Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Ještě jedna věc, která se týká funkcionality a měl sem s ní problém i v předchozí verzi webu. Pod článkem se ukazuje nějaký nejpopulárnější komentář. U něj je odkaz "celý komentář", který mě ale přenese na vrchol diskuze. Jaký to má smysl. Když už na to kliknu tak by mělo přece smysl skočit na příslušný propagovaný komentář ... ne?
-
Co se tyka designu, nic proti. Co me ovsem neskutecne drti je pouzity prehravac, ktery je POKAZDE vytaveny na maximum a cloveku pri zacatku prehravani to vzdy malem utrhne hlavu. Bylo fajn aby prehravac byl nastaven na nejakou rozumnou uroven hlasitosti prehravani.
-
Už jsem to psal v připomínkách redakci a klidně se budu opakovat tady - je mi šoufl z mobilního trendu, kvůli kterému se postupně na více a více webech objevují fonty jak pro nevidomé s obrovskými tlačítky a hodně webů, hlavně tech masových/zpravodajských začíná připomínat časy, kdy byl každý web optimalizován na šířku na ne víc než 640 pixelů a hodně výjmečně na 800 ;). Osobně to považuju za neskutečnou lenost vývojářů webů obecně, kdy prostě odmítají mít normální desktopovou verzi a pak verzi pro mobilní zařízení.
Za mě osobně holt ne každá změna nutně vede k lepšímu, ale chápu, že tisíc lidí znamená tisíc chutí a těžko se zavděčit všem. Pravda, na 24" LCD se už některé weby dají číst i ze vzdálenosti odpovídající vzdálenosti, ze které se kouká na televizi :D -
-
Já jsem rád, neboť mám většinou prohlížeč stejně jen na půl okna (což mi vyhovuje z mnoha důvodů víc, než přes celé okno)
-
-
Já bych měl připomínku k samotnýmu výběru fontu. V Regular verzi je to dobrý, ale nadpisy v Boldu vypadaj trochu jako přikrášlený Comic Sans. To jste ještě zapomněli z GAYMES? :D
Co třeba použít stejnejj font jako u loga? To by nefungovalo?
Prostě zkuste něco jinýho. I když je to herní web, zas tak hravý písmo netřeba.
Ale jinak supr! Keep up the good work
A vlastně ještě jedna věc. Hrával jsem na všem možnym, ale poslední dobou už jenom na Macbooku. Ke stolnímu PC se prakticky nedostanu. Nebylo by možný u her uvádět (a dát to i do filtru), jestli jsou dostupný i pro Mac OS? Dík moc -
ruzova taky nevipada spatne
-
-
“nevipada”… třetí třída, nejtěžší čtyři roky tvého života?
-
-
dy do pjdele ty kjeténe *1* *1*
-
-
-
starší = lepší (by me)
-
Nejak se nemuzu ubranit pocitu, ze to cely bylo udelany jen proto, aby bylo vic mista pro reklamu...
Za me novej font katastrofa a jednoznacne krok zpatky.. skoda, ze nejde zvolit stary vzhled.. radsi deset let na nem, nez ted koukat na tohle...
Cenim snahu se zlepsit,ale tentokrat se to nepovedlo.. -
Font nadpisů by chtělo vážně vyměnit :)
-
Nový font mi nevyhovuje. Je příliš tučný a velký. Nevím na jakém systému se ty fonty ladí, ale obecně, pokud člověk nemá třeba linux nebo mac se zkalibrovaným desktopem, tak ladit metriku fontu je pofidérní, stejně tak řez. Já mám Win 7 a 22" monitor 1680x1050 a optimální font (co do velikosti a řezu) je ten v komentářích.
Nejsem grafik, ale spousta rámečků, oblastí různých odstínů a čar mi stránku rozbíjí. Je obtížnější se na ní orientovat. Stejně tak působí množství různých druhů písma, ať už do velikosti, nebo tučnosti, nebo typu, nebo barvy (odstínu). Na hlavní stránce jsem napočítal 8 nebo 9 různých písem. I to pro mne zhoršuje orientaci. Text má zajímavou vlastnost, že se dokáže poměrně dobře sám vymezit, není nutné všechno podtrhovat, rámovat, nebo vylívat různými odstíny šedé.
V diskusi je hromada rámečků, které zabírají místo a rozbíjí proud příspěvků. Je to horší na sledování.
Barevné schéma je OK. Dávám přednost světlému písmu na tmavém pozadí, ale chápu, že to je individuální.
Obecně, ergonomie mi přijde horší snad ve všem, díky zbytečným grafickým prvkům, které ruší. -
Zabte grafika, zachranite games :). Ted vazne, je fajn mit zmenu ale chtelo by to nejdrive pristup k bete a pak prechod na ostrou verzi. Delal to tak gamepark nebo aukro a neni to nic spatneho.