Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haha, takze ke vsemu jsi jeste posera, ktery se neumi priznat k omylu. Napsal jsem strucny prispevek, ze ea hry jsou i jinde nez na originu a ze ze steamu jsou stazeny kvili nevyhovujicim podminkam. Nic vic a tys tohle me tvrzeni napadnul. Jsi obycejny hnup, zbabela podvratacka nicka.
  • JohnyTheZik
    Kupoval jsem to za 10 dolaru. (byla to special BF akce.. jelikoz jsem si tu hru celkem hlidal, tak jsem nevahal a kupoval..)

Jinak bez akce BFBC 2 stoji na Originu 10 euro, Vietnam 6,5 euro..
    K porovnani Steam 30 + 13 euro :).. (to jen, ze si reagoval na "aktualni vysokou cenu na Originu")
  • Veskoslav
    Neztrapňuj se už zase, ano! Já jsem nikde netvrdil, že se to nedá pořídit jinde. To, že neumíš pochopit psaný text je věc druhá.....
  • Zpochybnoval jsi muj prispevek, kde jsem to uvadel osle, ty uz ani nevis na co a jak reagujes *2* .
  • Ty nemas skolu na pochopeni niceho. Ono to totiz neni skolou. Moudry clovek na chapani zadnou skolu nepotrebuje *15*
  • Veskoslav
    Kde jsem tvrdil opak?:-D Ukaž mi někde můj příspěvek, kde tvrdím opak? Takže číst neumíš:-D
  • Heh, za hloupost se plati *1*
  • Za vola jsi tu ty sam, nezmuzes sr na nic, nez se do nekoho navazet, nicemu nerozumis, proto se nezmuzes na normalni diskusi a argumenty, ale neboj, v deseti je to normalni :-).
  • Co se mě týká, tak jediná válka nervů je internet plný spoilerů, ale tomu se asi nevyhnu *1*
  • Tak hlupce, dukaz ze me3 muzes koupit i jinde nez v ea store. http://masseffect.bioware.com/me1/pc/purchase.html
  • Veskoslav
    To je fajn, že umíš koukat a číst. To jsi už veliký kluk. Ale když se vyjadřuješ k něčemu co ty jako pc hater nemáš, tak jsi akorát za vola.
  • Veskoslav
    Na pochopení bláznů nemám školu, bohužel. Ale jestli nekdy vystuduji něco v oboru psychiatrie, tak se ozvu.
  • Aspon umim koukat a cist, ty jsi takovy primitiv, ze neumis rozlisit ani mezi svetlem a tmou.
  • jindra.veliky
    Gabe?
  • Ja vim ze jsi chudy duchem, nemusis mi to porad predvadet. Nejen ze se nezmuzes na poradne argumenty, ale i tve pokusy o napadani jsou mimo misu a svedci o nepochopeni toho, co jsem napsal.
  • Veskoslav
    Ty si Steam viděl tak maximálně napsaný na papíře....
  • Co jsem pochopil, tak ea hry nejsou k dispozici jen na originu, ale i jinde, akorat nejsou na steamu skrze omezujici podminky steamu.
  • exmaxx
    To mě nedošlo, že stáhli obsah. Tím pádem si ale konkurují nejen cenou, ale i obsahem a na podstatě to mnoho nemění. Ačkoliv to může hráče trochu poškodit, pokud si chtěl zahrát třeba Mass Effect 3, ale ze srdce nesnáší Origin. To pak bude celkem válka nervů, zda koupit či nekoupit *3*
  • Heh, za tu cenu jsem to měl i s tim Vietnamem.

Edit: Samozřejmě na Steamu.
  • Veskoslav
    Ale jak dlouho si to budeš říkat, když postupně se prostě rozdělí tábor na Origin a Steam a některé hry budou pro obě, jiné jenom pro jednu z nich. Dlouho to nevydržíš, pokud si budeš chtít zahrát danou hru. A kdyby sis skutečně chtěl ME 3 zahrát a mít ji doma, tak je ti Origin ukradený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit