Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě bych dodal, že mi odkazy sdílet, g+, tweet a inshare u každého článku "nepasují" do okolního prostředí...Nejsem žádný oprofík, ale myslím že by to mohl spravit nějaky rámeček nebo tak :)
  • sirWallace
    Jsem jediny, kdo si mysli, ze barva prispevku a reakci na ne by mela byt presne obracene ?? Muj mozek nejak automaticky predpoklada, ze to sede pozadi by mel byt prispevek a cerne pozadi reakce na nej.. Nevim, jestli je chyba jen u me v hlave :)))
    • Thorar
      Jo taky to vnímám tak jak píšeš :-)
    • sirWallace
      Zatim jedina zmena, ktera mi prijde vyborna, je to, ze kdyz si zapnu fightclub, otevre se mi v novem panelu.. To je super a za to tleskam .)
  • extreme to taha oci po minute
  • U monitoru je cerne pozadi pro oci setrnejsi, unavovat te muze maximalne velky kontrast mezi pozadim a pismem, ale to si muzes na svem monitoru nastavit. Pro grafika by to nemel byt problem.
    • To je reakce na matesa.
  • Celý my to splývá v jednu šedou sračku , grafika vyhodte ..k oddělení članku by měl pomoct nadpis..jak tady někdo podotknu to sou strašný fonty cely to vypadá s prrdele a je to k zblití ..původní fosilie byla přehlednější a o to jde..ne o to prosadit vizi vašeho "grafika" at si dá facku a jde k očařovy
  • Dpc kolik dni vam trva zmenit ten pos*aej font ? Nato netreba grupu programatoru.
  • Modernizace vzhledu, ač celé jeho znovunavržení působí velmi svěžím dojmem a pokud byl záměř o moderní vzhled tak i to se povedlo. Jak tu píší ostatní čtenáři, ten font. Původní font byl opravdu lepší, lépe se to četlo člověk nemusel tak často scrollovat, pokud už je někdo tak slepí, tak si to může přiblížit.
  • Až na ten H1 font chválím :)
  • solomon.short
    Fonty jsou mi putna... ale ten úzký sloupec pro obsah je v době převážně širokoúhlých displejů výsměch
  • texty se lépe čtou, ale to líbí nelíbí (fb,google style) to mi nesedi, vratil bych se radeji k + a - . ja Sem spis moc zvedav na novy Format fight clubu - - - docela se o něj bojím neboť je to můj nejvíc nejoblíbenější pořad .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit