Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc se mi to líbí :)
  • vralis
    Sorry, ale minuly jste apríl o jeden den. Existuje tuna úžasný fontů, které pro redesign herního webu můžete využít a tohle rozhodně není jeden z nich... Zkuste Source Sans, Fira Sans, Proxima Nova...
  • přestávám na games.cz chodit TOHLE se nedá
    • Vrook
      Rofl jako kvuli fontu? Páč nic moc jinýho se nezměnilo tbh. Trošku hysterický reakce. *15*
      • no, jestli ono to nebude tím, že použitý font má velmi negativní dopad na čitelnost článků... a pokud se ti špatně čtou články na games, proč by si sem měl chodit?
        • Vrook
          A jestli třeba článek nedává tak trochu najevo, že když bude mít hodně lidí připomínky k fontu, tak ho změněj. Pokud se ti nelíbí font, tak proč to nenapsat do komentáře s klidem a hysterčit jak italská bába v přechodu?
    • Není to tak hrozný, i když chtěl bych taky starý vzhled zpátky.
  • Dobrý, jen bych ocenil možnost změnšení fontu v článcích...
  • No.. než jsem si uvědomil, že se jedná o změnu, myslel jsem si, že se mi nenačetla korektně stránka... teď už si jen myslím, že se ten font nedá číst... za mě tedy rozhodně krok zpátky v celkové přehlednosti.
    Primární snaha při tvorbě webu by měla být vždy přehlednost (dvojnásob to platí u webu tohoto typu) a upřednostnit styl na úkor funkčnosti mi tedy připadá vyloženě nešťastné. Tím spíš, že tu jsme všichni proto, abychom se co nejsnáze dozvěděli co potřebujeme.. čehož se momentálně dá dosáhnout snáze u konkurence.
  • Robotron3
    Tenhle font, kterej používáte jako hlavní font na texty článků, podle mě vůbec neni font na čtení dlouhýho textu, do časopisů a novin. To je font vhodnej do textovejch editorů, na psaní kódu. http://www.google.com/fonts/specimen/Noto+Sans

To vám snad dělali sazbu a ux programátoři ne? I blbej Arial, nebo Verdana by byl lepší. Dejte jakejkoli normální font na delší text. Text v článku neni o zvláštnosti fontu, ale o čitelnosti.
  • Nevím jestli to tu už někdo psal, ale velice mi chybí na úvodní stránce u článků označení o jakou platformu se jedná. Označení se nachází až po rozkliku článku.
  • Ještě jedna věc, která mě dráždí, je jiná šířka hlavního obrázku a textu článku. Vše pak působí hrozně amatérsky (odflákle), což považuju za zásadní grafickej kiks.
  • Uz jsem to psal do bleskovek, ale at je to i tady:
    Mne ten minuly design vyhovoval (narozdil od toho predminuleho). Asi bych si zvykl i na tenhle, i kdyz, jak tady uz vetsina lidi psala, je to takove nafoukle. Co mi ale v soucasne podobe vadi rozhodne nejvic, je zkraceni perexu clanku. Driv jsem prolitl perex a vedel jsem, ktery clanek si precist a ktery ne, ted se z neho clovek uz moc nedozvi. :(
  • Chybí mi scrolování v Bleskovkách. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit