Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blizzard příjde díky tomu o neskutečného hráče. Prosím zůstat a předobjednej si datáč *13*
  • Blizzard příjde díky tomu o neskutečného hráče. Prosím zůstat a předobjednej si datáč *13*
  • Tak to nedelej, mp10 akt 1 je na farmu stejne lepsi =)
  • Maarta
    No hlavně ať tam udělají volitelný strom schopností, a´t nejsou všechny postavy jak přes kopírák, které se liší jen vybavením...
  • Me D3 stacilo tuhle aukcni zhov*dilost blizzard vypiloval k dokonalosti, narozdil od chabeho a velice chudeho obsahu hry.

Dekuji ale zadny datadisk nechci a jiz ted nemam zajem, jednou jsem se spalil a to stacilo.

Ale jiz ted se tesim na Grim Down
  • Veskoslav
    A co by jsi změnil v momentálním Diablu kromě aukce? Povídej, přeháněj:) A strom schopností neberu. Musel by jsi překopat kompletní systém a nechtěl bych aby to nakonec bylo jako v Patch of Exile, kdy je sice bombastický strom schopností, ale v konečném důsledku je naprosto o hovnu.
  • Veskoslav
    Těším se:) Rád bych si zahrál další část Diabla:) Už mě nebaví jezdit furt dokola III. akt:):-D
  • no at tak nebo tak, ja osobne bych radeji videl jako hlavniho zaporaka imperiuse...treba se mu ho Diablovi podarilo coruptnout pomoci toho zraneni ;]
  • Jediné čo mi v mysli vyvystane je RIP Blizard North. Títo ich pohrobkovia sklamali na plnej čiare.
  • pernicek
    No právě, že asi ne. Dost lidí si myslí, že by DEATH měl být Malthael, kterej se vrátí jako anděl smrti.
  • diablo neni wow a rnd loot je zaklad
  • tak mohli by to napravit tim ze by expanze nemela aukci a drop bosu by byl dany jako ve wowku a ne ze vam z uber tuhyho bose padne smeti jako z te nejvobycejnejsi truhly na prvni aktu
  • aha takze oni maji D3 porad v betatestu a uz pracuji na dataci misto toho aby to opravily...
  • nech tam daju paladina!!!!!!
  • trojku hraje málo lidí, protože většina už ji má párkrát dohranou a netouží po paragon levelu osmnáct tisíc... ale novej příběh, nový postavy a nový schopnosti (minimálně tyhle tři věci) myslím většinu nalákají zpět :)
  • no jo, ale to jsme hrdinne odvratili v D3
  • pernicek
    Prophecy of the End of Days
    And, at the End of Days, Wisdom shall be lost
    as Justice falls upon the world of men.
    Valor shall turn to Wrath -
    and all Hope will be swallowed by Despair.
    Death, at last, shall spread its wings over all -
    as Fate lies shattered forever.

Wisdom (Malthael), Justice (Tyrael), Valor (Imperius), Hope (Auriel), Despair (Rakanoth), Death (Prime Evil ?, Malthael ?), Fate (Itherael)
  • myslim ze tenhle datadisk se nebude moc dobre prodavat, diablo 3 hraje hodne malo lidi, neprimo to priznal i Blizzard
  • ten mám samozřejmě vždy přichystaný vedle klávesnice pro případy fap emergency
  • ucho
    tak snad sis stihl od té klávesnice zaběhnout pro toaleťák, ale bojím se, že ne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit