Přejít na výpis diskuzí
Nová expanze k Diablo III se asi jmenuje Reaper of Souls
14.8.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
NA http://loothunter.net/ se prodavaji itemy i za nekolik tisic e.
Ale to ti nepadne. -
konzolovka bude, hadam a spekuluji, verze diabla cilena na kratsi herni cas, takze by me vubec neprekvapilo, kdyby veci padaly mnohonasobne lepsi, clovek dosahl na maximalni uroven vybavy behem rekneme padesati hodin, a sel hrat neco jineho... ale tezko rict =).
-
Na azcatku pos spusteni RMAH se prodavalo temer vse,prodal jsem uplne crapy i za 20e-
modre amulety.1.den jsem vydelal na modrych a 1 setovce prez 200e.
Ted prodas jen top item s top statama,ale to musis dat na www.loothunter.net
A to mas sanci,ze ti to padne 1:99999999.
V datadisku se zase budou prodavat itemy v RMAH,ale uz podstatne mene,prece jen
diablo 3 nastvalo dost lidi.Na zacatku bylo zabavne a tezke jak slibovali a po 1.mesici
zacali nerfovat a menit skilly i o stovky procent a to delaji kazdym patchem. -
zacal bych zruseni class postavenych na jednom statu (barb=str, monk+hunter=dex ....), vratil bych staveni charakteru z D2 rozdelovani statu rucne, zrusil bych aukci, opravil bych itemy dle vzoru D2, pridat z5 mystica, vratit runova slova, zrusit resources system pro kazdou classu a vratit manu jak v D2 a hned je to vice vybalancovany....a tech oprav je az az, nechce se mi to tu vsechno vypisovat to bych tu byl do vecera...
-
Vydelat se da nechutnym zpusobem, ale obchodovanim, hranim rozhodne ne =)
-
Me by spis zajímalo jak to vyresej u konzoli, tam aukce nebude a když by tam nechaly ten sielnej RNG tak potes panbu.
-
Ono za to muze, rekl bych, full RNG, co si budem, D2 melo loot resenej proste lip, a kdo tvrdi ze ne, ma velice podivny vkus =). Stale ovsem verim schopnostem vyvojaru z blizzu, ze to dokazou hodit do pucu tim chystanym megapatchem =).
-
Dříve se tam vydělat dalo, ale musel jsi fakt pořád farmit. Nevím jak teď
-
To zni realne, taky se mi nelibilo jak ji chudinku odgradlovali, kdyz vlastne za nic nemohla.
-
V D3 jsem stravil asi 600 hodin, je to dobra hra ale nektery věci jsou tam fakt uplne mimo.Situace s lootem kdy hlavni roli hraje aukce je dost na prd. za tech 600 hodin hrani mi padla jedna jedina věc kterou jsem prodal za maximalni cenu v euro, jinak samy kravinky za euro nebo dve.Za tu dobu me padlo tak 5 nebo 6 věci který jsem nejakou dobu nosil, ale prevazne jsem mel vybaveni z aukce. Funguje to zvlastne, a proste aukce hraje prim.
-
Mám otázku jako člověk, který nikdy nehrál Diablo 3. Dá se vydělávat na aukci ve hře i i nějaký ten reálný peníz? Nebo tam jde jenom o virtuální prašule?
-
Nebudu jako všichni a psát o něčem co není tématem článku. Jednoduše ve spojení s duší mě napadá mrtvá Leah, takže by mohlo jít o něco ve stylu zachránit nevinou duši Leah z náruče pekla. Nebo něco podobného.Docela bych si to i přál protože Leah mi bylo opravdu dost líto.
-
Jak ktere, myslim. Vis jak, to je jako kdybys hral nove mmorpg dvacet hodin a pak se o nem snazil pronaset nejake verdikty - nikdo by te nebral vazne.
Tim samozrejme nechci tvrdit, ze je diablo nejake mmo-cko, ale svoji naturou je to podobna vec, je potreba si ji zahrat prece jenom trosku vic, aby clovek dobre videl a dokazal popsat silne a spatne stranky. -
20h bohate stačí na ohodnotenie hry :)
-
tohle byla právě docela ta smůla - při soubojích s bossama jsem hodněkrát zjistil, že skilly, který používám a bavěj mě, na ně nemaj, a musel jsem bossáky udolat na ně účinnějšíma, ale pro mě naprosto otravnejma skillama (jako diamant armor, teleport a podobně)
-
jestli ti de o elites per minute (farma esenci, ze by?) tak vota, II. akt, lepsi to neni nikde =). farma trashe v prvnim aktu je taky fajn, kdyz uz hraju, tak takhle....
...a to uz treba jenom proto, ze treti akt sem farmil jak magor rok a jenom ho znova videt mi prinasi boleni hlavy =D -
jo 3 act je furt stejně nejlepší na drop legendárek aspoň teda mě to tam padá furt..
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Prestigo-2306/ když tak přidejte :) -
a co ti brani zvolit si co chces za skill ?
-
Me vcelku bavi, kterak, pohaneni kulturou nesouhlasu a pocitem, ze je potreba se zaclenit a byt in nenavisti vuci blizzardu, se ihned vyroji kupa lidi, kteri zacnou plivat spinu. Osobně bych si tipl, ze podobni hodnotitele maji v D3 nahrano maximalne dvacet hodin, ale samozrejme nemusim mit pravdu.
Me osobne diablo 3 bavilo drahne dlouhou dobu, vydelal sem si penize, ktere jsem za nej dal, zpatky skrze aukci (a reknete, ktera jina hra vam tohle legalne umoznuje). Chyby ta hra samozrejme ma, za itemizaci by bylo vhodne vyvojare nakopnout, nicmene vi se o tom, pracuje se na tom. Momentalne treba taky nehraju - cekam na patch / expanzi, ale pocet hodin, ktere mi diablo umoznilo se bavit, vuci cene, je lepsi nez asi tak cokoliv co jsem hral v poslednich peti letech. -
Není, věř mi. Už to máme odzkoušené;) Počet elitek je v III. aktu ke konci nejlepší v poměru čas a počet jednotek.