Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • staci stahnout program "Mouse Controller" a sveho D3 bota si muze "naprogramovat" i 5ti lety decko *1*
  • Tak ono co si budem, oproti SC jednicce byla SC2 vcelku slabsim odvarem - pribehove. Ale i tak byla vypravena chytre, napsana vcelku dobre, i kdyz par ne zas tak skvelych mist mela - a zejmena zaverecna animace (nemluvim o hots, hral jsem jen puvodni hru zatim) nemela moc daleko k trapnosti. Nicmene i pres sve nedostatky hnal pribeh cloveka kupredu, nenutil ho provadet triple kosmicke facepalmy jak v D3 - "ha ha, nephaleme, znicil si mi jeden pekelny rift, ale nemas vubec sanci me porazit, protoze mam jeste druhy, ktery je tady kousek vedle schovany pod tamhletim zahonkem, honem utikej, protoze scenaristu nenapadlo, jak bys na to mohl prijit jinak."
  • Tak ono dostat se na inferno a dohrat ho byly, zejmena po vydani, dve zasadne odlisne veci, od druheho aktu uz to byl sileny brutal - nezapomenu na svych 270 pokusu na belialovi, behem kterych jsem mimo jine zlomil sluchatka, hodi s mysi o zed a taky z okna serval nejaky nahodny deti =D.
  • Přesně tak, Warcraft 3 měl úžasně vystavenej příběh. Ztotožnit se s Arthasem. Projít si jeho proměnou, reakce jeho milovanejch atd...atd...To byla bomba. A to samý Starcraft 2. Příběh chytlavej a plnej emocí. A na to jsem se těšil u D3...a....nic.
  • Jasne hral jsem hned po vydani (respektive cekal az nahodi servery a pak i obcas hral ;-) A hra v tom stavu co vysla byla opravdu strasna. Fandim vam ktere to neodradilo, kazdopadne u me tim blizard skoncil.
    Plus dostat se jako noob behem 3 dnu na max level a do inferna mi tez prislo divne. Pokud je to dneska jednodussi tak co na to rict...
  • Ve hrach jde, pro me osobne, hlavne o ten pribeh... priklady, ktere jsi uvedl jsou, myslim, vcelku trefne, ja bych treba jeste pripojil takovy Dust: Elysian Tail, To The Moon anebo treba i Warcraft 3, vcetne FT, kde byla, dle meho nazoru, brutalne epicka dejova linka odvypravena tak strasne chytlave, az z toho behal mraz po zadech, a kolikrat dokola jsem si poustel vsechny cinematicy, to snad ani nejde spocitat... D3 ma hromadu, hromadu kladu, hraju ho obcas kvuli nim doted, i kdyz spis cekam na patch / expanzi, ale taky poradnej zastup zaporu, a podani lore a scenar je celkem jasne jednim z nich.
  • Tak kdyz 99% snahy slo do vymysleni jak trhnout penize z preprodeje imaginarnich veci, se nediv. *7*
  • To je přesně ono. Mechanika hry se mi líbila, bavilo mě to. Chytl mě Demon Hunter a do 60, plus pár paragon mě nepustil, ale ... jak to říct ... prostě scénář je hrozně lacinej a stupidní. Já vim, že se na nás slítnou lidi a budou říkat "nepotřebuješ příběh" "na co příběh?" "dyť ve hrách nejde o příběh". Tenhle názor nezastávám. Je spousta her, který zvládly odvyprávět super příběh (což je samozřejmě relativní) - mirror's edge, diablo 2, planescape torment, lost vikings:D. No, ale D3 je hodně zvláštní. Příběh působí roztěkaně, zkráceně, uspěchaně. Jediný cgi video, který mě nějak nakoplo, bylo po prvním aktu. Celý to je takový divný prostě. S Leah se hráč sblíží, ale nakonec ji neni dán prostor. Jen se přejde její smrt. Když si vzpomenu na D2, jak jsem hltal každý video a pouštěl si všechno dokola...achjo. Každopádně se těšim na nový charaktery.
  • padlo ti mempo, rikas =)? me droply dve... a obe sem je po identifikaci zahodil.

to je totiz ten problem, v d2 mely itemy pevny staty, jenom se lisila jejich hodnota, zejo. Takze kdyz ti padlo shako, mels jistotu, ze to bude super predmet, jenom si nevedel, jak moc super. Ve trojce ti padne mempo, echo, lacuni, nebo treba ice climbers, coz jsou predmety, ktery maj potencial bejt best in slot - a pak este musej rollnout to, co potrebujes. Coz je jednoduse otravny.
  • d3 melo nejakej pribeh? snad nemyslis tu vec, kdy jednu z nejoblibenejsich postav zabila litaci vila s murama okolo hlavy a kdy ti diablo poslusne kazdych pet vterin hlasil detaily sveho planu, kdybys ho bez toho nahodou nedokazal porazit? to sem se rozhodl, ze budu delat, ze se nikdy nestalo =D.
  • Ten datadisk bude krutej. O tom vubec nepochybuju. Vzpomente co s Diablem 2 udelal LoD!
  • Diablo 3 už nehraju. Bylo to pro mě zklamání (po příběhové stránce), ale co si budeme povídat. Zvlhnul jsem.
  • To ne, taky se tam farmilo, ale tak nejak mely ty dropy vetsi smysl. Nekolik postav jsem rozjel jenom proto ze mi padnula nejaka dobra zbran na ktere se dal postavit cely build.

Jinak ja asi pamatuju jenom ty puvodni runewords, v dobe kdy jsem D2 a pak i LOD aktivne hral nebyly nejak brutalne silne (jediny barbar mel piku se Silence, zbyle postavy pouzivaly epicy). Pokud pozdeji pridane slova znehodnotily ostatni predmety, byl to jednoznacne krok spatnym smerem (aspon pro me) a jsem rad ze me minul ;-)
  • 200 hodin hrani, rikas? Tipnu si - nekdy spis zezacatku, ze? Protoze dneska pada nekolik legendarek do hodiny. Sice je vsechny pak zahodis, ale alespon to je lepsi pocit, nez mit dve za 200 hodin.
  • mluvím o Diablo 2 s LOD, jen jsem myslel že to nemusím pokaždé vypisovat :)

on je docela rozdíl v těch původních runewords (které byly docela umírněné) a těch přidaných s patchem 1.10, což byly opravdové vraždy a nejlepší itemy ve hře, ani setovky ani epic se na ně nechytaly. Nicméně pointa je v tom, že bez dupování by se k tomu nejlepšímu gearu v D2 skoro nikdo nedostal jak moc vzácně runy padaly, rozhodně to nebylo tak že by D2 byl ráj top lootu proti D3
  • Nebylo to tak jednoznacne. Jestli se dobre pamatuju tak runy v D2 vubec nebyly, pridal je az datadisk a taky runewords prisly se zpozdenim. A nektere epicke nebo setove veci byly porad lepsi, osobne jsem pouzival snad jenom jednu runovou zbran.
  • Ja hral Diablo 2 s prestavkama skoro 10 let a nektery nejvyssi runy sem v zivote nenasel. Ale neberu to jako chybu hry, naopak. V Diablo 3 mi taky trvalo rok, nez sem nasel vysnenou helmu. ALe nasel sem ji! *5*
  • ethereal berserke axe *2*
    predpokladam ze 99% vyssich run co som kedy mal boli nabotovane a nadupovane *15*
  • Super, tesim sa. Ak ma to bude bavit aspon stvrtinu toho casu co d3 tak to bude fajne.
  • top itemy v Diablu 2 byly stejně z run, které se hojně duplikovaly protože šance na drop byla asi jako vyhrát ve sportce (naschvál se ozvěte komu někdy padla Zod) a z toho vyplívající fakt že po runách byly nejcennější obyč socketovatelné věci s maximálním rollem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit