Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až si jí lidi zahrajte pak kritizujte *3*
    • Pockam az bude ve Vanocni vyprodeji za 5 Euro...
    • je nekde demo ke stazeni ?
      • Ne demo není. *9*
      • jo *1*
        • akorát ho vydávaj za plnou verzi *1*
  • Ahoj, a jak je to s tím multiplayerem ? Asi by mě bavilo víc, kdybych to mohl hrát s kámošem, že bysme jako letěli někam spolu ? Ale četl jsem, že je to spíš jako singleplayer ale že tam člověk může vidět ostatní hráče, tak jsem to nějak nepochopil :-D
    • Jediný co je online jsou názvy planet/tvorů...jinak byli ty řeči o multiplayeru čistou lží vývojářů a podle redditu už se chystá žaloba za false marketing *1*
      • Ty jo, false marketing..kde ses ty slova naucil..na tom redditu ?

Jiank to je samozrejme totalni nesmysl, nikdo nikde nic neslibil, nikde neni zadna smlouva ze to na jisto ve hre ma byt, navic kazdy hrac odsouhlasil EULU kde sou takovyhle veci osetreny,soud by to shodil ze stolu bez mrknuti oka. Maximalne to udelaji jako Sega v pripade Aliens ze se omluvi a tim to zhasne.Ono sice neni moc za co se omlouvat, ale stado rve a ma hlad, tak je to sklidni.
      • Blbci si koupí produkt, o jehož finálním stavu nic neví a pak chystají žaloby? Neříkám, že je to v pořádku, ale tohle je silně na palici.

Nikdo přece nikoho nenutil si tu hru kupovat, natož předobjednávat. Další věc je, jestli to co bylo řečeno byla lež. Pokud to bylo nějaké oficiální tiskové prohlášení, že tam to a to v den vydání bude, ok beru to. Pokud někdo někdy někde v jakémsi rozhovoru odkýval, že tam něco bude a nakonec není... To akorát někteří experti tráví hodiny a hodiny tvořením videí, sepisováním kilometrových seznamů a podobně, jen aby vyhrabali jakoukoliv negativní maličkost. Navíc, všechen ten obsah tam může být dodán formou bezplatných updatů, takže o další důvod méně.
        • 1. vývojáři multiplayer nikdy přidávat nebudou a to bylo potvrzeno při rozhovoru na vedeu s IGN, vivojar řekl že pokud chcete hrát multiplayer fps hru ve vesmíru, Zahrajte si treba Destiny. A řekl že multiplayer neplanujou a nebudou. 2. na Steamu, na psn, na Xbox storu se NIKDY a NIKDE nepsalo že to bude multiplayer. Ano, jsou tam online prvky ale ty jsou např. návštěva stejně planety kterou někdo jiný navštívil jako první dřív a sám ji pojmenoval. Ale věci jako setkání dvou hráčů na stejném místě aby se
          • viděli je nemožné, a možné to nikdy nebude v no Mans sky. moje rada je stejná jako vývojářů. Kupte si Destiny nebo třeba starbound, no Mans sky multiplayer NENI A NEBUDE..
            Zobrazit méně
            • A viděl jsi ty videa, kde maj krabicovky přelepený cedulky že tam je mp? Tady něco silně zahnívá
    • Taronyu
      Je to singleplayer hra. Ostatných hráčov nevidíš.
  • jen bych dodal ze po poslednim beta patchi hra bezi v pohode, daly to dokupy ani ne po tydnu od vydani..ale to asi pan recenzent uz nevi..skoda, mohl dat lepsi znamku..vubec zohlednovat technicky stav hry co zrovna vysla v ciselnem hodnoceni je nesmysl, kdyz je ajsne ze to budou patchovat..
    Dale pan recenzent nepoznal ze design hry je poctou klasicke scifi z 60-80 let, asi zrejme cekal pozlatko zaklinace.
    Hra umi generovat opravdu uveritelne svety (se zviraty to je uz horsi) nektere z nich kdyby se obsadily obsahem pro nejakou hru mohli by fungovat a malokdo by poznal ze zaklad sveta je generovany, pro me osobne jde o pokrok herni technologie.

Jinak dva dny pred vydanim Sean Murray jasne rekl ze to neni multiplayer hra, kazdy mel moznost ji nekupovat nebo zrusit predobjednavku.
    https://twitter.com/nomanssky/status/762688708764135425

po vsech tech seznamech co ve hre neni by bylo taky fajn nekde zverejnit seznamy toho co vsechno ve hre je a nikdo o tom nikdy nemluvil..

za mne zatim tak 7/10, ale jeste to porad hraju, takze to muze nakonec byt i vic.
    • Výhlédneš si nový model auta, objednáš si ho, výrobce ti dva dny před uvedením na trh sdělí že to bude vlastně motorka a ty mu za to ještě zatleskáš?
      • Ne, nekoupim si ho...co mas dal?
        • Coffin.Corner
          Ještě jednou pro natvrdlé... Otázka zněla jestli takovému jednání zatleskáš a ne jestli koupíš.
    • Taronyu
      A 50x pred tým povedal, že tam mulťák bude. Teda že dvaja hráči sa budú navzájom vidieť. A zaujímavé, že dva dni po tom jeho tweete, že to nie je multiplayer hra, napísal, že je úžasné že sa už dvaja hráči stretli a že do hry pridajú scanner, ktorý odhalí iných hráčov :D https://www.youtube.com/watch?v=A8P2CZg3sJQ&t=10m24s
      Takže chlapec je buď chorý, alebo len tak jednoducho klame.
      • vsak jo, dva hraci byli na stejny planete ve stejnou dobu, jen se navzajem nevideli. uzasny to docela je pri ty velikosti. Scanner by zrejme nejakou indikaci ukazal jestli tam je jiny hrac...ja nevim proc by mel byt ,,chory,, To ze si trochu vymejsli je normalni, dela to kazdy studio pred vydanim hry. Jen v pripade NMS si prilis mnoho lidi pralo aby to dopadlo zle (proc, to je ve hvezdach) tak to holt zle doapdnout muselo, i kdyby to nahodou byla dobra hra. jen tady v diskuzi je milion prispevku typu..Ja to rikal..hahahaa
        • Jack1947
          Ja se spíše divím jak mohli od malého indie vyvojáře čekat něco ve stylu Space citizen/Elite Dangerous
          To jsou lidi fakt tak blbý naivní ? nebo rádi věřej v nesplnitelné věci ? Dalo se to tak nějak čekat že to nebude žádná evoluce/revoluce v žánru vesmírnejch simulátoro-craftingo - jinejch her... ale lidi si holt myslí že zázraky jsou realita. Proto taky byli negativní v postoji... ke hře samotné.
          • honcka
            Až na to, že Frontier Developments a Cloud Imperium Games jsou taky indie vývojáři, Mě by třeba stačilo, kdyby v NMS byl aspoň nějaký flight model (aspoň na úroveň staré Terminal Velocity) a aby to mělo podporu hotasu
        • Pár měsíců před vydáním: Sean: "Hra je multiplayerová."
          Pár dní před vydáním: Sean: "Hra není multiplayerová."
          Po vydání: Sean: "Wow, dva hráči už se potkali. Přidáme nástroj na odhalování hráčů, aby mohlo k takovýmto setkáním docházet častěji."

Cože? Tak je ta hra multiplayerová nebo není? Pokud ano, tak proč se ti dva hráči neviděli a proč Sean těsně před vydáním tvrdil, že hra multiplayerová není? Pokud ne, tak proč přidávat nějakej scanner?

Sean Murray je chorý.
          • WortexCZ
            "proč se ti dva hráči neviděl"...? Znas Goole? Zkus ho pouzit. Ale protoze te to nenapadlo samotnyho, tak ja ti napovim jo? Hledej No Man's Sky s casovym omezenim vysledku na maximalne tyden. Vybodni se na neofic. fora kam chodej akorat deti plakat. Zkus ofic forum na Steamu, nebo procist hlavni vlakno na Redditu. Budes prekvapenej, ale duvod byl znam uz druhej den. Akorat se o tom herni media nejak zapomnela zminit... Zrejme stacil bulvarni titulek "vsecko je podvod" a pravda uz nikoho nezajima.
            • Taronyu
              Myslíš to, že boli na rôznych serveroch? :D
          • zajimavy ze me nikdy od ty doby co tu hru oznamily neprislo na mysl ze by tam mel byt nejaky masivni multiplayer...ze bych byl vnimavejsi nez ostatni? Asi ne..spsi si to vsichni tak nejak vysnily..az z toho vznikal pravda..nebo nevim..

A jezis,,ses natvrdlej? Scaner tam chce dat prave proto ze se lidi nevidej, aby si mel moznost nejak zjistit jestli s tebou nekdo na planete je...uz na tomhle je videt jakej v tom mate gulas
            • Lidi většinou chápali, že to nebude "jak multiplayer v CoD" a že málokdy na někoho narazí. Přesto by byl multiplayer zásadním zlepšením.

Ale nejde tak o to, že ta hra nemá multiplayer. Jde o to, že vývojáři lhali o tom, že multiplayer má. Jak říkáš, všichni vývojáři lžou. To je vcelku pravda (jsou výjimky samozřejmě), ale to neznamená, že bychom to, my hráči, měli tolerovat.

Bohužel, jak je vidět, mnoho hráčů to toleruje, z čehož vyplyne, že vývojářům se lhaní vyplatí a tak lžou a přehypovávají hry čím dál častěji.

Dokud se hráčská komunita nepostaví k tomuhle problému rázně (tím, že bude bojkotovat studia, která pravidelně lžou o svých hrách a hlavně, že nebude PŘEDOBJEDNÁVAT jakékoli hry), tak pořád budeme mít absurdně dokonalé trailery, které zobrazují něco, co ve hře samotné nebude možné provádět. Pořád budeme mít studia, která nahypují hru do nesmyslných výšin, aby co nejvíce vydělala, a pořád budeme stále dokola zklamávání výslednými produkty.

To je ta hlavní pointa. Ne to, že je ta hra špatná, ale to, že vývojáři o své hře lhali, a proto bychom si ji neměli kupovat, abychom tak nepodnítili jiné vývojáře k provádění podobných nekalých praktik. Protože ty zásadně škodí celé herní komunitě.
            • tak to je notoricky znamy ze rekl. Ale jestli to co rekl znamena ze to je multiplayer jako treba v CoD, tak to se lidem opravdu neco zdalo..stejne to je jedno, potkat nekoho skoro nejde..sice by bylo fajn ho videt,a le zas takova tragedie jak z toho internet dela to neni...a jo vyvojari lzou..porad..nevim co se divite...zaklinac mel mit taky lepsi grafiku...ale to uz vsichni zapomeli...
            • zx_spektrum
              https://www.youtube.com/watch?v=ZqeN6hj4dZU&t=5m38s

"Do we ever get to see ourselves?"
              "No you don't see yourself so the only way for you to know what you look like is for somebody else to see you."
              "Can you run into other people, other players?"
              "Yes".

A pak kdo je chorý a kdo si kde co vysnil. Hmmm.
            • K čemu mi je vědět, že na planetě je nějaký jiný hráč, když s ním nemohu NIJAK interagovat?

V rychlosti jsem nalezl dva rozhovory, kde Sean Murray říká, že ve hře bude možné hrát s jinými hráči:
              https://www.youtube.com/watch?v=n0uYnwqlslU&feature=youtu.be&t=59s
              https://www.youtube.com/watch?v=ZqeN6hj4dZU&feature=youtu.be&t=5m42s

Těch rozhovorů, kde to říká je víc, ale na jejich hledání nemám čas. Pointou je, že hráči si to nevysnili, Sean lhal.
  • Je to proste konzolovka. Na PC táto hra nepatrí. Nechcem nikoho uraziť, ale konzolovky sú vždy koncipované tak, aby hráč musel len minimálne premýšlať. Odohral som cca 3-4 hodiny a žiadna hĺbka, nič. Ešte aj pristávať sa dá jak v škole u retardov. Žiadna námaha, nič. Proste konzolovka. Na konzolách si určite nájde svojich priaznivcov.
    • těch 24 lidí, co ti dalo plus a ty samozřejmě by měli okamžitě vykastrovat, debilita by se dál neměla rozšiřovat.
    • Málem jsem napsal, že ti závidím tvůj jednoduchý svět, ale pak mi došlo, že ne, že je mi tě spíš líto... Ty jsi nikdy nic pořádného na konzoli nehrál, co? Pleteš si "konzole" a "main stream". Mainstreamové hry "pro každého" jsou samozřejmě jednodušší, a protože konzolový trh je oproti PC mnohonásobný, je na konzole mainstreamových věcí víc, což samozřejmě vůbec nic neznamená, zejména ne to, že hry na konzole jsou hloupější nebo že na ně chytré hry nejsou. Je to asi stejná logika, jako bys říkal, že na televizi Samsung běží blbější filmy, než třeba na Panasonicu. Ve skutečnosti to bude asi statisticky pravda, protože Samsung je rozšířenější, má ho tedy i víc blbých lidí a ti si pouští blbé filmy, ale obecná funkce Samsungů to řekl bych nebude...
    • Blue.Shark
      Sorry, ale tohle je hrozná pitomost. Na konzole i na PC existují hry dobré a hry špatné. I pokud nejsou špatné, tři čtvrtě hráčů je stejně vidí jako špatné, protože nespadají do jejich oblíbeného žánru. Ty chceš u hry přemýšlet, tak fajn. Někdo jiný si chce odpočinout po práci a vykosit základnu nácků na měsíci s prstem na spoušti. Nebo létat po procedurálně generovaném vesmíru a prozkoumávat planety.

Znamená jiný žánr automaticky špatnou hru? Ne. Znamená hra spustitelná na konzoli automaticky špatnou hru? Ne. Znamená to, že svým pitomým názorem zobecňuješ zákonitost vycucanou z prstu a ještě ji bereš jako fakt? Ano.
      • @Blue.Shark Zober si len príklad Total war. Akonáhle prešli na model konzola, tak od vtedy kvalita rapídne dole. Ale rapídne. PC hráči sa od tej série skôr odvracajú, konzolisti ju milujú. V minulosti odohral PC hráč Total War hru aj 5 krát za iné národy. Po prechode na konzola systém odohrajú maximálne za jeden národ (niekedy ani to nedokončia) a ku hre sa viac nevrátia. Také sú fakty a môžeme pred tým zavierať oči ako len chceme.
        • Blue.Shark
          V tom případě mi tahle fakta něčím podlož. Právě jsem strávil víc času než bych chtěl hledáním na google, abych něčím naboural svůj názor. Nepodařilo se. Jediná čísla, co jsem našel, je vcelku vysoký počet prodaných kusů na Steamu, což naznačuje jen to, že Total War je na PC dost populární.

Ono taky stojí za zamyšlení, jestli zjednodušování náhodou není trend, na kterém se hry vezou. Za něco takového tím pádem nemohou konzole nebo ilumináti, ale trh.
          • Neřekl bych, že to platí obecně pro všechny hry, ale u FPS žánru určitě. Po té, co se začaly dělat FPS na konzole, došlo ke změnám v designu. Díky horšímu ovládání na ovladači se začal používat autoaim popř. autoheal, pomalejší tempo hry, omezený design zbraní (např. hit-scan zbraně v konzolových hrách prakticky neexistují), easy mode cover systém...
            • Blue.Shark
              Dejme tomu. Pokud by ale o takové hry nebyl zájem, nebudou se jich prodávat statisíce kopií a autoři buď zkrachují nebo si uvědomí, že tudy cesta nevede. A to se nestalo. Možná prostě současní hráči chtějí jednoduché hry.
        • Zrzzek
          Vysvětli mi prosím, čím se vyznačuje ten konzoloidní systém. Zatím jen házíš špínu na konzole, ale pořádné argumenty nemáš žádné...
          • @Zrzzek: Konzolový systém sa vyznačuje tým, že všetko je strašne zjednodušené, aby hráč nemusel rozmýšľať. Napríklad si zoberme pristávanie v NMS. Stlačíš jedno jediné tlačítko a pristaneš ako cukrík. Jeden príklad z mnohých.
            • Draken69CZ
              LOL a jak by si chtěl aby to bylo udělaný? Pomocí QTE?
    • No nevim... Nudna survival hra s procedualne generovanym svetem ve spatnym technickym stavu mi zni spis jako typicka survival hra ze Steamu nez neco z konzole :D
      • @Drasťa No mýliš sa. Zo Steamu sú také pecky ako The Long Dark. Take on Mars. Subnautica. Perfektné surivalovky. Áno, je to ešte early access všetko, ale už v takom štádiu si to človek neskutočne užije. A zaplatí poväčšinou okolo 15€. No mans sky je fail, pretože je to konzolovka. O cene sa radšej ani nevyjadrujem. Takže s tým Steamom sa dosť mýliš.
    • To ze to je nuda ma s konzolami spolocne h*vno nehnevaj sa.
      Dalo sa to cakat od zaciatku, vypada to pekne, hra sa to pekne a lahko (ja nepotrebujem absolvovat vycvik air force aby som si lod nerozjebal od prvy dock). Problem je malo contentu, stereotyp. Som si isty, ze ti ludia vynalozili vela usilia do implementacie proceduralneho generovania celeho vesmiru a veci okolo toho, bohuzial neostalo moc sil alebo casu implementovat viac obsahu aby sa clovek nenudil.
      • Otázkou je, zda se při procedurálním generování vesmíru a spol. dá vůbec počítat s nějakým obsahem. Resp. nedovedu si představit, jak napsat scénář pro hru, kde je všechno generováno de novo.
        • Zrzzek
          Tak scénář asi těžko, ale dejme tomu lepší combat systém, crafting a s tím spojené aukce, prostě něco...
    • Tak mám pocit, že tahle PC rasa je čím dál více stupidní, lituji tě, lituji tvůj život, lituji tvoje rodiče, lituji celé tvé okolí, protože tohle může napsat duševní chudák. Zrovna tahle hra nabízí přemýšlení o existenci člověka, o zanedbatelnosti lidstva atd.
      • @wazza Ja viem, asi tebe ako starému konzolákovi rúcam nejaké mantry, ktoré si si vytvoril. Ale vidím zhubný vplyv konzol aj na projekte Total War. Od kedy prešli na nový systém, ktorý sa dá implementovať aj na konzoly, tak tá séria ide neskutočne dole hajzlom. Aspoň na PC teda. Konzolisti si polepšili. Lebo dovtedy na konzolách nič takého nebolo. Na PC úpadok, na konzole vzostup. Proste môžeš mi nadávať koľko chceš, ale taká je pravda.
        • Co má Total War společného s konzolí, když tam žádný díl není?
          • @wazza Ja by som ti podľa tvojho slovníku asi mohol byť otcom. Keďže vieš len nedávať a ortodoxný console player, tak o tvojom veku asi niet pochýb.
            • @wazza Otcom by som ti mohol byť. Pretože viac ako 16 určite nemáš. Dokazuješ to hlavne svojou neschopnosťou komunikovať.
            • prosím tebe, máš sotva 15 let a jsi rád, když oplodníš ponožku, už neotravuj hloupé děcko
          • @wazza Tak zatiaľ ešte nie, ale pomaličky menia model na console friendly. Je to vidno. Hovorí sa o tom neustále a samotné CA uviedli, že prejdú na konzole ak príde na trh tá vhodná mašina (pravdepodobne mali na mysli Steam console)
            • aha, ty chlapče trpíš nějakou paranoiu, doporučuji vyšetření. Svádět na konzole úpadek PC série, i když tam žádný díl není, je fakt na hlavu. Za 14 dní ti končí prázdniny, navštiv školního psychologa.
  • Pratele tahle hra se bude neustale tvorit pred nasima ocima. Recenze je mozna nyni adekvatni, ale verim tomu, ze nadchazejich updatech bude cislo stoupat az k 8-9/10. Myslim si, ze hra je zatim jen takove demo vsech tech potencialnich moznosti. Jsem rad, ze mam tak slabou grafiku, ze to hraji na 1/2 obrazovky a s nadchazejicim patchem si koupim novou grafiku a zacnu si uzivat uplne jinou hru. Staveni budov, obejvovani spoluhracu, rozdilne konce a tajemstvi portalu. Nevim jak vy, ale po 10 dnech hrani me to strasne bavi a vim, ze ted to bude jeste lepsi. Ocekavam, ze s kazdych updatem prijde nova diverzita a ze behem roku bude hra naprosto uzasna. Doporucuji si tedy davat velke pauzi a ke hre se vracet postupne a verim, ze se to vyplati. Pro me je to splneny sen o velkem vesmiru. Jeste bych ocenil vice zahad a nejake nove rasy, ale verim, ze se toho take docka
  • Ahoj, a jak moc to padá ? Chtěl bych si hru koupit, ale mám linux. Ale windowskovský hry většinou rozjedu, třeba Skyrim hraju v pohodě. Ale čím víc padání ve wydlích tím to asi bude víc padat i pod linux *1*
    • faitheater
      Ja to mel jenom chvilku. Hra sice nespadla ani jednou, ale byl tam priserny stuttering, nestabilni FPS a ALT+TAB byl pro hru neresitelny problem :-/
    • Jako u všeho kus od kusu. Většinou jsem na své sestavě problémy nemíval...tohle je ovšem neskutečná katastrofa...znám osobně 5 lidí se hrou...a jen 2 to jede, jednomu jakž takž a druhému v pohodě...zbylí čtyři jsme na tom max tak dobře jako autor recenze *10*
      • Já jsem jeden ze šťastlivců, kdo odehrál několik hodin a nevšiml si žídného grafického problému (resp. technického); co jsem ovšem potkával byly chyby generátoru, kdy se sem tam některé věci/stavby vygenerovaly nad povrch.

Off topic - s prominutím mě serou místa, kam člověk přiletí (budovy), rozstřílí dveře a tam "Atlas pass v1/v2/... required"...
    • Chickaree
      Nevím, jak komu, ale já mám stejný problém jako recenzent. Po cca 2 hodinách ve hře se hra začne příšerně sekat (2-3 fps) a pomůže hru jen vypnout a zapnout.
    • Tilwaen
      Zdá se, že na Wine to běží dobře.
  • Kauza NMS halvně vyděla spoustu peněz z návštěvnosti vvšemožných herních webů.medvídci jsou drzý,ale když se naskytne možnost,rádi využijeme jejich služeb...
  • Jack1947
    Nedopadlo to jak se očekávalo? je třeba si uvědomit že na tom dělal jeden člověk ? (malý tým) navíc je to offline hra. Pokud bude více negativních recenzí, bude to jasný signál k tomu že se to nepovedlo a lidi to nebudou tolik kupovat ale zase co moc nechápu je na takovou hru celkem přestřelená cena.

Být to AAA hra tak se to celé radši přejde a zalepí se to nějakou větší nálepkou ( třeba 7-8 když ne 9).

Být to 2d picl árt tak minimum by bylo těch 7.
    • Ty to klidne hrej, pro tebe by bylo hodnoceni tak 9/10 *3*
      • Jack1947
        Až budu moct tak beztak to hrát nejspíše nebudu ale jde jen o princip. ...

Protože mi to příjfe prázdné a celkem zdloughavé takovéhle hry až tak nemusím na zkusení ano.
  • zahrajte si radsi Space Engine, je to zdarma a 1000x lepsi, tady je trailer na verzi 0,9,8. Ve vývoji je to od roku 2000. Tu trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ve0Bpmx8Fk0
    Tu homepage a download: http://en.spaceengine.org/
    • Space Engine je spíš "simulátor vesmíru", ne? Nebo už z toho udělali "hru"?
      • je to uplne rovnaka "hra" ako NMS, len tam nie su tie otravne veci ako ze furt treba dobijat lod/oblek/tool. A ma to daleko lepsiu grafiku a rozmanitost planet
        • Space Engine ke rozhodne nekde jinde, nez paskvil NMS a ani nestoji 60e
  • Jack1947
    Konečně jsem díky patchy měl možnost vyzkoušet a přesně jak jsem myslel nic pro mne, hlavně to je moc zdlouhavé a pohyb po planetě navíc pouhou chůzí děsně pomalej... ani by mi tak nevadilo těžení a objecvování kdyby na tom člověk nestrávil hodiny... vemte si třeba takovej ME tam se sice nic nedalo najít ale bylo tamto vozítko a hned by jsme tady byli jinde. Prostě hra na dlouho a jak pro koho... kdo má trpělivost ( dopředu už ví že se nikam neposune) Malinkej inventářík pomalej progress ale na to si nestěžuju to je prostě hlavní featurka a tahák.

"Zkouška" a rozkoukání se to je tak 2hodiny... hraní to bude hodin tak 10 nebo minimálně na osvojení ze začátku ano škoda že tam nebudou nějaké souboje , na planetě tak maximálně na vás doráží zvěřina ale to je tak všechno. Neříkám že ještě nezapnu, ale vyloženě - naa mně moc pomalé... to řikám rovnou. Co ž by byl i (Elite a koneckonců i ten Star citizen). *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší