Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Este raz a zrozumitelne.....nemam nic proti registracii....raz za cas vyjde hra ku ktoprej mam chut prispievat do diskusie....ok, zaregistrujem sa kvoli tomu....preco potom ta mesacna cakacia doba na dalsi prispevok k teme co ma zaujima ? Naco je potom dobra registracia pre obcasnych prispievatelov ako som napriklad ja ? Zaregistrujem sa aby som postol jeden prispevok povedzme k Arkham Knight a potom budem cakat niekolko mesiacov-rokov kym budem mat clanok o ktorom chcem opat komunikovat ??? nerozumiem
registracia - ok
mesacna "skusobna" lehota - kravina -
I když na druhou stranu už bych se "nikdy" nedověděl, kdyby si zmoudřel a chtěl se omluvit za svoje nejapné vyjadřování. Ale ruku na srdce. Tohle je moc velká utopie, aby to bylo reálné v tak krátké době.
-
Souhlasím s názorem, že reklamy jsou často nutnost a v nějaké formě na webu být obvykle musí. Na druhou stranu, Games dávno, velmi dávno přesáhlo tu hranici, kdy je člověk ochoten reklamy tolerovat a přidávat pro dané stránky vyjimky do AdBlocku...
-
Podle me se zmena povedla lepe nez na jinem nejmenovanem webu:-) . A hlavne, ze se neco taky zmenilo. Stara podoba games byla uz moc okoukana a taky nebyla dokonala.
-
A já bych omezil přístup tobě a podobně smyšlejícím levičákům.
-
Ale máš pravdu, že Ignore/Favorite List je vhodnější pojmenování než "kvalita".
Upravil jsem to v tom mojem originálním příspěvkyu. -
Jo já už ani nevim jak ty stránky s reklamou vypadají :)
-
No a přesně tyhle uživatele bych okamžitě dal do Ignored a už bych od toho konkrétního měl "navždy" klid.
-
Kvůli takovým jako ty je zbytečné moje návrhy implementovat. Buhužel je tu nemálo těch, kvli kterým to vhodné je.
Možná si mě nepochopil. Registruješ se a přispívat do diskuzí můžeš jak často chceš. Pouze účty mladší než 1 měsíc mohou jen jeden příspěvek na diskuzi. Samozřejmě se počítá s tím, že budeš používat jen jeden účet a ne že se budeš registrovat pokaždé, když budeš chtít něco napsat. -
Já teda absolutně nevnímám při čtení rozdíl mezi černým a bílym podkladem.
-
Nastavil by sis to jen u těch, co chceš ignorovat (stejné jako tvůj ignore list) a nebo naopak u uživatelů s kvalitními příspěvky by ti zvýraznil/vyfiltroval. Z pohledu aplikace budeš mít v databázi místo hodnoty "true/false" hodnotu typu "číslo", které umožní mít více než dvě hodnoty.
Dalo by se to slovně popsat i jako "IgnoreList" + "FavoriteList" a v diskuzi mít tlačítka "hide Ignored" a "Show only favorite" -
Eh? Ten web nevzniká zadarmo. Možnost zaplatit si vypnutí reklam (které tu jsou odjakživa) je čistě volba navíc.
-
Hele a co udělat víc typů pro přihlášené uživatele, kteří by si mohli zvolit i mezi staršími designy, myslím, že by jste přesvědčily hodně lidí k registraci, alespoň mě by to donutilo nad tím aspoň uvažovat
-
Jako grafici to buď museli dělat zadarmo nebo to nejsou profesionálové, jelikož něco takového by nemohlo projít přes normálního grafika. Font děs. stylizace otřesná...reklamy o těch ani nemluvím a ještě paltiti abych je tam neměl za to ? Are you fuc*ing kidding me ?? Naneštěstí je tu náplast ADblock... Navrhuji to vrátit zpět a začít od začátku.
-
Já bych měl jednu takovou připomínku ... ten žlutý rožek "NEW" ... bych předělal na červenou. Aby na první pohled razil a neslíval se s ostatníma barvama.
-
*1* *1* *1* jo no..game over *1*
-
A třetí možnost je dívat se na reklamy *4*
-
aha,takže to chápu správně - předplať si web, když si ho nepředplatíš tak si nainstaluj adblock? To jako vážně?
-
Jako grafik mam vidim zasadni problem s citelnosti textu, web na kterem se maji cist clanky by nemel mit bily text na cernem, boli s toho oči. Šířka pro text je malá. Když už jste změnily vzhled, myslim že by to mělo byt směrem k použitelnosti a to se bohužel nestalo. Font nadpisu nic neřeší... Být vámi zamyslel bych se nad tím a minimálně bych upravil CSS do bílé a nahoru strčil přepínač tmavé a světlé verze. Normální uživatelé nad barvami nepřemýšlí, ale ta bílá se žlutou na černé je vražda pro oči, fakt...
-
Vždyť to tak bylo i na minulé verzi....