Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi jediná připomínka je ten font. Nadpis ještě ujde, ten nečtu tak dlouho, ale font článku je fakt hroznej, nejde ani tak o velikost, ale řez/tloušťku. Ta mi připadá jak bold. Musím si to zmenšovat aby to bylo čitelný. Zkrátka zvolit normální hubený font, jako byl dříve. *3*
  • PLuto.petr
    Chybí mi i zobrazení článků podle tagů (dřív to bývalo vpravo jako nejpoužívanější tagy).
  • Jo a ještě koukám, že u fontu v diskuzích vypadá i a t (I a T) skoro stejně. Fakt blbě se to pak čte. *9*
  • axell1990
    Celkově mi vadí asi jen reklama v záhlaví stránky. Vypadá to opravdu blbě když samotný web začíná až v polovině obrazovky jen aby nad ním mohl být billboard.
  • Ahoj web se mi takhle líbí *3* akorát v sekci Vyšlo/Výjde jestli by jste nemohli dodělat ještš tlačítka nahoru Vše-pc-konzole...(jsem jenom pcčkář) proklik přes čtvereček na pc mě hodí do starého klasického přehledu to se mi líbí, ale nevím jestli mi to dělá prohlížeč nebo neumím zmáčknout tlačítka, ale když si tam vyberu pc + řadit podle data vydání první strana se mi zobrazí ok, ale zmáčknu dvojku nebo starší - zruší se mi nastavení seředit podle datumu (používám mozillu firefox), jinak stránky se mi zdají úzké nevím jestli je to textem ostatní je supr *5*
    • blixa
      Dobrej nápad, mrkneme na to.
  • Ja som za každú zmenu a táto je dobrá. Ale tie nadpisi... hotový comic sans......
  • mohli byste vycentrovat ten special nahore? uplne mi to rve koule kdyz to vidim.

viz http://i.imgur.com/7p2yOo1.png
  • yuri.sidius
    Z počátku trochu šok, nejsem zrovna fanda změn *15* ale zvykl sem si rychle. Všechno zdá se funguje tak jak sem byl zvyklý a možná i lépe tak asi ok *3*
  • Gordar
    Asi budu opakovat, ale font nadpisů se mi absolutně nelíbí.. je příšerný. To je jediné co se mi zdá negativní.
  • A ještě jedna podstatná věc mě štve, a to počet zobrazených komentářů na stránce a orientace v nich je horší. Často mě baví víc číst komentáře víc než některé články. Počet zobrazených komentářů by tedy měl být zachován a pokud možno zobrazené přspěvky by měly být blíže u sebe, aby zůstala kontinuita diskuze zachována. Stačí je víc nahustit k sobě. Ten redesign v pár řádcích CSS kodu byl podle mě zbytečný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit