Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Jak to jako říct, má to strašně moc pixelů a je to takový moc málo indie... a teď vážně docela se vám to povedlo ale jak už někdo napsal větší kontrast pro nelíbí a nějakej výraznější oddělovač mezi články na homepage taky a myslím že cajk. btw rada do budoucna dát vědět předem že se aspoň bude měnit design když už ho neukážete není uplně pitomej nápad
-
-
Déle registrovaným uživatelům o tom byl s předstihem poslán e-mail *4*
-
-
aha, jenže já už mám tolik loginů všade možně že se registrovat na games nechci a krátký článek ještě nikdy nikoho nezabil, na druhouu stranu znám pár lidí co kvůli krátkému článku přišli o práci
-
-
-
Taky se přikláním k horší čitelnosti, u článků je to podle mne v pořádku, položky menu ve žluté liště by podle mě zasloužili o něco menší/tenčí písmo.
Jinak dělení příspěvku na hlavní stránce pomocí pozadí mi přijde jako dobrá změna.
Čili krom velikosti písma nemám co vytknout (nebo jsem na to ješte nenarazil) :) -
Nemůžu to srovnat se starým webem ... zdá se mi to, že barva textu je blíž barvě pozadí? Nebo jen hledám mouchy. Přijde mi, že se text po chvíli hůř čte ... ?
-
nevim jestli se to tu uz neresilo ale ten comic sans je hroznej.
-
libi se mi tento novy "flat" styl ale jde o to ze se zmenilo jen to. Osobne bych cely ten pravy sloupec s facebookem a twitterem nejctenejsi bleskovkou dal nahoru do horni listy jen jako ikonky a prostredni sloupec trochu roztahl. prijde mi, ze je tu zbytecne mista ktere je nevyuzito :)
no a za dalsi by to chtelo trochu postelovat ten smrtivej flashplayer ve kterem mi na sebelepsim stroji bezi hd video jak.....no nevim je to takove cele tuhe :D -
na všechno si jde bez problémů zvyknout, ale ta lišta u bleskovek hodně chybí
-
-
Ale ona tam je
-
-
Nelíbí
-
S jednodenním odstupem a snad i trochu s nadhledem to zkusím ještě jednou zhodnotit...
1. Především oceňuji jen dvoubarevnou kombinaci žlutá-černá (ok, ještě bílá :) ). Tohle beru jako dobrý základ a určitě bych se toho do budoucna držel. Zvážil bych i úpravu ikonek (facebook, twitter... ) do nějaké jednobarevné (žluté podoby) a pokud by případný web-designer chtěl být hodně kreativní, tak i vytvoření nových emotikonů do diskuze (opět v jednobarevné žluté kombinaci). Každopádně nerozumím tomu, jak se někomu může špatně číst bílý (žlutý) text na černém pozadí. Pracuji na počítači víc 10 hodin denně, a pokud mi to nějaký program umožňuje, vždy volím černý skin který je na oči daleko šetrnější. Web games.cz čtu hlavně v noci a dívat se na bílé pozadí bych opravdu dlouho nevydržel.
2. Font - fakt mě překvapuje kolika lidem vadí. Mě se naopak čte velice dobře, navíc je stylový. (opravdu to není comic sans, ale zřejmě dosisú. Celkově je vidět že ten font je vytvořený někým, kdo u toho myslel. Vzhledem na to, že má celkem 7 řezů tak bych zvážil využití i semibold nebo medium řezu u nadpisů.
3. Pár chybiček hlavně u diskuzí, které už tu ale byli zmíněny:
a) velké mezery mezi příspěvky, je tam pak dost prázdných míst a musí se hodně scrollovat.
b) vpravo pod "Proč se registrovat" je spousta zbytečného místa. Dalo by se tam natáhnout diskuze, opět by nebyl nutný scrolling.
c) není moc poznat, na které stránce diskuze se nacházím. Co třeba aktuální stránku diskuze zobrazit inverzně? tzn. žlutý podklad a černé číslo.
d) nějak (nevím jak) pořešit nudlovitost příspěvků, pokud se rozjede diskuze a příspěvky mají víc jak 20 stupňů.
e) zrušit omezení na počet odstavců, protože dál už nemůžu psát :D (ale toho by asi zase tapetováním zneužívali trollíci) -
Za mne celkem dobry. Jsem rad ze jste zachovali "bile na cernem" ... moje oci vas maji rady.
Jinak proti fontu textu nic nemam, je fakt ze nadpisy by si asi zaslouzili nejake ucelenejsi pismo, ne tak hubene vuci soucasnemu fontu.
Jinak bych mel vytku trosku k "inkontinenci" webu, po prihlaseni na tiscali ucet mne obcas "neudrzi" prihlaseneho (jmenovite zrovna na tomto foru) ... i kdyz ted koukam ze okno do ktereho pisu mne ma prihlaseneho, v hlavicce pak ale prihlaseny nejsem a mam to cele zareklamene... *9*
Edit: A musim jeste podotknout ze mam zareklamena i videa na strankach kde jsem prihlaseny a zadne jine reklamy se nezobrazuji. -
Font je špatný, jinak ale už to vaše 'provizorium' bylo dost dobré, takže k ničemu jinému nemám připomínek :)
Ale možná by stálo za to udělat přepínátko pro volbu velikosti fontu (třeba jako na webu České televize), tento je dost velký (vím, že se to dá udělat v prohlížeči, ale to prostě není ono) :)