Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Aha. On asi opravdu nepochopil, co "ignored" znamená. Tebe (Nudlo) to nijak omezovat nebude v tom, co a kdy do diskuze napíšeš. Je to o tom, že mě se ty tvoje úžasný příspěvky naštěstí nezobrazí.
-
To je reakce na matesa.
-
Furt si nerozumíme. Není to "mesacna cakacia doba na dalsi prispevok"
Je to přesně toto:
"Účet mladší 30 dní smí přispívat k jednomu článku pouze jedním příspěvkem". Co článek to maximálně jeden příspěvek.
U starších účtů si pak už piš do diskuzí jak chceš.
Situace, kdy bys strašně rád něco dalšího napsal do diskuze a nemůžeš protože už si tam jednou napsal by trvala jen 4 týdny - to se dá imho přežít. Nemusí to být 30 dní, ale třeba i 14, nebo jen 3 dny,
Důvodem tothoto pravidla je zamezit průměrným trollům opakovaně zakládat nové registrace a OKAMŽITĚ spamovat do diskuzí, protože ví, že jeho předchozí účty už jsou v ignore listech ostatních a nikdo je nečte.
Samozřejmě nadprůměrně zapálený troll toto také bude umět obejít, ale takto nedprůměrných, kteří si s tím chtějí dát práci. -
On ti nechce omezovat pristup, jen nechce byt obtezovan tvou hlouposti. Na tom neni nic levicackeho, prave naopak. Ale ty v sobe nezapres totalitni smysleni, hned bys omezoval ty, kteri se ti nelibí.
-
Prosím jenom neeee růžovou. Ještě tam chybí fotka Kitty.
-
Já bych měl připomínku k samotnýmu výběru fontu. V Regular verzi je to dobrý, ale nadpisy v Boldu vypadaj trochu jako přikrášlený Comic Sans. To jste ještě zapomněli z GAYMES? :D
Co třeba použít stejnejj font jako u loga? To by nefungovalo?
Prostě zkuste něco jinýho. I když je to herní web, zas tak hravý písmo netřeba.
Ale jinak supr! Keep up the good work
A vlastně ještě jedna věc. Hrával jsem na všem možnym, ale poslední dobou už jenom na Macbooku. Ke stolnímu PC se prakticky nedostanu. Nebylo by možný u her uvádět (a dát to i do filtru), jestli jsou dostupný i pro Mac OS? Dík moc -
Já jsem asi slepý, ale jediné výrazné změny, které jsem si všiml je jiný font, který mi přijde hůř čitelný a dle mě není ani moc pěkný. Jinak se mi web líbí. Podle mě je důležitější obsah webu.
-
U monitoru je cerne pozadi pro oci setrnejsi, unavovat te muze maximalne velky kontrast mezi pozadim a pismem, ale to si muzes na svem monitoru nastavit. Pro grafika by to nemel byt problem.
-
Ale já jsem nenapsal, že se nedokážu přenášet přes některé komentáře. To sis tam přidal sám. To že ti teď odpovídám je toho jasným důkazem.
Jen bych rád měl možnost odfiltrovat některé děti z diskuze. Ať mi dá systém tu možnost, rád jí využiju. Vás trollů je tu dost, ale stále i dost rozumných lidí. -
Nechces reklamy a nechces ani platit (smesnou castku 70 korun mesicne) ... v tom pripade urcite cela readakce games a ne jen oni budou radi za jakykoliv prevratny napad jak financovat web ktery musi platit penize za infrastrukturu a lidskou silu bez prispevku jeho konzumentu a bez otravne reklamy... jen do toho, vsichni jsou na tu revoluci cely zhavy... *16*
-
Tak jsem měl stejný problém a rozhodně tohle je krok zpět. Opravdu nepovedené. *13*
-
Design games.cz je dlouhodobe tak otresny a neprehledny, ze i na desktopu radsi pouzivam mobilni verzi. Mene je nekdy vice.
-
Mne naopak vypaluji oci weby se svetlym pozadim ktere narozdil od textu na aktivnich monitorech v noci osvetluji celou mistnost *5*
-
neinstaluj nic, kasli na to, nekdo provoz tohodle webu formou sledovani reklam musi platit......
-
ano, je nám všem jasné, že ty fonty jsou tak nehezké jen a jen kvůli "mobilním čítálkům"
-
No ta právě na to bys mohl použít ten můj navrhovaný "IgnoreList". Měli bychom od sebe pokoj a oba bychom byli v pohodě.
-
pul hodiny jsem ladil prohlizec v domeni, ze se neco hrozne pokazilo....pak jsem si vsiml clanku....osobemi to prijde jako dost velky krok zpet........
-
Tak tak, tmavé pozadí s bílým textem je pro oči mnohem pohodlnější. Z bílého pozadí se oči unaví daleko dřív. V Autocadu a jiných programech také pracuji zásadně s tmavým pozadím .... bílé jen na screenshoty aby se neplýtvala barva :).
-
Poku se blbečku nedokážeš přenést přes komentář nebo člověka, co ti vadí, tak tě vážně lituji a jsem zvědav, jak uspěješ v životě, kde tě na pracovišti čeká takových blbců několik na jeden met čtvereční.
-
Já jo a bílá na černym se mi čte líp. Monitor zkrátka neni papír a bílá fakt svítí, takže mě oči bolej spíš z bílýho podkladu. Kór když si web otevřu v noci a nechce se mi, nebo nemůžu rozsvítit, takže sedím ve tmě. To jsou pak ty vyloženě bílý weby za trest.