Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A v Diablu 3 je botu mnoho. Jasne ze je blizzard banuje, ale jim se vyplati kupovat novy a novy ucty. Hra na hc boty eliminuje imho, ale mne osobne nijak nevadili ani na sc.
  • Ja itemizaci ocekavam od patche. Platil jsem za arpg, ne za simulator p2w aukce s retardovanym dropem ve hre.
  • Od datadisku ocekavam novej akt, novou postavu, itemizaci, snad runy...Pokud mi tohle splni, tak kupuju hned prvni den. *2*
  • Podle myho je dobrej cas dat si od diabla pauzu, pokud ma nekdo takovy nalady. Klidne az do datáče. ALe ja osobne to stejne parim porad ode dne vydani a budu dal *1*
  • Imo v Diablu 3 se moc botovat neda a davaji na to vetší pozor než ve WoW, protože v Diablu 3 je aukce za realne peníze. Ale nevím, nehraju to.
  • Tak na datadisk jsem zvědav a možná si ho i koupím. Diablo 2 byla pro mě srdcovka kterou jsem smažil nonstop, median a další... to byly časy. Trojka, přiznejme si má chyby ale taky svoje dobré stránky (můj názor), jen jak se na fórech říká že jakmile jsou ve hře zavedeny real prachy hold tam budou i hekři platí i zde. Odehrál jsem asi 250 hodin, pobavil se, byl nadšen, byl překvapen (i nemile) a trochu i zklamán ale to si myslím je u každé hry, příběh který blizz umí mam pod kůží a myslím že ho jen tak nesmažu. Momentálně smažím POE pár týdnů takže bych řek že co na jedné straně chybí jedné hře nějakým stylem doplňuje hra druhá a naopak. Teď zase začne někdo útočit že je to o ničem, že pasivy jsou na kok.t a boj je nudný a kdesi cosi ale podle mě když se nad tím člověk zamyslí tak diablo je úplně to samé (jo jsou tam rozdíly ale v podstatě to samé, pokud ne chci příklad :D) jen tu je o něco dýl tak to všichni berou jako standart, já sice číslům moc nefandím ale ty 2 melouny lidí taky nejsou úplně k zahození a vůbec mi nevadí že jsem jeden z nich. POE se buď líbí a nebo ne. Pro druhou možnost je tu diablo a ta první, útěk od něj. :D
  • to byl multiaccount, jeden človek co ma vic accountu, tihle lidi to delaji jen pro zabavu. jinak ja si chtel obnovit account ve wowku ale jelikoz bg jsou jedina vec co me na wowku bavila tak jsem to neudelal. nevite jestli uz to nejak fixli nebo je situace porad tak zla? myslel jsem ze je to tak zly jen v dobe po vydani cataclysmu, kdy chtel kazdy levelovat
  • to se mi snad nikdy nestalo... ale jednou sem v bgcku potkal pet ele shamanu, ocividne botu, co neustale behali pul metru jeden od druhyho a masakrovali vsechno... paradoxne to bylo nejjednodussi bgcko, ktery jsem kdy videl, protoze zatimco pet shamanu kempilo u jedny vlajky, zabrala druha strana zbyvajici tri =).
  • Kolikrát byl celej tým botů.Průser byl když na mojí straně.:-)
  • a týpek opakovaně usvědčený z použití maphacku vede EU ladder ve Starcraft II, good job Blizzard :D
  • Tak tak, to me taky krkalo, dycky minimalne jeden, a kolikrat i vic... ale zas na druhou stranu, byly to honory zadarmo docela =).
  • Kvůli botům jsem přestal hrát wowko.Aby v noci když jsem hrál battlegroundy byly narvaný botama na to jsem neměl žaludek.
  • Ha, znam... lacuni sem zahazoval uz tak patnact, jenom dvakrat se rollnuly s critem a pokazdy jak na potvoru bez mainstatu, takze odpad... ale zahazovat echo nebo mempo, to uz fakt cloveka chyti u srdce no =D.
  • pernicek
    Jo listopad daleko :/ mě včera padlo echo, lacuni a IK rukavice, tak sem si pěkně zanadával :D
  • Tak jsme se zasmali, Peroslav to neumi tak to nejde. A Diablo te kopne po 30 minutach za neaktivitu. Pozna totiz jestli ty tlacitka macka clovek nebo jestli je posila naky jiny program. Mozna by stalo za to vytahnout hlavu z prd*le.
  • Nechces mi doufam tvrdit, ze to, co se da nekde stahnout z hackerskych for (kde to bylo vzdycky tak, ze se pro "verejnost" uvolnily verze botu a programu jiz davno odchycenych ochranou hry) povazujes za posledni verze programu, co pouzivaji "profi" farmeri, ze ne? Blizzard ochrani hru proti novym botum, zabanuje farmery, ti nakoupi nove kopie hry, napisou si noveho bota a jede se dal, tohle je valka, co se vyhrat neda - vzdyt se podivej treba na wowko, tam boti porad jsou, a to na to mel blizz osm let, nebo kolik, aby tu hru ochranil. Ale ono to jednoduse stoprocentne nejde =).
  • Ano ano, naklikavat si je debilita, proc to delas nevim. Ale vetsi debilita je hadat se ze nemuzes pustit bota na D3. *3*
  • Veskoslav
    Je známá věc, že se blokovali tito boti, ale skoro před rokem. Blizzard přiznal, že udělal chyby ohledně bezpečnosti. Ale zkus si to teď. Zkoušeli jsme to, věř mi. Máme programky na tyhle pitomosti.
  • holec89
    Ta urcita elitka byla vzdy v tom samem sklepeni, prvni akt pred old tristramem. Jak rikam byla. Ja uz jen cekam na datac
  • A jak poznas ze hraje bot a ne clovek? Budes pocitat ms mezi klikama? Budes ukladat a srovnavat trasy po kterych beha? Jsi proste blb co ho*no vi a dela machra. A ani si neveris, tak si naklikavas plusy. Takovej malej traged ze? *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit