají klasifikovat jako nuda!!. Koor v MP!!! Ale i v SP!!
Třeba jsem dosud nepřišla na to, jak si v tomto modu usmířit frakci -->> Nomads <<--( Pokud jste to někdo hrál, uvítala bych zde radu, jak si Nomady spřátelit ) a přitom ve hře nemají sice nejsilnější lodě, ale mají nejsilnější zbraně bez resistu na štíty.
Třeba v onom modu Discovery nelze zbraně dropnout z nepřátelských mobů, natož najít celou loď na " dosud neobjevené planetě " ... Co toto je za nesmysl?? Pokud je to " neznámá planeta " tak jak to, že se na ní vyskytují robotické UI, ba dokonce ztroskotaná loď?? Chápu, že to dotváří funkčnost hry, ale racionalitu to postrádá a to, že je to arkáda ( je?? ) tu hru nijak neomlouvá. A i v dnešní době černých skříněk mi tu netvrďte opak. Jasně, určitě se nikdo nesnaží objevit místo, kde havarovala loď za několik set bambilionů... -
-
Objavovanie bolo už aj v pôvodnej verzií, všetky tie nezávisle systémy plné pirátov a iných nebezpečenstiev, to bola paráda. A najsilnejšia loď sa nájsť dala. Titan na Crete :)) No je pravda, že Crossfire to povýšil na ešte vyššiu úroveň.
-
-
Jistě, dá se to překlenout, ale kde je pak nějaký vyšší smysl hry, když Vám do cesty dává takové abnormality?? Když Vám slibuje, jak vysloveně neznámý vesmír prozkoumáváte?? Vždyť to vlastně neznámý vesmír vůbec není. Ano, dá se to překlenout, ale nevím, proč bych měla úmyslně podporovat blbost...
To, co ale dělá hru pro adekvátní cenu, je možnost se ke hře neustále vracet. I přes kladné topiky zde, jsem nevyčetla jediný, který by mě k tomu po čase vrátil. A !! velice !! věřím tomu, že i Vás, kteří tu takto píšete, to za čas omrzí natolik, že to prostě na disku budete mít jen z důvodu, že jste za to zaplatili 60e.
Freelancera jsem kupovala bůh ví jak dávno, ale přitom to do dnes hraji. To samé se týká i NMS?? Chtěla bych na tuto otázku smysluplnou odpověď. Bez agrese vůči hře!! Prosím, nevyjadřujte se Vy, kteří jste hru odsoudili. Ráda bych to po lidech, kteří to rádi hrají, jest-li to má opravdu smysl a jejich reálné zauvažování. ... -
Tak já sem vývoj skoro nesledoval a představoval jsem si miliardu planet, miliony druhů flory a fauny klidně i ty reskiny,ale o hodně víc rozmanitosti, neomezené létání vesmírem a galaxiema. Prostě o takové hře jsem snil od dětství, bohužel tahle mé sny nenaplnila, ale je tu určitý potenciál kterého se dá chytit a třeba to oni sami nebo jiné studio udělají k dokonolosti..
-
K cele hre mohu rict jenom jedno ... ja jsem to rikal. Tak snad se vsichni pouci a prestanou predobjednavat. Ono totiz ty obri prodeje na PC (skoro 800k) jsou z velke casti tvorene predobjednavkami.
Chytremu napovez a hloupeho trkni, bohuzel lidi jsou hloupy, takze se kazdy potrebuje spalit nez se pouci ze predobjednavat nema smysl. -
-
já běžně nepředobjednávám a když už, tak v případech kdy hra vyšla dřív v jiném regionu (nintendo) nebo na jinou platformu viz NMS, hru jsem si předobjednal pár hodin před oficiálním vydáním, kdy byly tisíce videí z ps4 na youtube a já věděl přesně do čeho jdu, ale lidi kteří si to předobjednali dlouho dopředu a diví se, že to není duchovní nástupce Tie-fightera taky nechápu, minimálně mohli zrušit předobjednávku po vydání recenzí na ps4 verzi
-
Myslím že lidstvo už se nepoučí. Série jako AC nebo COD to dokazují už jednu dekádu.
-
-
Ja bych byl optimistictejsi, az si koupi predobjednavku za svoje tezce vydelane penize, tak je to pouci.
-
Srovnáváš hrušky a jablka?
-
-
-
No prodejně je to možná úspěch, ale lidi to moc dlouho nehrajou... viz https://steamdb.info/app/275850/graphs/
Ten graf docela strmě klesá už po pár dnech. -
Uprimne som rad, ze som od tejto hry nemal ziadne ocakavania a tym padom nemusim riesit svoje sklamanie,pockam az to zlacnie,spravia patche,zahram si to a snad sa budem aj dobre bavit.
-
Tady se potom vždycky vrátí ty přepálené známky hrám typu Hotline Miami atd...
-
-
Takový lejno tu dostalo deset ? no tak to mě pos..
-
Hotline Miami je jedna z nejlepších a nejnávykovějších akčních her posledních pár let. Ale neběží na Frostbitu, takže je to sračka, že? *1*
-
Hotline Miami má 8 bodů za soundtrack a 2 za hru, ne? *1*
-
-
Nevím jak vám, ale mě je z té palety barev na blití...
-
Po 20 hodinách hraní (možná víc) jsem přistál na planetě..Jenže lodička přistála skrz skálu a když jsem chtěl odletěl,neodletěl jsem,a neustálý pokus o nabrání výšky mi totálně zničil loď a já neměl dost materiálu na její opravu a druhý pokus o start.Když jsem vystoupil a chtěl shánět materiál,propadl jsem texturou,ze který se nejde dostat ven,a během 2 minut pokusů se mi nevím proč přemazali starý savy..Takže si můžu načíst pouze savy,ve kterých už jsem v bugu a nic to neřeší..Tuhle hru zapráskanou nechci už nikdy vidět...Jsem vytočenej a každýmu doporučuju se tomuhle odpadu vyhnout..Hra hází neustále klacky pod nohy a po chvíli je kvůli stereotypu a neustálým bugům nehratelná..HNUS TAHLE HRA FAKT...