Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak BF BC 2 je teď za 10 euro, ale čistý.

Edit: Origin.
  • Jen tak pro zajímavost, na kolik přišel ten BFBC2 pack?
  • Chtěl jsem si koupit Mass Effect 3, ale nekoupím kvůli Originu. Vadí mi, že EA nutí hráče si tyhle hry koupit na jejich platformě. Dnes není situace jako tehdy, když vyšel Steam a člověk pro HL2 musel mít účet na Steamu. Dokud EA nepustí ty hry i na Steam tak u mě nemá ani korunu.
  • JohnyTheZik
    Ja uz tam par veci koupil. BFBC2 + Vietnam napriklad nejlevnejc na netu.. Je jasny, ze jich je tam min, ale musis brat v potaz i to, ze na steamu jsou akce i na indie hry, kterejch na Originu afaik moc neni. Netvrdim, ze je to dokonaly, ale zase ne, ze by tam nebyly.. :)
  • Veskoslav
    Už sis vzal prášky Jejdásku? A pozor, jdou po Tobě lidi ze Steamu, tak rychle zapni si uber tlačítko na konzoli, ať zapneš protisteamovskou ochranu! *1*
  • Veskoslav
    No on je rozdíl 6 akcí Origin, 60 akcí Steam:)Navíc prodávat Dead Space za 5 euro v akci, když Steam měl DS 1+2 za 9 euro, to akce není:)Jenom mě Gotham city a akce k němu, ale více tam není, co by stálo za "hřích".
  • JohnyTheZik
    to zase prrr.. Akce jsou na originu taky a nektery dost dobry. Na novy hry samozrejme moc casto akce nejsou, ale to ani na steamu..
  • Veskoslav
    Tak osobně mám v pc obojí. Steam mám asi 30 her, povětšinou koupených v akcích a to díky Steamu. A na Originu mám pouze ME 3 (přibude Bf3, ale to až později). Problém u Originu vidím, že stále jede na Betě a občas jsou problémy s přidáním hráčů do MP v ME 3 a následně se neaktualizuje seznam žádostí atd. Další problém je ten, že Origin "zabírá více místa než Steam a nemá akce jako Steam. Bohužel EA se nedokázala za těch 8 let existence Steamu vůbec poučit....
  • Me osobne docela steam zkazil, co se tyce originu ten mam jen na BF a asi na nic vic ho mit nebudu, jeden cas jsem hodne fandil steamu ale posledni dobou cim dal vic fandim GOG a myslim ze je to lepsi cesta nez steam i kdyz ty ceny asi tak fantaksni nebudou jako na steamu. (u tech novych ktere se gog nedavno rozhodl rozsirovat)
  • Tak to vidis ted, ale co za pet let az tam budes mit ulozeno 50 az 100 tisic a gabe newella srazi auto a firmu po nem zdedi nejaky tvrdy byznysmen? Tohle je u firem zalozenych na kultu osobnosti velke riziko. A se steamem i tak je a jeste bude rada potizi. Treba v podpore operacnich systemu, vynucovani drm, region locku, dvojich cenach a podobne. Kde beres jistotu, ze za par let nezvoli politiku, ktera se ti nebude libit? A nezmuzes nic. Mozna misto o opratce je vhodně mluvit o kleci, pro mnohe dnes zlate kleci, ale porad kleci a bez sebemensi zaruky, ze zlatou zustane. A do toho nekteri rvou desitky tisic korun rocne.
  • To je fakt oprátka *6*

Na druhé straně, oprátka, kde nakupuji několikrát levněji než v kamenných obchodech (výhradně v akcích - a -50% zas jako extra akci neberu), není zas tak špatná.
  • Můj adresář Steamu má 300GB a cca 15-20 her nainstalováno nemám. Origin nula a tak to zůstane.
  • taky si radši koupim krabicovku, potom mě ale nasere když tu hru z krabice nemůžu bez internetového připojení ani nainstalovat, protože se mi tam sere takováhle podobná služba
  • Vidis, dobrovolne jsi strcil hlavu do opratky jako nejaka ovce, tebe uz steam bude za sebou vlacet kam bude chtit na uvarene nudli.
  • Ani jedno. Obe distribucni sluzby se snazi mit trvalou kontrolu nad hracem a software. A dokonce i kdyz je hra distribuovana v krabici. Neco takoveho je potreba z principu odmitnout. Jenze hraci jsou holt vetsinou ovce, no. Ja chci digitalni distribucni sluzbu, ktera mi doda produkt a tim to konci. Treba tak, jak to dela gamersgate.
  • však to... keby bola konkurencia čo sa týka cien, ale dostupnosť všade, tak je to úplne o inom, ako keď sa hra predáva iba cez jednu službu. Čudujem sa každému jednému výrobcovi a distribútorovi, že nepredáva svoje produkty všade, čím narážam hlavne na EA a Blizzard. Pevne verím, že keby sa chcelo, tak by sa dalo.
  • pri mojich 200+ hrách legálne zakúpených na Steame jedine Steam. *3*
  • Lynch
    Pro mě je to oboje zbytečnost. Kupuji zásadně krabicovky a dost mě naštvalo když jsem byl donucen založit si účet na Steamu a Originu.
  • Kdyby byl Origin jen konkurence, tak mi nevadí. Ale oni stáhly všechny svoje hry ze Steamu, takže si vlastně ani nekonkurují.
  • No, to jo. Ale asi se nehodily tak pro diskuzi a byla předpokládaná malá čtenost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit