Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pirátit se dá i na konzole, ne? :D Aspoň vim, že na PS1 se dalo. Teď nevím, jak to je s ochranou a tak. To je úplně mimo mě. V dobách PS1 se ještě hry podle konzolí nezjednodušovali, tak jsem jí měl. :D
    A nejlepší hra byla Syphon Filter!! A docela těžká. Hlavně na dvě CD a já tenkrát neměl pamětovku. Pokaždý jsem jel od znova a nesměl to vypnout. :D Chci novou verzi!! Navíc byl mulťák s kámošem fakt pecka.
    Dokonce se díky PS1 Dali dělat fakt hezký psycho motivy na CDčka. Když si to otevřel a vrazil do zavírání sirku, CD se furt točilo.. a fixou sis na tom maloval jak na hrnčířskym kruhu.
    Mám to z doslechu. :D
  • Už som sa dlho tak nezasmial *1*
  • A mě je uplně jedno co bys rád .... du si radši stáhnout mass effect ... *3*
  • Ne, koupil jsem to z US Steamu. Kromě giftování jsou i jiné možnosti.
  • Aoyagi: no me treba uz vic jak rok nejde z GFWL stahnout nic, co jsem si tam koupil/pridal, se jenom smeju tomu, protoze nema smysl se nad tim pozastavovat *15*

BTW jaky intriky jsi pouzil na Skyrim? Co vim, tak se uz z UK/US steamu neda kupovat, protoze to nevezme CZ kreditku a PAypal musi mit prirazenou kreditku taky, nebo sis to nechal giftnout?
  • Ja to vidim tak, ze bych ti nejradeji dal pres hubu za tohle...
  • Krása. Jen bych poznamenal, že Skyrim jsem koupil přímo na Steamu díky lstím a intrikám. Přeci nebudu platit místnímu distributorovi (Cenega) za neschopnost.

Jen dotaz, v čem je GFWL otravné? Když nepočítám (u mě) problém ho dostat od online přihlášení...pořád se hlásí "offline".

A abych nezapomněl, na tu nuznou existenci otravující celý web je zbytečné reagovat.
  • JohnyTheZik
    @Veskoslav:

Ta akce je tam uz asi rok :D
  • JohnyTheZik
    myslel to spis tak, ze piratenim neprimo ukazujes vyvojarum, at na PC hry nevydavaj :)
  • Já proti konzolím nic nemám .... ať si každý hraje na čem chce. *3*
  • 1. Ztráta 50-100 by opravdu hodně mrzela, ale přežil bych to. A možná bych si nakonec nějak poradil.
    2. Podpora OS klientem: dnes je potřeba XP a vyšší a myslím, že to tak ještě moc dlouho zůstane (navěky?).
    3. Vynucování DRM: nikdy jsem u žádné hry (steam, krabicovka) nepozoroval sebemenší problém z jakoukoliv ochranou. Pravda, některé vynucené programy jsou otravné (GfWL, R*SC), ale nic mi neznemožnilo těch mých několik set (skoro 400) her normálně instalovat, hrát (samozřejmě, mnohé, hlavně indie, jsou bez agresivní DRM). Možná je často problém i na straně uživatelů; upirátěný systém prolezlý spywarem, z p2p sítí stažení cracklé verze her, do toho neschopnost uživatele mít v systému pořádek pak se nelze divit, že může být securom osamělé originálky poněkud zmaten.
    4. Region lock, s tím nic nenaděláme, bohužel. Taky mě mrzí, že Skyrim či Rage nemůžeme koupit rovnou na Steamu (když na Steamu stejně musí být aktivovaný). Ale to není důsledek politiky Valve, spíše důsledek lokálních vlivů, přání lokálního distributora. Pořád doufám, že tohle omezení (u těchto her) nakonec padne a já si je v akci -75% nakonec koupím. Tak to bylo např. u U FEAR2 Reborn, který před pár měsíci byl pro ČR uvolněn.
    5. Dvojí ceny mi jsou ukradené. Za prvé, kupuji jen ve velkých slevách, mám tedy oproti českým prodejcům výrazně nižší cenu, jsem tedy spokojen. Za druhé, kurz $/€ se neustále mění, takže se mění i výše "prodělku". A to nejdůležitější nakonec: ceny v dolarech je nutno zvýšit o jednu pětinu, protože na rozdíl od cen v eurech neobsahují místní DPH (20%). On pak nakonec ten rozdíl až tak hrozivě nevypadá.

Záruku nemáš nikdy, v ničem. Ani u té krabicovky: změní se režim, protiherní komando na základě IP dresy a logů, které tady jejdásek zanechal zjistí tvé bydliště, vtrhnou k vám domů a pod heslem "za lepší svět bez her, které nás zdržují od budování skvělých zítřků" ti po domovní prohlídce všechny seberou i s počítačem/konzolí *2*
  • Diky za podporu konzolim.
  • command42
    na steamu je tych hier kopa a nasiel som tam vzdy vsetko co som chcel...to ze tam nieje BF3 napriklad tak to je koli tomu ze EA to chce len pod originom aby zlakala viac ludi...lebo keby to je na steame tak naco by si clovek stahoval este aj origin ked to moze mat vsetko pod jednou strechou...mat doma krabicovku je uz zbytocne ked si to mozes kupit a kedykolvek potom len stiahnut...vyznam uz maju len colector edition
  • Jak to vidíte vy? Origin, nebo Steam?.......Piratebay
  • Gabe je vetsinovy majitel, na ostatnich lidech tam nezalezi. Co mas s mac os?
  • command42
    mam steam aj origin...na steame mam vsetko mozne ci uz od valve, ubisoftu alebo inych...na origine BF3 a BC2...sice bolo by mile to mat vsetko v steame ale tak zas nejak hrozne mi to nevadi...jedna app hore-dole :P...ale steam mam radsej :D :D
  • Nestojis za odpoved posero.
  • Je videt , ze toho o organizaci ve Valve moc nevis. Kdyby Gabeho srazilo auto, tak tam je spousta dalsich inteligentnich lidi, co vi jak se to dela a kteri by nikdy nedopustili, aby to se Steamem slo z kopce. Nebo myslis ze Gabe je jedinej ve Valve, kdo se snazi ke hracum pristupovat dobre?

K tem operacnim systemum? Kdo dalsi je na MAC OS?
  • Veskoslav
    Bez akce by stál 19.99:)Za těch 10 je v akci.
  • Veskoslav
    Co to žvaníš ubožáku:-D Já jsem reagoval na toto: "skrze omezujici podminky steamu." To , že ty sice umíš číst, ale reaguješ ještě hůře než prvňák první den ve škole, to je věc druhá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit