Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Použijte jiné fonty, titulkové a nadpisové se nehodí.
-
ten kulatej font je na pikaču, strašně blbě se to teď čte. jinak jsem si kromě karty hry a nesmyslných obdelníčků kolem recenzí ničeho moc nového nevšiml.
-
Tahle změna se dá definovat jediným slovem - KATASTROFA dotyčný co vytvářel nový vzhled, by si měl dat par facek, něco tak nepřehledného a zmatečného, může vytvořit jen naprostý amatér.
-
Ještě jedna věc, která mě dráždí, je jiná šířka hlavního obrázku a textu článku. Vše pak působí hrozně amatérsky (odflákle), což považuju za zásadní grafickej kiks.
-
Nevím jestli to tu už někdo psal, ale velice mi chybí na úvodní stránce u článků označení o jakou platformu se jedná. Označení se nachází až po rozkliku článku.
-
Dobrý, jen bych ocenil možnost změnšení fontu v článcích...
-
Jen bleskovky nejdou posouvat... To je problém! *15*
-
-
Na Firefoxu nejdou.
-
Nesli, ale uz jdou! Takze palec hore. (taky to bylo to zasadni co me na new strankach vadilo)
-
-
Me nejdou posouvat porad (Firefox 28.0)
-
-
Téže nemám posuvník (Opera 12.16), jinak změna v poho. Jeden z mála webů kde změna nepřekopává design, jen ho lehce upravuje a těží z poznatků (na co se kliká, nekliká atd.). Ano zdravím Hrej.cz, kde se mně osobně teda novej design vůbec nelíbí
-
-
-
Tak beru zpět. Už to jde
-
-
Preco ked kliknem na "top" koment co sa ukazuje na hlavnej stranke pod clankom tak ma to nehodi presne na ten koment ale na last page? fix plz
-
Nemám s tim problém, zvyknu si, ale písmenka u článků bych zmenšil na stejný jako v diskusi :>
-
Jednoznačně změna k lepšímu.