Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hovadiny? -_-
  • Ja chcem bloodborne na ps3 a nie taketo hovadiny !!!
  • Ona na internetu už existuje Aot hra.
    Je to sice Chibi verze a jede to na Unity ale je to docela fajn.
    http://fenglee.com/game/aog/
  • Fordzy
    Taky se přikláním ke Code Geass, pro mě nejlepší anime a pro nováčka dobrá volba. Další tipy bych volil Psycho Pass, Fate Zero, Nanatsu no Taizai, atd... je jich spousta.
  • tych dielov mangy je 70 momentalne...
  • Chim
    Jsem nedávno viděl jedno anime asi po x letech a moc pro děti to teda nebylo. A ne, opravdu to nebylo péčko.
  • Japonské pohádky? Rly? Když nevíš co vlastně anime je a o čem je tak bych být tebou radši držel hubu. :D Takový lidi mám fakt nejradši Nevědí a kecají do toho.
  • Tak proč sem lezeš pane vyspělý :)
  • 0011
    No zrovna Baccano a Hellsinga jsem si fakt užil, nepohrdnu jakýmkoliv žánrem ale u některého si pečlivě vybírám, na code geas už se chystám 2 roky musím prohrabat harddisky a Shiki mám taky v plánu
  • TheGGG
    pokud to bude jak ostatní hry podle anime, tak to bude garbage, kvůli absolutní absenci krve. Ani ve hrách podle naruta, OP, nebo třeba bleachu nebyla krev.
    Teda pravda, naruto, nebo ten OP měli docela dost dobrý hry, jen bez tý krve to bylo trochu meh.
  • x_ander
    Attack on the Titan je především velmi nářezová manga - určitě doporučuju, aktuálně jsou venku 4 díly. Anime jsem neviděl, takže nemůžu hodnotit, ale co jsem četl, tak je to spíš jen klasický přívěšek k manze, který není nijak převratný, ale popularitu nasbíral právě skrz originální mangu. Ale to už je u Japonců klasika - když je úspěšná manga, tak udělají anime, a samozřejmě naopak.

Jinak co hry samotné týká, tak pokud vybalancují soubojový systém, tak by krájení Titánů mohlo být dost zábavné.
  • Tyhle japonské pohádky pro děti stejně nikoho nezajímají, období kdy jsem sledoval pokémony mám už naštěstí zasebou
  • TheGGG
    to souhlas, ženský jako hlavní nebo dominantní postavy mě fakt štvou. Hlavně když na styl Black Lagoon zachraňují ubrečenýho chlapa. V titánech to zachraňoval jen ten Levi
  • TheGGG
    nikde jsem nepsal jestli je DN seinen, nebo shounen, ale je to jedno z nejlepších anime ever. No a ano, nevím co sleduješ za žánry, ale hodnotit anime co má stovky dílů podle prvních dvaceti je trochu ťululu. Naruto má pár dobrých momentů a OP se stane dost slušným asi po první stovce dílů. Jinak nechcu začínat hádku, ale zrovna bakemonogatari no ehm ehm. Já radši věci jako Hellsing, Monster, Psycho Pass, Shiki nebo Baccano či Code Geass, než tyto lolitas, ecchi hovadinky, ať už je z nich umělecký dojem jaký chce. No offense, jen můj názor, i já znám mraky lidí, který maj podobný žánry rádi.
  • 0011
    no anime ve vetším měřítku jsem viděl když mi bylo cca 22 let, takže když mi tehdy stejně staří spolužáci přinesli naruta, koukal jsem na ně po shlédnutí prvních 20 dílů jak na ufouny, ale jasný, už v tý době to nebylo určený pro mojí věkovou skupinu tak mi to nic neřeklo a začal jsem se opravdu pravidelně dívat až po letech, kdy jsem zjistil, že jsou mnohem lepší věci, ale death note je taky shonen a ten mě fakt nebavil AoT rozhodně nepatří do mých top 10, ale z těch komerčně úspěšných byl loni jeden z nejlepších, ale nedá se to srovnávat třeba s taky loňským pokračováním bakemonogatari, které je zpracováním na umělecké úrovni mnohem výš i když je to žánrově mj. i harémovka. Tím nechci říct že by shonen byl špatný celkově, FMA brotherhood je fakt slušný a Soul Eater taky není špatný
  • TheGGG
    jistě že není tolik anime co by bylo známo mimo otaku scénu (ale full metal a Dead note jsou mnohem víc v podvědomí než titán), ale otaku jsou po celém světě, v každé zemi jsou jich bez přehánění tisíce (hell já jsem na FB v českých skupinách, kde jsou jich stovky a stovky). Autor to napsal stylem, jakože kromě titána zde není skoro žádný anime, který by znal někdo mimo japonsko, což je největší hloupost ever. Je mi jedno, jestli se někdo vyzná v anime nebo ne, ale ať nepodceňuje jeho obecnou rozšířenost po světě. Jinak naruto je anime žánru shounen, tzn pro lidi ve věku 13-15, to samé One piece (které vůbec není špatné, ostatně i naruto má dost dobré momenty, bohužel ubité mračnem filerů), takže to není odpad, jen pokud ti je 30 let, je jasné že to pro tebe není. Osobně radši taky preferuji seinen. Titan je sice mainstream, ale má dobrou akci a pár slušných momentů, masterpiece to ale není.
  • zajímavé viděl jsem fakt hodně anime a z těch tři vypsaných by bylo řazení nasledující Naruto poslední místo o tom žádná pak Shingeki nějak mě to nebralo a One piece proti tomu nic nemam není to nic nepřekonatelného ale i na 700 dílech je to pořád stejně vtipné
  • Jack1947
    To je podle toho filmu(film podle anime slandáá) ne? ale zas takto může bejt pěkná rubanice no po delší době. *4*
  • 0011
    Hele abys mu nekřivdil, článek je dobrý a dole se přiznal, že zásadní klasiky viděl. Shingeki no Kyojin aka Attack on Titan skutečně znají i lidi, kteří na Anime nekoukají a takových anime skutečně není moc, lidi znají spíš ten nejprovařenější odpad jako je Naruto nebo One Pi(ss)ece, málo co se dostane do povědomí neotaku veřejnosti, ale jak píšu níž AoT pomohli reklamy nejen na auta, meme a to že se točí film(a taky to že spousta magorů na youtubu staví to lanové zařízení a dělá repliky těch mečů s výměnitelnou čepelí, kupodivu v případě mečů plně funkčních)
  • nightborne
    Hele zas jak který, přiznám se, že dorama sem neviděl zas tolik, ale třeba My Boss My Hero bylo naprosto ženiální =)).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit