Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
já kašlu na nějakej adblock to si mám kvůli tomu,že se rejžuje už i na tomdle, instalovat nějaký third party aplikace?To fakt ne, tohle pro mě neni argument, že ty nechápeš, proč třeba já nemám adblock... sorry no hate
-
Celkově mi vadí asi jen reklama v záhlaví stránky. Vypadá to opravdu blbě když samotný web začíná až v polovině obrazovky jen aby nad ním mohl být billboard.
-
na reklamu je jednoduchá odpověď: adblock. Nechápu, proč jej dávno nepoužívají všichni. A připojuji se k pobídce pro změnu fontu nadpisů.
-
hele, nevim, asi jsem to předtim přehlídnul ale - to myslíte jako vážně, že z games.cz se stane semi placený médium? Právě jsem si všimnul - PŘEDPLAŤTE SI GAMES BEZ REKLAM - a to jako vážně? To jako když prostě nezaplatim, tak budu mět stránkou totálně zeblitou reklamou a když ne tak co? Jinak teda čekal jsem fakt razantější změny...
-
Přidávám se k těm co zmiňovali font. Je opravdu nešikovně zvolený. Obecně mám také pocit, že na mě při otevření stránky vyskočí víc reklamy než samotného obsahu. Viz třeba teď v headeru strčená reklama na McDonalds. Chápu, že server je z toho živ, protože žít z příspěvků čtenářů, tak to můžete za měsíc zabalit. Každopádně font by to chtělo změnit.
-
pytaju sa ma na nazor a pripomienku tak odpovedam......pokial sa s tym, mam len zmierit,ok v pohode, ale to sa snad ani nemuseli pytat, ci nie ?
a BTW nemente prosim mobilnu verziu, je to imo jeden z najlepsich webov na citanie/rychlost a pohodlnost co poznam...
P.S.....nejaka chyba sa stala ze mi tento post poslalo do rovnakej diskusie ale do uplne ineho vlakna wtf -
pytaju sa ma na nazor a pripomienku tak odpovedam......pokial sa s tym, mam len zmierit,ok v pohode, ale to sa snad ani nemuseli pytat, ci nie ?
a BTW nemente prosim mobilnu verziu, je to imo jeden z najlepsich webov na citanie/rychlost a pohodlnost co poznam... -
Reakce na Jasona,
-
Ses posral ne? Ti ruplo v kulích ne? A modlit se k jednomu bohu nechceš?
-
jason.....nesuhlasim
ja prihlaseny nie som....aj ked som denny navstevnik tohto webu a citam vacsinu clankov, alebo diskusii, tie ku ktorym mam dovod prispievat sa tykaju len hier ktore ma bavia. Nepotrebujem flamovat na CoD, konzole, Assasina a cojaviem co este....
Pokial by bola nutnost registracie z dovodu prispevku, kludne sa registrujem, ked sa chcem nieco opytat, alebo si podebatovat o hrach ktore ma zaujimaju...(za posledny mesiac/dva som prispel dvakrat k Batmanovi a k Age of wonders)
Ak sa mam zaregistrovat a napisat nieco k diskusii ktora ma zaujima a potom cakat mesiac na moznost dalsieho prispevku/odpovede k teme co ma zaujima, tak to sa ani registrovat nemusim... -
"Se stim smiř!"
-
font je strasnyyyyy.....to ste mohli rovno pouzit comic sans.
a ja som si myslel ze je to len april. -
To s tou kvalitou je uplnej nesmysl. Pokud bys to musel nastavovat uz kazdyho uzivatele zvlast tak bych se na to vyprdnul. Bohate by stacil nejakej jednoduchej ignore list.
-
No jasmě. Tlačíto "nelíbí" nemá žádný rozumný smysl. Když má někdo odlišný názor, tak to napíše. Když souhlasí, tak dá "líbí". O pár příspěvků níž, tam to celkem výstižně už popsal uživatel Bazu (v čase 8:17).
-
Nejsem fandou zvolených fontů ... a i samotná plocha obsahu mi přijde malá.Vím že z něčeho musíte žít, ale aby byla 1/3 stránky obsah a zbytek plocha pro prázdný okraj / reklamu ... no ok.
A taky bych chtěl zmínit fakt, že reklama ve flashi / divxu která se mi otevře přes půlku stránky jako overlay mě nejen nenaláká na prodávaný výrobek, ale pravděpodobně mě donutí zavřít celé games.cz. Horší je snad jen ten zelený ****** z Alzy. -
Ten styl fontu neni vhodny vubec pro nic krome narozeninovych pozvanek s clipartem...
-
Jak již většina lidí tady zmínila, ten styl fontu není pro tenhle web vhodný. Hodí se na nějaké cool, farmařské, trendy weby, kde je pomálu informací. Většina z nás se sem chodí pravidelně informovat a je pro oči nepříjemné koukat na titulky článků. Článek samotný je celkem k přečtení, ikdyž i tam bych pouvažoval o jiném. Ale rozhodně se musí změnit ten titulkový, který je moc "tlustý a nahňacaný". A ještě bych zvýraznil nebo orámečkoval přechod na celý text článku. Takto se tam ten přechod ztrácí. Obecně se teď user-friendliness webu ustoupilo o krok vzad, nikoliv vpřed.
-
Opravte si ked je zle napsany kontrolny kod, tak to resetne cely prispevok a miesto reakcie je to novy post.
-
Napíšu co napsalo už mnoho lidí přede mnou. Comic Sans je obecně nenáviděné písmo a vy jste použili něco velmi podobného. Ty zaoblované hrany písmen vypadají divně a čtou se špatně.
-
zrušit nelíbí - děláš si srandu? *1*
Limit pro nové účty - hodně lidí si zakládá účet právě protože si přečte článek, který je k tomu donutí a jdou se tam hádat... Takhle by se nikdo neobtěžoval (byť chápu snahu o troll filtr, tak tohle by byl víc problém než řešení)
Jinak anonymy bych možná nezakazoval, ale třeba nějak označil, psal menším fontem apod.