Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Z toho fontu bolí oči. Moc rád si se chodím počíst, ale tohle je docela teror.
-
Myslím, že je to fajn, jen by to mohlo být širší (půlka monitoru zeje prázdnotou) a schází mi tu bílá verze ...
-
-
Souhlasím, mohlo by to být širší, víc by se toho na jednotlivé řádky vešlo a nemuselo by se tolik scrollovat
-
-
Scrolluje se hlavne v diskuzi, kde jsou komenty prilis daleko od sebe a jednotliva okynka s komenty v sobe maji prilis prazdneho mista
-
-
-
Font mi vůbec nevadí ba naopak, jen ty okýnka s komentářema jsou hrozně veliký. Zbytečně.
-
S tím fontem a velikosti písma se cítím jako důchodce.
-
Font u nadpisů je hrozný a mohlo by se zmenšit písmo v článcích. Je to jak pro slepé a špatně se čte. Jinak se mi nová podoba stránek líbí.
-
Jinak ad fonty
Nevím, proč si lidi stěžujou na samotný font článků, ten mi připadá čitelnější. Mohla by se dát navolit velikost, ale i tak si myslím, ze tohle je tak ideální. Možná bych zvětšil i font v diskuzích.
Jak Veskoslav říká, že se mu líbí bílé editační okno, tak mě z toho třeba bolí oči. Byla by kdyžtak možnost volby?
Jo a chtělo by to lépe zvýraznit redakci, ať je to admin, bleskař, recenzent, prostě nějak je odlišit, ať je v diskuzi rychle najdu. Například jak to maj blizzardi s bluepostama, tak ... yellowposty? něco takového prostě. Nick nestačí, je to málo na identifikaci podle mě. -
Zdravím,
-ty nápisy a ostatně i celý text působí opravdu trochu zvláštně, je to hlavně tím, že tohle písmo prakticky nikde není a proto na to oči nejsou zvyklé- je to rušivé. Otázka je jestli se na to dá zvyknout když jinde není...
-scrollovací lišta u bleskovek
-větší zvýraznění čísla stránky v diskuzi
-nechat jinak barevně označený pouze úvodní příspěvek v diskuzi+ stejná barva reakcí
-konečně normální galerie(osobnosti), ani mi zatím nevadí že nejde obrázek rozkliknout přímo v článku
Jinak je vidět, že narozdíl od jiných webu jste nad změnou přemýšleli, hlavně si zachovejte pokud to jenom trochu půjde svoji jedinečnou identitu, pryč s grafickým slučováním příbuzných webu!
Až na to písmo (což je zásadní), změna k lepšímu. -
Osobne som mal velmi rad este stare tiscali, potom prisiel "redizajn", ktory mi prisiel neprehladny a preplacany, ale zvykol som si:)
Teraz ste ma ale milo potesili s novym vizualom. Ciste, prehladne a ucelove.
Veci ako fonty, su vec nazoru ale v podstate mi nevadia.
Akurat obrazky stale nechapem preco nedate cez nejaky lightbox. Galerka uz nastastie odsypa rychlejsie, no aj tak je to stale nepohodlne.
kazdopadne, za mna urcite plus (mobilna ver. fachci v pohode, ale tam som nemal problem ani predtym) -
Font pre nadpisy je zaujimavy, taky lentilkovy az zelatinovy:-) Co mi ale k celkovemu dizajnu nesedi su tlacitka "To se mi libi", "Share", "Tweet"... Na stranke sa nachadzaju dva krat, raz pod nadpisom a druhy raz na konci clanku. Svojimi farbami spatia vas cierno/zlty dizajn. Idealne by bolo keby sa ich zobrazovanie dalo nastavit individualne (kazdy by si ich skryl/zobrazil podla svojho gusta). Prip. aspon odstranit tie pod nadpisom, tie spatia najviac.
-
čtenářské recenze nefunguji