Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že v redakci milujete Comic sans mám pravdu? *7*
  • celoush
    Pokud úplně nezrušit, tak utlumit border kolem příspěvků (.box-comments .comment-wrap nastavit border-color třeba na #222 namísto původní #4d4d4d)
  • nj ale 40% lidí si na tu modernost nebude chtít zvyknout a přestanou sem chodit tak často nebo vůbec
  • mr.c
    Zlobí mi přidávání her do mých žebříčků.Přidal jsem si tam pouze jednu hru a víc mi nejde...
  • Mne velmi chybi vypsane platformy pod clanky na uvodni strance jako tomu byvalo driv. Podle toho jsem se rozhodoval zda na ten clanek vubec kliknu nebo ne.
  • Vzkaz redakci: http://bit.ly/1ij9WMf
  • Trol.diskuzni
    Máš tam ode mě mínus, roháči! *5*
  • mr.c
    Za mě palec nahoru. Moc se mi to líbí. Pro mě je důležitá přehlednost a ta tu je. Co se týče nadpisů (jak tu mají vůči nim komplex) tak ty mi nevadí. Krásně se to čte a to je účel. Zatím jsem nenašel nic, co bych potřeboval změnit. Dobrá práce
  • Ja som za každú zmenu a táto je dobrá. Ale tie nadpisi... hotový comic sans......
  • Podle mne se zhoršila celková přehlednost. Možná je to o zvyku ale toto je můj názor.
  • Coffin.Corner
    Prej chytřejší :D Plus nebo mínus umí dát každý trouba a trollovi mínuska nevadí, naopak. Je strašně jednoduché vyjádřit takto názor na příspěvek, jenže se už nedozvíš proč a ani od koho byl. Navíc se tím tady řeší jakési osobní antipatie, viz. Veskoslav a spol. Diskuze je o tom aby se vyjadřovaly názory, ne aby se jednoduše klikalo, takže osobně bych tenhle systém úplně zrušil.
  • Preco je FB tak uspesny a ma tolko uzivatelov ?
    Hlavna vyhra ked zacinal bola v tlacitku LIKE.
    Ludia sa chcu pacit, potom davaju viac "materialu" na FB...
    Ale ako nahle by vas dakto dislikoval, trolovia, tak vase sebavedomie opada.
    Na FB davate menej fotiek, odkazov... menej sa tam zdrzujete.

PS: pardon ak to viznelo ze pisem hlavne o uzivateloch nezneho pohlavia :D
  • Vraťte scrollování bleskovek *3*
  • Pouzite fonty jsou opravdu skarede.
  • Paulcz
    protože to je MODERNÍ! :)
  • Přiznám se, že i já jsem ten font u nadpisů považoval za aprílový žert. Jsem přesvědčený, že by se dalo najít něco vhodnějšího.
  • Mě osobně to nevadí. Je to sice jako pro lidi co blbě viděj, ale co, v pohodě. Co mě vždy vadilo byla ta kombinace žlutá s černou. Agresivní. Bolí to do očí.A to mi při čtení prostě vždy vadilo a vadit bude. Naštěstí Opera má Clean Pages. Což je plugin na vyčištění stránky od reklam a hlavně se tam dá nastavit vše. Od písma, velikosti a hlavně barev. Jak textu tak i pozadí. Prostě bomba. Tohle kdyby Games mělo!
    Jinak jste nejlepší. U nás nic jinýho nečtu *14*
  • Mart9
    Trollové jsou krmeni tím, že na ně ostatní reagují příspěvky. Ti chytřejší jim dají jen -1, pak z toho není dlouhé vlákno o hovně.
  • Taky mi to tak přijde....
  • chtěl sem ti psat ohledně vzhledu na games už před tydnem jestli něco chystate a chtěl sem ti řict at se na to vyserete jestli něco chystate protože změna vzhledu VŽDYCKY!! jen uškodí ale na games to vypadá docela okey ale stejně bych nechal starý games proč se mrd4t v něčem co je dobré a funguje dobře ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit