Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    nič moc, je to hranaté ako facebook. Nechápem tu potrebu meniť niečo čo funguje a načo si ľudia zvykli. Výčitka je taká, že to strašne ťahá oči...predtým to bolo lepšie..páči sa mi viac mobilná verzia, nedbal by som keby tak vyzeral i nornálný web
  • Na první pohled vypadá design OK. Jsou tu ale 3 věci, které jsou z mého pohledu mimořádně nepříjemné:

Zmenšení hlavního textového okna? - nevím, jestli se mi to zdá, ale mám silný pocit, že plocha, ve které se zobrazuje čtený článek se zmenšila a tvoří jen malinké okénko uprostřed reklam a balastu...

Obří kulatý font článků - celkový dojem je, že ubylo místa pro text, a ten se absurdně ještě zvětšil. Proporce jsou takové, že se to špatně čte...

A do třetice - diskuse je daleko, daleko za článkem, za hromadou "souvisejícího" obsahu...
  • Kucí, mám vás rád, jste nejlepší česká herní redakce, ale tohle jste pos*ali. lmao
  • Zabte grafika, zachranite games :). Ted vazne, je fajn mit zmenu ale chtelo by to nejdrive pristup k bete a pak prechod na ostrou verzi. Delal to tak gamepark nebo aukro a neni to nic spatneho.
  • Jam97
    Ten font se fakt špatně čte, u krátkých textů to jde, ale přečíst článek je poměrně utrpení. Ale chci pochválit celkový vzhled a nové líbí/nelíbí ukazovátko :)
  • s.hih
    bude i bílá verze?
  • Hory85
    rozhodně bych vrátil u bleskovek červený růžek nové pro zprávy, které jsou nejčerstvější nebo pro můj profil 1. viděné. A připomínka proč nemáte v onlinovkách jeden z největších hitů GTA Online?

edit: tak ten růžek i u jiných věcí jako jsou i komenty atp.
    • ... protože je GTAO součástí GTAV, tudíž není potřeba nic rozdělovat?
      • Hory85
        No jestli tam najdes GTA V....
    • Spades
      Je tu žlutý růžek.
      • Hory85
        Právě, žlustý stejně jako mnoho dalších věcí ktré tu jsou včetně písma nadpisů, čili nevýrazné
      • Jam97
        Díky, vůbec sem si nevšimnl (bude to chtít jinou barvu) a bádal jsem, kam to zmizelo :D
  • Co to má kruci být tenhle font ? To je nějaký Comic sans nebo něco podobně dětského ? Děláte kraviny, nehledě na to, že snad žádný seriózní web nemá tmavé, černé pozadí..
  • Shenkster
    Font nadpisů by chtělo vážně vyměnit :)
  • Whoossain
    Blbne mi přihlašování, nemůžu se dostat na profil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit