Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Ahoj borci, zvětšení textu je fajn, mohl by být větší i při čtení diskuze, font bych neřešil. Proč nevyužíváte celé plochy monitoru? nevím jak vypadají stránky na ostatních monitorech ale na širokoúhlém mi přijde, že po stranách je spousty nevyužitého prostoru. Celkově se skoro nic moc nezměnilo, co se mi nelíbí je ten velkej hnusnej žlutej pruh na hlavní stránce.
-
Pridam se k tem, kterym se nelibi pouzite fonty a to jak nadpisu, tak textu clanku. Jako jo, na prvni pohled to vypada hezky, ale ke cteni to neni. Vzhledem k tomu, ze na games prijdu tak 1-2x tydne a proctu si temer vsechny clanky co nove vysly, tak je pro me hrozne unavne, kdyz je to napsano fontem, ktery se blbe cte. Kdyz bude font patkovy, o to lepe, ale neni to nutne.
-
-
Jeste dodam, ze graficky layout se mi libi a krome tech fontu nemam vyhrad. Je to takove svezi a je videt, ze to neni latane horkou jehlou, jen nad temi fonty se mel zamyslet nekdo s typografickym vzdelanim/citenim, coz ne vzdy musi byt grafici nebo webdesigneri.
-
-
Prosím, zkontrolujte si také historické recenze. Např:
http://games.tiscali.cz/recenze/c-c-tiberian-sun-firestorm-49457
Hodnocení redakce: Non - leze mimo box, a hned pod tím souvislý řádek textu, lezoucí také někam mimo stránku (C&C: Tiberian Sun Firestorm - recenzeAutor:Bergy Publikováno:14.března 2000 Je ...), takže celý dvi class "anot". -
Normalne prispevky nepisu, ale tahle zmena je fakt zla....
Primlouvam se k navratu zpet, protoze tohle je vazne nehezke na pohled
*9* *9* -
Chybí mi i zobrazení článků podle tagů (dřív to bývalo vpravo jako nejpoužívanější tagy).
-
Osobně bych zrušil celý border u ".box-comments .comment-wrap"
Jinak občas jsou ještě někde špatně odkazy na autora (např. http://games.tiscali.cz/datum-vydani/podle-noveho-videa-vyjde-middle-earth-shadow-of-mordor-v-rijnu-236629 a odkaz "Aleš Smutný" vede na 404) -
Iny font nadpisu.
Mensi font v clankoch.
Viac kompaktne diskuzie. Zabera to moc miesta. -
Jeden z mála případů, kdy redesign není tragédií, k tomu gratuluji. Ale abych doplnil něco konstruktivnějšího:
1) 640px nudle na hlavní stránce s výpisem článků a v samotném otevřeném článku. Nebyl bych proti roztáhnout design ještě o něco. Webdesign stále nechápe praktickou nepoužitelnost nudlí na widescreen monitorech.
2) Ještě trochu více odlišit jednotlivé "fdlaždice" s článku (upoutávkami) na homepage. Na stránce je stále dost žluté, takže ty nadpisy zase nejsou až tak výrazné, aby jednotlivé dlaždice s upoutávkami rozlišovaly.
3) Jednoznačně plus za zvolený font a jeho velikost, lépe se mi naň kouká a čte. Jen bych možná ještě zvolil bělejší bílou, takhle ten text vyznívá lehce do růžova oproti nadpisu u otevřeného článku je to jak pěstí do oka. Prostě barva je až příliš nevýrazná na tmavém podkladě.
4) Jednoznačné plus za tmavý design a podklad! Díky Bohu, že jste ho zanechali, protože pokud něco bytostně nesnáším, tak šok při pohledu na bílou nebo světlou stránku.
5) Výška žlutého podkladu u nadpisů v pravém panelu ála "Doporučené články" by mohla být trochu menší. Takhle je tam té žluté skutečně hodně a poněkud to odvádí pozornost od těch článků v hlavní "nudli".
6) Plus za umístění a styl štítků v otevřených článcích - věc, která není nijak zvláště nutná a přitom je jasná a neprudí přílišnou barevností a nesmyslnou pozicí.
7) Příspěvky a diskuze pod články moc hezká. Nějaký rýpal by mohl namítnout, že jsme Češi, takže "New" u nových příspěvků nedává moc smysl, ale budiž :) Limit na odstavce v příspěvku je logický, ale zrovna teď mě docela štve :D -
K tomuhle se taky přidávám.
UPDATE: No, měla to být reakce na jiný příspěvek, ale nějak se to zařadilo jinam. Každopádně se mi nelíbí, že u článku na mainpage není rovnou znázorněné, pro kterou platformu hra, ke které se vztahuje článek, je. -
Nový font je naprosto otřesný, osobně bych uvítal spíš nějaké "patkové" písmo. Na ostatní změny se dá zvyknout. Víc není co dodat.