Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://d3pedia.cz/index.php?title=Hlavn%C3%AD_strana
  • Jo ale D3 bylo na rozdil od D2 designovane pro potreby aukce na ukor hratelnosti. V D2 padala spousta dobrych predmetu, kvuli nekterym dropum jsem dokonce zkousel nove postavy a nove buildy. V D3 jsem dobry drop nevidel, cele to bylo zalozene na farmeni odpadu, jejich prodavani na aukci a za usporene penize jsem si pak koupil predmet mnohem lepsi nez jsem kdy videl padnout. Vsechno co se mi na D2 libilo ten design podrizeny aukci zabil.
  • Protoze lidi obchodovat chtej. Znalci D2 urcite potvrdi, jak velky mnozstvi mistnosti bylo zalozeno za ucelem obchodu. Vsechny ty "want to sell/want to buy" XXX mistnosti. Proto rusit aukci je nesmysl, jen ty obchody pujdou jinym kanalem.
  • přijde mi že někteří lide trochu zapomínají, že u Diabla 2 se obchodovalo s itemy přes aukce, taky se prodávaly za reálné peníze, jen to nespadalo pod Blizzard ale dělalo se to na cizích stránkách. Z pohledu Blizzaru mi přijde logické že když vědí že se to stejně bude dít, chtějí to mít aspoň sami pod palcem
  • No me za 200 hodin hrani, z toho tak pulka byla farmeni v infernu, padly 3 nepouzitelne legendary a 0 setovych predmetu, vsechno jsem musel koupit. Jestli to zmenili tak je to urcite posun k lepsimu, ale ja jsem koupil hru na ktere se delalo vic nez 10 let, a tak jsem cekal ze bude po vydani fungovat. Vracet uz se k tomu nebudu.
  • Jason_dinAlt
    Na konzole to dávají z prostého důvodu. Věří tomu, že si to koupí dostatečný počet hráču a výrobce na tom pak vydělá nějaké ty peníze. Nicméně bych věřil i tomu, že koupě bude dobrovolná, takže komu se to nelíbí, tak ten to kupovat nemusí. Nejlepší je možnost volby. Ať si každý hraje to, co se mu líbí.
  • Možno tam pridajú pandy.
  • "O piplání postavy nemůže být ani řeč" a kolik toho v poe mas naparenyho ze todle tvrdis? protoze je to pekna hloupost :) jako poe ma svoje chyby, ale jako tvrdit ze si nemuzes udelat svuj vlastni build a hrdinu mnohem sobe blizsiho nez v diablo to je proste kravina kravin a je videt ze si poe dost rychle a hlavne zbytecne zavrhl

v obouch hrach 250 hodin, nehraju ani jednu ... diablo je proste designove hezci, lepsi animace , lokace ... hratelnostne i v personifikace ale poe vitezi, ty moznosti jak to hrat sou v poe dost siroky, tam sem si teprve prisel jak v diablu2 :) valis jeden build kterej je super zabavnej i funkcni a jen vyvojem dostavas napady na desitky novejch kombinaci a buildu za kteryma se skryva zase dalsi desitky proparenych hodin :) do toho spousta itemu s unikatnima abilitima , ktery ti uplne zmeni mechaniky tvyho hrdiny .. prikladem treba zbran ktera ti zmeni ze misto many pouzivas hp .. bum a uz mas na novej build kterej muzes postavit jen na samotnym jednom itemu a na to nastavet vychytanej build vyuzivajici zrovna tudle vyhodu .. a tech itemu v tomhle stylu sou tam desitky a stovky :)

tak a ted si precti este jednou koukni co si napsal a srovnej to s realitou co sem ti zde popsel, nerikam ze je poe lepsi to ne .. ale chce to se divat na vec trosku bez predsudku .. wau efektem bych nazval diablo3 kde se pulka skillu proste vubec nevyuziva , ty konecnej dusledku :)

PS: aha az ted sem si vsiml kdo to psal, vtom pripade to byla ztrata casu, ty to stejne uvidis ve svym svetle
  • naprogramovat programek kterej bude "kamerou" sledovat co se deje na obrazovce a klikat na predem stanovene rozpoznane cile je trivialita, ale vydela to dost kdyz to bezi 24/7 *1* D3 fakt neni nijak slozita hra na to aby podprumrny programator nezvlad udelat farmbota za odpoledne
  • 2Veskoslav@tiscali.cz: Je videt ze se dmnt, boti sou v kazdy podobny hre, a branit se tomu muzes jak chces. Cim lepsi hacker, tim lepsi bot. Samo, k tem lepsim se ty jako BFU vzivote nedostanes, protoze lidi, kteri si to pisou to na net neposilaj.

Napsat bota pro klikacku jako je D3 je pak pomerne trivialni, delaj se boti do daleko narocnejsich veci. A pokud se to udela dobre, tak z druhy strany dratu to nejses schopen vubec poznat.
  • ale predpokladam ze si osobne last of us nehral, soudis posle obrazku a nejakyho toho videa, jinak bys takovou blbost do prikladu nenapsal :) protoze jakkoliv kopat do tlou je jako kopat si do vlastní hlavy :)
  • Vice nez 520hodin a jeste nekoncim :))
  • To ukaze cas, ale vzhledem k marketingove politice blizzardu a tri let mezi expanzemi bych ocekaval expanzi na rok 2015 - a s Loot 2.0 se pocita uz na podzim. Navic, pokud by si opravdu dovolili dat revamp itemizace az do expanze, nastvali by tim sileny kvanta lidi, kteri by meli pocit, ze maji platit za neco, co melo byt v puvodni hre. Jsou to samozrejme moje dohady, a muze to byt vsechno jinak, ale doufam, ze hadam spravne =).
  • Nebudu se hadat, me treba bavi bicovat postavu co nejvys - k cemuz aukci potrebuju. Tebe bavi self-found, coz je taky fajn styl (zkousel sem, jedu self-found WD a ano, je to zabava). A jak uz jsem psal nekde niz, priznavam se, na hc nemam nervy, prijit o postavu a treba sto hodin kvuli bugu, rubberbandu, disconnectu nebo lagu, tak asi fyzicky poskodim sve nejblizsi okoli =)).

A za ten craft diky bohu, stesti v craftu vdecim za polovinu dpska =)).
  • Taky sem dlouho myslel, ze itemizace bude uz v nakym patchi. ALe vzhledem k vyvoji to vidim az na ten datadisk *16* Ale rad bych se mylil.
  • To uz davno neplati. Diablo3 je dneska mnohem lehci nez driv, navic dropy jsou vyssi nez driv. Navic se daj paradni veci i vycraftit. Bez aukce se da hrat krasne i HC, jasne ze ne mp10. To uz by chtelo tisice hodin farmeni.
    Prijde mi zabavejsi farmit a vlastnima silama se dostat na HC z mp1 na mp2 nez hrat s aukci mp10 a shanet miliardy na dalsi upgrade. *5*
  • coz je bohuzel kruta pravda, samotnym hranim (tzn sberem goldu a prodejem vlastnich dropu v aukci) sem si za 1100 hodin vydelal okolo 600 mega.

zdalo by se, ze je to hodne, ale pak si clovek uvedomi, ze za tech 600 mega by ted uz nesehnal ani jeden upgrade pro svoji postavu... a musi si postesknout.
  • D3 je simulator aukce, pokud ji nepouzivas budes muset stravit 1000+ hodin aby ses vybavil aspon odpadkama ktere v aukci koupis za par zlataku.
  • premejslim ze si zaplatim cvicnej mesic po cca roce a pul pauzy, tak sem taky zvedavej =)
  • Nepouzivej aukci. Lehky reseni...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit