Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Vubec to p*covani neposlouchejte... Novej dezign je dobrej. *4*
-
Není to nic vážného, ale v Games TV se nejde dostat na starší videa, posuvník vás vrátí zpět na začátek.
-
Kucí, mám vás rád, jste nejlepší česká herní redakce, ale tohle jste pos*ali. lmao
-
Když už tu takhle upravujete web, tak byste mohli dát do profilu u registrovaných uživatelů možnost odstranit si svou vlastní ikonku. Já vím, jde o blbost, ale ostatní weby to nabízejí, jen vy ne. *4*
-
nič moc, je to hranaté ako facebook. Nechápem tu potrebu meniť niečo čo funguje a načo si ľudia zvykli. Výčitka je taká, že to strašne ťahá oči...predtým to bolo lepšie..páči sa mi viac mobilná verzia, nedbal by som keby tak vyzeral i nornálný web
-
To mi přijde jako hodně dobrá připomínka :)
-
ked kliknem na libi nelibi v diskusii tak bud to reloaduje celu stranku, alebo dokonca otvara nove okno, woooot *13*
-
Je to vcelku super, dokonce i ta galerie už se otevírá tak, jak má :)
-
Jak už jsem psal jinde, u mě dobrý. Font je fajn, dobře se čte a působí na mě dobře. (Comic sans je fakt trochu jiná liga; nikdo se se mnou o tomhle nehádejte, já tomuhle fakt rozumím *1*.) Nadpisy když budou semi-boldem (pokud existuje) tak to bude fajn, ale není to nic hrozného.
(jsem zastaralý a mobil používám jen na volání, takže jak to vypadá na tabletech a jiných nesmyslech je mi srdečně jedno)
Jediné co mě síří je, že přestal fungovat detroller, ale s tím asi autoři webu nic dělat nemůžou. -
Celková úprava je docela hezká, ale ten font je HROZNÝ...