Přejít na výpis diskuzí
Nová expanze k Diablo III se asi jmenuje Reaper of Souls
14.8.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
a rano ses probudil a mel jsi ruku v nocniku vid? ty principe:)
-
No snad, snad, taky na to cekam jak na smilovani... vseobecne se ale pocita az tak s listopadem, coz je ponekud frustrujici.
treba ted, jak sem se dival, kolik mam nahrano, sem si dal jeden run. Pet legendarek spadlo, a to docela nadejny, inna kalhoty, calamity, vile ward... identifikace a pekne pet brimstonu. Tak sem to zas vypl =D. -
vydelat se dá, a nemusíte to ani hrát, stačí mít farm boty, nekolik accountu a mit to spuštene cely den. Kamoš takhle vydelava balík. Ja to taky kdysi delal ale ted to odmitam z principu
-
snad ten Loot 2.0 už v září hodí aspoň na PTR.. já teda osobně HC trochu hraju a lagy, disconnety netrpím, ale ono je to hlavně tím, že teď ty serveru už nejsou, tak zatížený jako byly ze začátku.
-
Tak ono i kdyby mel 5NV, tak mu nepada nic, protoze momentalne stoji loot za starou belu - neexistuje item sink, takze k tomu, aby item za neco stal, musi rollnout cim dal tim perfektnejsi staty - takze nachazis cim dal tim vic "crapu". Ze tohle reseni neni dobry vime i my, fanousci hry, a vi to i Blizzard, zaplatpanbu.
v HC je situace jina, protoze tam ekonomiku ozivuje neustaly umirani lidi... jenze ja se priznam i bez muceni, na hc nemam nervy, prijit o stovky hodin na postave kvuli lagu, bugu nebo disconnectu, to bych prokopl monitor =)). -
gratuluji ti k nejlepsimu argumentu ve vesmiru - a kdybych nekouril a nechlastal, tak sem si moh koupit ferrari, je mi to jasny, a kdybych zral akorat suchej chleba, tak bych mel aj na barak.
studovat sem pri diablu v pohode zvladal, tak nevim, kde je problem. -
No s tímhle gearem se to už snad hraje i samo pro něj je MP10 prostě už o ničem, ale respekt si zaslouží, to jo. :) Tak nemá 5NV takže mu nic nepadá.
-
Takze budu muset za fix broken hry zaplatit? *15* Dobry vtip. *7*
-
Hmm..dobry..ale proc me neprakvapuje ze mu z nich pada uplny houvno stejne jako me:)
-
1100hodin *8* to by jsi v praci za vydelal 150.000,- kolik si vydelal na D3?
-
http://www.youtube.com/watch?v=qkgkfDJAdB8
takhle se to dela =D.
k detoxovi, kterej tohle natocil, nemam nic nez respekt... silenej gear a vi, jak se to hraje =). -
a já bych nejradši zmasil všechny obyvatele tristramu v kůži velitele démonský armády :D
-
Kdyby byla rmah na hc, tak nedela blizzard nic jinyho nez ze resi shitstormy typu "mel sem disconnect a umrel sem s gearem za kterej sem dal 1000 euro, budu vas zalovat."
-
Tak ono ja tech 720k cca vytahnu taky, s fullbuffem, akorat se trochu bojim, ze on to ma tak mozna s battle rage a nicim jinym... ano, tedy stesti v lasce, co se da holt delat =D.
-
My jsme to hravali hodne ve vice lidech, takze moje barbarka byla spis tank, nejakejch 80k dmg 100k HP,800 resisty atd.Dam s ni max x6 solo.taky mam všechny achievmenty z coopu, ale bohužel uz to skoro nikdo ze znemajch nehraje, takze bych ji musel celou predelat..a porad se me do toho nechce:)
-
Spis bych te typoval na pripad kognitivni disonance aka kysele hrozny...
-
ten gear je šílenej se na elity jenom podívá a už ležej :D
-
http://us.battle.net/d3/en/profile/runsont-6113/hero/34837556
kdyz uz sme u ukazovani gearu, ktery nikdy mit nebudeme =D. -
no bohužel 450k DH není stejný jako 450k barbar.. chtělo by to pro nás DH trošku boost :D
-
Proklinam te, sem to kvuli tobe musel zapnout, abych se podival =)). 605 hodin na barbarovi, na vsech dohromady momentalne 1100 hodin... ano, vazne jsem u toho sedel, hlavne zpocatku, vic, nez by byvalo bylo zdravo =).