Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pepinator
    Divný font a moc velké písmo v článku. To je asi tak jediné. A ne, opravdu web nečtu nalepenej na monitoru. ;)
  • ezechiel25-17
    V podstatě všechno dobře, bleskovky už rolujou, jen to písmo článku mi přijde s ostatním dost neproporcionální. (ale to já už si pošteluju :)) A podnadpisy v článcích trochu zapadají, on ten font je takový tlusťoučký a bold moc nevynikne.

Jo a zabarvení pozadí příspěvků v diskuzích moc nerozumím, střídá se to jako zebra podle zanoření? To je trochu konina.

Jinak je všechno čistší a hezčí :)
  • SnakePlisken
    Písmo u článků je fakt moc velké a font taky není nejlepší. Zmenšil bych ho aspoň na velikost písma v komentářích.
  • jindra.veliky
    zmenit pismo, jinak je vsechno lepsi nez driv *4*
  • Mne se ten clanek hur cte..i nadpisy mi prijdou hure citelne ale tam to tak nevadi..v textu se precejen trochu "ztracim"
  • PLuto.petr
    Na mainpage mi hodně chybí zobrazené tagy týkající se žánru dané hry a platformy, na které vychází.
  • Vrook
    Asi by to chtělo nějakej limit na reakce nebo to nějak prostě vyřešit. Teď tam limit neni (zkoušel jsem to v bleskovkách *15* ) a při ňákejch dlouhejch debatách si tady budem hrát na Čapky a psát sloupky, později nudle. Možná by stačilo jenom zmenšit to zanoření u jednotlivejch reakcí.

EDIT: Další věc je, že nejde najet na svůj profil přes avatara na hlavní stránce, což jsem občas používal, abych nemusel ručně hledat články, pod který jsem napsal nějakej komentář. A jinak než právě přes diskuzi mi vlastní profil rozkliknout nejde, nebo alespoň o žádnym nevim.
  • Paul_cz
    Větší font supr, ale v diskuzích je zas moc malej.
    Bleskovky - kde je scrolling ?
    Jinak dobrý.
  • Osobne se mi stránky líbí . Ale preci jen nejaka ta drobnost se najde . Za me je to chybejici posuvník u bleskovek ,coz uz je ale koukam opraveno a potom barva písma . Nemyslím si ze spatna citelnost je diky fontu ,ale spíse sedivym zabarvenim , myslim si ,ze bile by bylo lepsi citelne a tolik by nesplyvalo dohromady. Kazdopadne moc si cením toho ,ze Uz u predchozich zmen ,jste dali na nas Vase fanousky . Diky
  • Někteří starší uživatelé tady kamarádsky chválí, ale pravda je taková, že čím déle na to koukám, tím je to strašnější a strašnější.... Nevím, kolik vás to stálo času/peněz, ale raději bych to úplně celé předělal, nebo vrátil na starší verzi. Sorry kluci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit