Přejít na výpis diskuzí
Nová expanze k Diablo III se asi jmenuje Reaper of Souls
14.8.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
Tak si dej Diablo 3 do konce na hc bez pouzivani aukce. To uz mala vyzva je. Pro me osobne jsou ty hry cos uvedl (LoU, GTA) absolutne nezajimavy, takze kazdej ma jinej vkus ze...
-
To byl taky dobrej blbec:).
-
Dneska uz se to nevyplati imho. Hned po vydani RMAH valila nejvic, ja zacal prodavat nekdy na podzim a celkem sem ziskal slabych 100 euro. ALe prodat ted neco na RMAH je opravdu tezky... Jen me stve ze RMAH neni i na hc, pac sc uz davno nehraju.
-
Ja bych strasne rad slapl do usmevu tomu zmetkovi Imperiovi =)).
-
V Diablu 3 bylo vubec nekolik zajimavejch pribehovejch zvratu. SPOILER
Kdyz umrel Cain, kdyz dostali do pekla tu holku...SPOILER -
ad p.s. - jojo, DHcka vypumpujou damage hroznym zpusobem... ale hele to i dobri barbari, muj je kousek pod hranici top 2k v Evrope, co maj ty lidi na celnich mistech za vybavu, kdy kazda jedna vec stoji asi tak tolik, co desetkrat muj gear (mozna krom chesty, na kterou jsem vskutku pysny =)), to pak clovek place =D.
-
No a hlavně opravená výbava, větší random světa/monster a například i zlepšení zmíněného paragon systému...přidat mu nějakej větší smysl, další bonusy apod...takhle je to jen další "stat stick", kterej tam "grinduju" donekonečna...stejně jako všechno vybavení ve hře. Mnoho lidí čeká právě na tohle...
-
Ona hodne velka vetsina z tech elit, co mam, je z mesice, dvou, po vydani, kdy sem u toho sedl vic, nez jsem pysny =). Pak uz sem hral v poklidu, par hodin denne, par dni pauza, pak treba zas hodku, dve. Za to dpsko muze hodne, co si budem, me vcelku prijemne stesti pri craftu veci (coz bych mozna doporucil i tve lovkyni, napriklad lepsi ramena bych se nedivil kdybys vycraftil behem prvnich deseti patnacti pokusu =))
-
Svata pravda!!
-
Neprehlizis nuly =)? Mam na drtilebovi 320k unbuff, fullbuff pres 700k - hraju s nim samozrejme mp10, elitu pod dvacet vterin, pokud to neni nejaka otravna behaci =).
nicmene ted nehraju, cekam na patch... a mimochodem, ten navod byl pouze ukazkou, ze to jde, ja sam to nedelam - nejvic goldu, za celou dobu, sem mel neco pres miliardu. A to padlo na ten pravej ring =). -
Nechapu, proc takovy hry musi cpat na konzole. Klikani na sto porcent kopirujici funkce hraciho automatu ze zaplivany putyky. U lidi zvyklych na uzasne pribehy (The Last of US), hry plne vyzev (Demons Souls) a dokonale svety (GTA V) jim psenka nepokvete.
-
A Lord of Error se zas navrati a privede posilu Lady of Delete.
-
Nejspis tam bude ta Witch sv*ne, z konce tretiho aktu... Adria nebo tak nejak se jmenuje.
-
ted uz toho moc na RMAh neprodas,vydelas jedien na loothunter.
To se nemusis zabyvat RMAH,vic na hodinu vydelas sbiranim minci z ulice *1*. -
Pokud na tom nedělali dalších deset let, bude to stejný šit jako D3 je a bylo...a každý ví, že v expansionu bude minimálně bejvalej tyraelův šéf :p
-
ona to byla sranda pri spusteni RMAH.
To jsem nestacil zasobovat itemami-hlavne modrymi *1* ,hned jak sem to dal,prodal ose to
nejhur do minuty.
Modre za par e,s lepsimi staty za 10-20e.
Ted maji setovky a legendarky cenu 1-3e,teda pokud nemaji vsechny nej staty s temer max rollem. -
Neni, rad si piplam svoji postavicku tak jak ja chci, ne tak jam mi to nekdo urci.
-
No spis si myslim ze to bude o dost lip udelany nez PC verze co se tyce lootu. Horka pachut betatestera pc verze se mi vkrada na jazyk, ale mozna ze patch ohledne lootu co chystaj bude presne to co bude u konzolovejch verzi.
-
Ono to vazne neni tezky... zacni s dvouma miliardama. Vysnajpuj maxbidem nejaky item na gold AH, ktery ma cenu zasadne vetsi nez dve miliardy. Prodej na RMAH. Za eura koupis opet 2 miliardy goldu (plus ti zbyde vydelek) a proces opakujes =).
-
teraz uz neviem ci to niekto kupuje + ceny su aj tak strasne nizke ale nieco sa natom zarobit asi stale da ja som predal dake smeti dokopy za 10e davno(6mesiacov) co neni nieco preco by som hral tu hru dokola:D