Přejít na výpis diskuzí
Noční přepad v dalším videu z Battlefield 3
9.9.2011 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
Hele co to bylo ? Realita nebo film ? *8* To vypadá prostě svkěle ! *ztratil jsem řeč*.
-
Zdalo sa mi to alebo ten S.C.A.R. ozaj kopal jak sa patri? Take nieco by som naozaj uvital s otvorenou narucou.Snad bude strelba narocna a nielen ratatata fullauto rovno do jedneho bodu.
-
-
Slibovali propracovanou střelbu. Byli si zbraně vyzkoušet i v realu na střelnici, tak snad se povedou
-
so zbraňami to v DICE vedia... toho že by strelba nebola prepracovaná sa obávam ako posledného.
-
-
nechcem byt zly bf-ka ma rad ale rozhodne nie koli prepracovanemu systemu chovania zbrani ten mal counter strike a este tak ghost reacon-uz neviem ktory.Sice je to lepsie ako v code ale aj tak stale jednoduche kde po odohrani par hodin su vstreble vsetci na velmi podobnej urovni.
-
-
-
Lidičkové vzpamatujte se. Kdyby nebyl singl koridorovější,moc CoDkařů by nenalákali. Diť by zabloudili už v tutorialu. Singl MW si rád zahraju, ale když se podívám na tohle, je to prostě masakr. B3 mám už dávno předobjednaný.
-
Výměna stráží CoDe!! Seber se a běž vymyslet něco novýho!! - inspiruj se třeba tentokrát u konkurence ty... Vyhypovaný B3,, ano,, ale má být proč... Mluví se o něm, píše se o něm, buduje si fanouškovskou základnu i z řad CoD. B3 prostě vystřídá MW3 na výslunní. On to totíž už fakt potřebuje a je to na něm dost vidět(z infa a videí)...
-
-
Pan je asi jasnovidec. Nechci ti kazit iluze ale MW3 ma predobednano momentalne skoro pet milionu. B3 zatim necely dva.
-
-
jasnovidec??xDD nelichot mi...xD MW3 je v háji - to se všeobecně ví,, snad bych počkal na konečný prodeje a neplácal tu něco o předobjednávkách - co sis přečetl támhle na seznamu...
-
Protože to je strašně "cool" hra a hraje to každej d*ment ve věku od 10-15 let. Se pak nediv.
-
-
blbost...
-
-
jsi asi mimo realitu, že?
-
blbec...
-
xD
-
-
-
S trochou nadsazky bych rekl ze jsem prave na CNN sledoval reportaz valecneho kamerana, doprovazejiciho bojovou jednotku v akci. SP zrejme nebude delsi nez konkurencni MW3 ale nabidne absolutne odlisnou atmosferu. A v porovnani s Bad Company 2 je patrny obrovsky pokrok, coz se bohuzel o MW3 rict neda. A to si dovolim tvrdit i presto ze kampane serie CoD jsem si vzdy s chuti zahral.
-
-
ehm sp ma byt asi 10 hodin
-
-
jj v gamepage říkali na první dohrání cca 12 hodin a na ty další to bude asi 10 ale pořád je to hodně nadprůměrná hrací doba
-
Naposledy fan stranka uverejnila rozhovor s jednim manazerem DICE a ten hovoril o 6 hodinach, nechame se prekvapit. *3*
-
-
Je fakt,ze i kdyz je hlavnim tahounem BF serie multiplayer, tak v pripade BF3 si asi zahraju i ten singl (v Bad Company jsem singl po cca 2 misich odlozil).
Jen at to neni az moc arkadovite (autoheal, autorepair, absence poradneho kopani zbrani pri full autu atd).
-
-
-
-
Ty to popisujes jak basnik, bohuzel zkusenost mi rika neco trochu jineho. Je fakt, ze treba MAG me bavil hodne, ale to spis prave pro to, ze tam rozhodovala vic taktika nez skill a bohuzl mi prijde, ze BF jde spis smerem toho skillu (takticke prvky zda se ustupuji). Ale necham se treba mile prekvapit, predobjednavku zatim nerusim a dost se tesim.
-
-
Sorry, ze to sem pisu, ale k cemu je tlacitko "vlakno"? Ja myslel, ze tim zareaguju na prispevek ZvacA, kdyz jsem to u nej zakliknul. No nic, bohuzel to nejde vymazat, tak priste:)
-
-
Vlákno ti vyjede jen komentář + reakce, pokud chceš reagovat, klikni na "Reagovat" :-)
-
-
-
DICE - jediná firma co v takové ne-příliš lehké době dělá něco na špici a ne pro masu...
-
-
BF3 samozrejme JE určený pre masy ale to že DICE je špičková firma s mimoriadne talentovanými ľuďmi je nezpochybnitelné. Ak budú v tomto trende pokračovať, máme sa na čo tešíť...
-
Nerad oponuju, ale sami prece rikali,ze chteji sebrat hrace CODu, takze to bude muset byt i pro masy.
Jen tajne doufam,ze to dopadne dobre, nateseny jsem az az.
p.s. mohli by konecne rict kdy bude beta a jake jsou min HW naroky. -
-
Jo, HW bych taky už chtěl vědět...
-
-
What about Valve biatch?
-
-
Ano Valve, DICE, Crytek, GSC Game World a 4A Games. Mí nej... EA, ale taky:))
-
-
No... oni to delaj pro masu... a jestli to bude na spici teprve uvidime ;) .
-
-
COD si jede svuj engine a hratelnost ale BF3 prisel znecim necekanym takze klidek :-) ja davam 10/10 BF3 a to jeste ani nevysel:-Dproste jasna volba ..
-
Koukam, ze se tady urcite shodnu s 2 komentari... Uvidime, jak to nakonec dopadne, ale pokud nekdo porad vynasi BF3 do nebes a plive na MW3, tak reknu jedine. Trailer chaos, ikdyz to mam nekdy rad a jestli vidim nejakou extra inovaci krome mozna vysperkovanejsi grafiky oproti MW3? Nevim, ale moc ne *3* Abych zaverem podotknul, zahraji si rad oboje, to jen nez tady zacnou nejake rozbroje *2*
-
-
Prej připomíná mi to videa z MW 3 :D:d Ne asi, když jde v obojím o moderní válku. Ale rozdíl tam je viditelnej na první pohled...
-
-
to nebyl koment tobě... i když trochu se to taky hodí..
-
-
V pohode, ja to beru *3* Kazdopadne ale pro nekoho, kdo si zahraje jen singl, nejakou super zmenu fakt nevidi...
-
-
Tak tim bych si nebyl jistej, musim uznat že Bad Company se jim single nevydařil a taky to přiznali, řekli že je singl pro ně něco novýho, ale přesto i ta atmosféra byla o něčem jinym a když se dívám na tohle video, tak mě z toho i trošku zamrazí, ne jako z COD kde zařve Price "Cover Me" a tím myslí vystřílej všechno až do konce týhle mise a já se budu koukat...
-
-
-
-
-
Jako dobrý, teda až na toho vojcla u minometu, ten se tváří jak ichtyl.