Přejít na výpis diskuzí
Nová expanze k Diablo III se asi jmenuje Reaper of Souls
14.8.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
Ano naklikávám si hlasy, aby Vás dva přesvědčil o tom, že Diablo zcela určitě podporuje boty *1* Fakt debilita:) Joe asi kamarád, co? *5*
-
Ale come on, jsi inteligentni clovek, prece chapes, ze maji pravdu =). Stranky prodavajici goldy provozuji tisice botu najednou, blizzard je vetsinou zabanuje ve svych ban-vlnach, ale za tu dobu uz si takovej farmer vydela prodejem goldu dost na to, aby si koupil dalsi kopie her a jede se znova... to je celkem verejne znama vec tohle =).
-
holec89: Perovpuseslav je debilek a jak vidis nedela mu problem aby se k tomu priznal a jeste si naklikaval. *15*
-
Akt ti sice zůstane uložený, ale boss nikoliv. Mění se navíc mapy, tudíž farmení ti naprosto pak postrádá smysl;)
-
Ano ve hře, kde se točí takové peníze jako v Diablu si tam nechají pobíhat boty:-D Bože......
-
Diky za minuska, napsal sem jak funguje, neveris, tvoje minus. Btw akt ti zustava ulozenej...
-
Tak jak bot vsude jinde, cte hodnoty z pameti a posila kliky na aplikaci. Jak myslis ze cinani farmi goldy? Sedi u toho? *7*
Jinak nekdo kdo zna neco o cem vis ty lenjo neni hlupak, ale kdyz te bavi ze sebe delat vola, proc ne. *3* -
Ano a klikne na stejný akt a tak dál. No pohádky moc pěkné:)
-
Jednoduse, odpoji te to a znova pripoji do hry...
-
By mě zajímalo jak se farmí, když se jednotky na mapě neobnovují;) Navíc tohle není klasický bot na farmení, ale na Hell Ring a dávno to nejde. Za to je doživotní ban a ani před půl rokem to nešlo. Zkoušeli jsme to:)
-
Bot pro diablo je vlastne programek, ktery hejbe a klika s mysi, plus obcas pouzije klavesnici. Farmilo to jednu elitku v prvnim altu. Alespon pred pul rokem to jeste slo.
-
Bot v Diablu? Popiš mi, jak funguje, moc rád se směji hlupákům jako ty a Joe:)
-
Ja jsem presvedcen, ze tento diskuter v diskuzi na hernim portalu hry nehraje, a vsechen svuj volny cas venuje vydelavanim penez - jinak by si prece nemohl dovolit podobny komentar pronest, ne?
...sigh -
A vis co je to bot? Za ten nesmysl s odpojenim vyhravas blba dne. *15*
-
sedet 24/7 v praci mi ale prijde ještě vic retardovany nez hrat hry..ale asi to nekomu nevadi:)
-
To je hloupost. Neříkám, že tam všechny věci super ovlivňují postavu, ale ty velké na konci větví a někdy i skrze větve ovlivňují celý způsob hraní dost markantně. A co ovlivňuje způsob hraní Diabla? Loot? To je jediná věc.
-
Já bych spravil minimálně dropy z bossů, protože to je ten největší výsměch, jaký jsem kdy v hack'n'slash viděl. To, že si tam nemůžu svoji postavu absolutně nijak vyvíjet a Blizzard to tam tak nastavil by taky chtělo opravu, ale vím, že by museli překopat od začátku celou hru. S datadiskem čekám na přidání aktů (ne aktu, aktů), protože Diablo 3 je až směšně krátké.
-
to je tada fakt argument..lol..kdybych místo hrani drepel v praci tak bych zrejme mel vic penez nez vydelam za normalni pracovni dobu, koho by to napadlo:)
-
V PoE je ten strom naprosto o ničem....Když se podíváš, co ty schopnosti dělají, tak v konečném důsledku je to jenom na wau efekt. Nic víc. O piplání postavy nemůže být ani řeč.
-
Opakuješ se jako hodně pokažený gramfon. Diablo po 30 minutách neaktivity Tě odpojuje. A tvůj kámoš je pouze v tvé retardované hlavě;)